De mannen van thermototaal hebben klassewerk afgeleverd met mijn puien , niks was teveel. Enkele weken daarna hebben de mannen ook beneden aangepakt (voorportaal) en de gevel boven met keraliet , en... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Gister 6 juli 2026 hebben Ahmed en Cedric van thermo totaal mijn schuifpui met alle liefde , professionaliteit ,super mooi en vakkundig geplaatst🤗 Ze hebben duidelijk voor hun vak gekozen . Heel... Ver mais
Aanvraag gedaan bij Thermo totaal, snelle reactie gehad. Thijs (aardige man)kwam langs met alle informatie die nodig was en extra. Na het inmeten, dezelfde dag een belletje wanneer de kozijnen geplaat... Ver mais
Wij hebben Thermo Totaal/Kozien ingeschakeld voor het plaatsen van twee nieuwe kozijnen en zijn zeer tevreden over de hele ervaring. De communicatie was uitstekend van begin tot eind, heldere afsp... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Spechthorstdwarsweg 12, 7471 GJ, Goor, Holanda
- 053 574 14 77
- info@thermototaal.nl
- www.thermototaal.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
De schuifpui sloot niet goed
De schuifpui sloot niet goed, en er miste nog wat onderdelen elders in huis handel klapraam douch en kapjes vensterbanken.
Er kwam een monteur ( Kai) die dit zeer professioneel opgelost heeft.
Wij zijn erg tevreden met deze monteur.
Topkwaliteit en prima service
Deze week hebben wij Dany en Dion over de vloer gehad. Nieuwe kunststof kozijnen boven en nieuwe voordeur. Twee correcte, hardwerkende, aardige mannen. Alles keurig achtergelaten, ook gisteravond. Wij zijn zéér tevreden over het werk dat zij geleverd hebben! Het was ook erg fijn dat alles tot in de puntjes geregeld was van plaatsen en ophalen van de glas- en afvalcontainer tot en met alle afspraken zijn fijn nagekomen. Top!
Na 3 jaar nog niet klaar
3 jaar geleden schuifpui en bovenkozijnen en voordeur laten plaatsen werd allemaal keurig gedaan alleen achteraf bleek er van alles mis te zijn de schuifpui was niet goed geplaatst hiervoor zijn ze ongeveer ben de tel kwijt rond de 10 keer voor terug geweest hij zit er nu redelijk in nog steeds niet echt tevreden met het opnieuw plaatsen zijn de ramen beschadigd hier hebben de mannen foto’s van genomen maar nog steeds niks terug gehoord je moet steeds maar bellen dit is heel vervelend
Bij ons zijn twee grote kozijnen vervangen.
Bij ons zijn twee grote kozijnen vervangen. Een schuifpui en de pui met draaikiep deur. Het team van Thermo totaal was vriendelijk en goed op elkaar ingespeeld. In 5 uur tijd alles perfect afgewerkt. Volkomen tevreden met het resultaat.
Zeer tevreden
Wij hadden afgelopen week Remon en Pascal over de vloer om onze kozijnen te vervangen. Zeer vakbekwaam en denken goed mee. Daarnaast werken ze heel netjes: steeds met een bezem in de weer om alles netjes achter te laten. Ook fijn en gezellig in de omgang. Alleen maar lof! We zijn heel blij met onze nieuwe kozijnen. Alles is keurig afgewerkt. Zeker een aanrader!

Kunststof kozijnen
Na goed advies en mooie rondleiding bij het bedrijf in Goor door Thijs Barenkamp, hebben wij kunstof kozijnen van Thermo Totaal laten plaatsen.
De 2 monteurs, Robbert en Erik en wij hebben afgelopen week hard gewerkt, van onder tot boven en van voor naar achter.
Waar zijn Martien en ik het meeste trots op?
Op onze nieuwe voordeur, een echte eye catcher, de openslaande deuren naar buiten en het mooie grote raam in de keuken.
Nu volop genieten van al dit moois 🥰🥰

Resposta da Thermo Totaal
Wij hebben deze week door Thermo Totaal…
Wij hebben deze week door Thermo Totaal BV nieuwe kunststof kozijnen en een deur met HR++ dubbel glas laten plaatsen.De medewerkers Pascal en Remon waren zeer vakkundig en hadden oog voor elk detail.Alles werd door hun keurig netjes opgeruimd.Topservice en kwaliteit staan hoog in het vaandel van Thermo Totaal.We kunnen Thermo Totaal van harte aanbevelen.Nogmaals deze twee kerels zijn toppers!

Vakwerk met Oog voor Detail
We hebben onlangs door Thermo Totaal nieuwe kozijnen met HR++ dubbel glas laten plaatsen en onze garagedeur laten vervangen door een prachtige pui. We zijn ontzettend tevreden over het hele proces! De medewerkers waren duidelijk ervaren, werkten vakkundig en met oog voor detail. Alles werd netjes en zorgvuldig afgewerkt, en na afloop lieten ze de plek keurig schoon achter. Bovendien namen ze de tijd om alles goed uit te leggen. Echt topservice van begin tot eind — we kunnen Thermo Totaal van harte aanbevelen!

