www.thaicooking.dk Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Bestilte mad på thai cooking i går

Bestilte mad på thai cooking i går. Ved ikke om det har fået ny ejer. Men kvaliteten er simpelthen meget ringe, sammenlignet med tidligere oplevelser. Forårsruller virkede som frosne og blot varmet. Trist grøn karry med tilbehør. Vandet og ikke en god oplevelse. Hvad er der dog sket??

12 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker det sted

Elsker det sted! Vi har købt mad hos Thai Cooking i Hellerup to gange nu og det er super kvalitet. Lækker mad, gode råvarer og masser af det. Personalet er også meget venligt.
Hilsen Amanda, ny fast kunde

22 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

En pose frosne ris med grøntsager havde været billigere og næsten bedre.

Har været kunde igennem mange år - men de sidste 2 gange har maden været SÅ kedelig at de nu har mistet mig.

Bestilte 3 x stegte ris med grøntsager (samt, ekstra grøntsager mod betaling).

Retterne indeholdt stort set ingen grøntsager og ris var kogt og ikke stegt. Derudover INGEN smag overhovedet. Alt i alt virkelig kedelig omgang til 350kr for kogte ris med enkelte grøntsager (ca. 3 %).

4 de março de 2024

1500kr spildt

1500kr spildt
Vi bestiller mad fra wolt og da bestillingen kommer er det ikke vores, der er kun for ca 100kr. Vi ringer til dem og bliver skældt ud og fortalt på dårlig engelsk at det ikke er deres problem. Vi går til restauranten og Beder om vores mad eller pengene fra maden. De smiler og siger der går 20 min fordi de har travlt. Men vi har jo bestilt til 40 min tidligere?! Vi venter på maden og da vi får den mangler der stadig noget og vi får ingen kompensation. Levering var dyrt og spildt fordi vi ikke fik vores mad og kundeservice var ussel. Stedet var beskidt og de smilede kækt. Aldrig igen!

12 de janeiro de 2024

Smagløst

Min kæreste og jeg bestilte en gul karry hver. Smagte af absolut ingenting desværre.

30 de julho de 2023

Mad bestilt på forhånd

Mad bestilt på forhånd - men bestilling var overset.

Kvinde på stedet tilbød straks at lave den mod ventetid på cirka 20 min, men stedet var på ingen måde klar til madlavning. Der var håndværkere på stedet og køkkenet var ikke skærmet ordentligt af. Der var støv og dampe fra gulvlak...

Kvinden der tilbød madlavning var i øvrigt ikke rent klædt på, og tørrede sveden af panden med samme hånd hun håndterede madvarer med

Vi forlod stedet uden at smage maden

30 de agosto de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis du bestiller en vegetar ret får du…

Hvis du bestiller en vegetar ret får du ikke de grøntsager du har bestilt men en gang tilfældige udkogte grøntsager.
Når du gør opmærksom skal du ikke regne med at få den ret du har bestilt og en beklagelse af misforståelsen, du får bare at vide der må være sket en fejl...

14 de abril de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais