Virkelig hjælpsomt service og nemt opkald til udlandet uden noget problemer. Det er klart anbefales.
A empresa respondeu
Nemt at komme i kontakt med omverden specielt til Iran hvilket er næsten umuligt at komme i kontakt med familien pga. krig og landets omstændigheder. Har anbefalet til mine venner og bekendte. Stærkt... Ver mais
A empresa respondeu
Kaere Telenordic, Jeg har I flere aar brugt Udlandskort City 100 til opkald til familie I Canada og til venner I Kina & Malaysia. Jeg har normal koebt kortet hos en forhandler I Holbaek, men forha... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk, at det stadig er muligt at købe telekort med billige takster! Ældre folk i Danmark og visse steder i øvrige verden, har kun fastnet telefon, så virkelig kærkommen, at de stadig har muligh... Ver mais
A empresa respondeu
TeleNordic er kendt for sin behagelige måde at servicere og hjælpe kunderne på. Der er altid ekstra tid til at forklare og svare på spørgsmål, så kunden er godt hjulpet. Det afspejles meget tydeligt i Trustpilot anmeldelserne. Kunderne føler at de får en ekstraordinær god personlig behandling og det giver sig bl.a. udslag i deres brug af vores tjenester i mere end 25 år og med mere end +950 Trustpilot anmeldelser er 69% af dem anmeldt med højeste score: Fremragende. Prisniveau Vi har fuldt bevidst siden 1993 lagt et prisniveau for vores produkter som er meget attraktiv med en besparelsesprocent på 20-85% i forhold til de kommercielle teleselskaber. F.eks. tilbyder vi top 20 lande til 19 øre/min. med kundernes favorit: City telekortet. Vilkår Billig udlandstelefoni - så enkelt kan det faktisk gøres ! ✔️Nemt og hurtigt at komme i gang ✔️Ingen forpligtelser eller bindinger ✔️Intet abonnement ✔️Ingen udløbsdato for taletiden ✔️Intet skift af mobil-/teleselskab el. abonnement/tlf. nr. er nødvendigt ✔️Oplysning af kroner/ører på din taletidskonto ved hvert opkald ✔️Med løbede taletidsoplysning kan du kontrollere din taletid at alt stemmer.....for hver en øre 😊 ✔️Reel og ærlig udlandstelefoni fra TeleNordic Køb online Kig forbi www.telenordic.dk og bestil taletid sikkert via Nets, så leveres taletiden straks på email. Kundeservice Kontakt os på tlf. 69 90 21 00 eller kundeservice@telenordic.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om hvilket produkt der passer bedst til dit behov. Om TeleNordic TeleNordic hed oprindeligt Trimax Telecom og blev grundlagt i 1993. Der blev hurtigt udvidet med salg i Norden og firmanavnet blev ændret til TeleNordic Communication. TeleNordic er en 100% dansk ejet og drevet virksomhed, som leverer teleydelser via et globalt netværk til mere end 230 lande i verden. TeleNordic Communication ApS v/Dannie Ybarra Nielsen CVR-nr. 26901405
Danstrupvej 27 L, 3480, Fredensborg, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Hos TeleNordic er betjeningen helt i top. Jeg oplever en venlighed, og forståelse, - og en tålmodighed ud over det normale.

Resposta da TeleNordic Communication ApS
Hurtigt, godt og sikker service
De leverer en service, som er hurtig, god kvalitet og pålidelig.
Hurtig responstid fra kundeservice, professionel håndtering og garanteret tryghed.

Resposta da TeleNordic Communication ApS
Det var meget nemt måde at bestille telekort.

Resposta da TeleNordic Communication ApS
Fremragende service og meget forstående . De er altid hurtig at hjælpe.

Resposta da TeleNordic Communication ApS
Jeg kan ikke ring til det land jeg vil gerne ringe til ! Iran jeg har prøvet 100 gang
Penge ude af vinduet 😡

Resposta da TeleNordic Communication ApS
Optankningen er enkel og fungerer med det samme. Og jeg er meget, meget taknemmelig for muligheden for at tale længe med min veninde i Schweiz, hvad der ellers ikke kunne lade sig gøre for os.

God forbindelse mellem DK og Kina 👍😍
Nemt at tanke op på deres hjemmeside, og god service, når jeg ringer og får god hjælp 👍👍

Resposta da TeleNordic Communication ApS
jeg blev ringet op af firmaet det ser ud til jeg har ikke regnet med opkaldsafgift. Jeg synes at forklaring var rimligt derfor ændre min bedømmelse .

Resposta da TeleNordic Communication ApS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.