Wat een fantastisch bedrijf 👍👍👍
Wat een fantastisch bedrijf 👍👍👍
Wij hebben alle bovenkozijnen laten vervangen echt super mooi gedaan kan niet beter.
Ook de planning van dit bedrijf is uitstekend alles gaat zoals op papier gezet is. Glas is netjes op tijd bezorgd en afvalcontainer. Je hoeft zelf werkelijk niets te regelen. Wat ook fijn is dat ze een fantastische service verlenen en dat het bedrijf telefonisch goed bereikbaar is.
De beste in kunststof kozijnen
De beste in kunststof kozijnen.
vanaf begin tot einde top communicatie.
Zeker de investering waard.
Wat zijn wij onwijs blij met het eind resultaat en kunnen hier jaren van genieten.
De afspraken zijn goed nagekomen.
De afspraken zijn goed nagekomen.
Zeer hard werkende mensen, vakbekwame personeel, netjes afgewerkt.
Ze leveren super kwaliteit.
Super bedrijf wat wij iedereen aan zouden raden.
Tonnie en Annette Derksen uit Tolkamer.

Resposta da Thermo Totaal
Gister en vandaag Dany en Dion over de…
Gister en vandaag Dany en Dion over de vloer gehad. Nieuwe kunststof kozijnen boven en nieuwe voordeur. Twee correcte, hardwerkende, aardige mannen. Alles keurig achtergelaten, ook gisteravond. Wij zijn zéér tevreden over het werk wat zij geleverd hebben!!!

Mooie kozijnen,fijn personeel.
Goede verkoper,neemt alle tijd.
Hardwerkende gezellige monteurs (Pascal,Raymon)
Werken netjes en mooie kozijnen geplaatst.

Resposta da Thermo Totaal
Ons hele huis van buiten binnen 7 dagen weer als nieuw!
We hebben door Thermo Totaal ons hele huis van nieuwe raamkozijnen en gevelbekleding laten voorzien en zijn meer dan gelukkig met het eindresultaat.
Daarbij mogen we zeker niet onbenoemd laten dat Martijn (een van de vertegenwoordigers van Thermo Totaal) weet waar hij over praat en gelijk had toen hij zij dat we weer het mooiste huis van ons blok zouden krijgen.
Speciale dank ook voor de kundige en zeer gezellige monteurs Vincent en Dominique. Met wat extra inspanningen en hulp van mijn zijde is alles een plaatje geworden. Precies zoals we het voor ogen hadden.
Thermo Totaal bedankt!
C. Diepstra
Zeist

GEWELDIG BEDRIJF
Geweldig en betrouwbaar bedrijf. We hebben heel goed contact gehad Ilona, en hebben een kijkje mogen nemen in hun fantastisch fabriek. We mochten Ilona voor alles bellen/appen. Alles keurig doorgesproken en ondertussen door twee super spontane en ervaren heren is alles geplaatst. De achterdeur liep het slot niet helemaal lekker, je belt dan en komen dan snel langs. Kan niet anders zeggen dan sjapoo voor dit bedrijf.(En niet geheel onbelangrijk je hoeft NIETS aan te betalen) 😁😁

Resposta da Thermo Totaal
Prachtig,degelijk materiaal en een goed team, van begin tot eind.
Thermo Totaal heeft ons geweldig geholpen met onze nieuwe kunststof kozijnen, dubbelglas en nieuwe achterdeur. Pim, de vertegenwoordiger heeft het eerste persoonlijke contact gedaan, Danny kwam het precies inmeten, Robin heeft fantastisch advies gegeven mbt de achterdeur, dankzij aanpassing in het deur kozijn profiel hebben we nu een mooie ruime doorloop opening en de dames van kantoor harstikke behulpzaam met vragen en de plaatsing van de kozijnen door Dylan en Youri ging kundig en vlot, netjes en prachtig werk geleverd.
Absoluut aan te raden dit bedrijf!
Kozijnen bij ThermoTotaal!
Voor de zomervakantie mijn kozijnen/ruiten en deuren laten plaatsen door Thermo Totaal. Van begin tot het eind was de communicatie en het handelen vlot en duidelijk. Jurre maakt voor mij de offerte op en dacht goed mee. De kozijnen heb ik gefinancierd met een warmtefondslening en ook hiervoor werden de documenten snel voor aangeleverd door ThermoTotaal. Daarna volgt er een inmeet afspraak waar de laatste wijzigingen en wensen concreet werden door gesproken. In de periode vooraf aan het plaatsen werd ik voor de zekerheid zelfs nog twee keer na gebeld omdat ik een afwijkende kleurstelling had en ze dat wilde checken. Vervolgens zijn de kozijnen binnen twee maanden geplaatst, een enorme snelle levering. Ook de jongens die kwamen plaatsen werken netjes en waren heel vriendelijk. Ik ben echt heel positief over Thermototaal. Qua prijs en kwaliteit zijn ze echt het scherpst (ik had 5 offertes opgevraagd en zij waren het voordeligst) Ik raad dit bedrijf dus bij iedereen aan. Overigens heeft de hele straat hier al voor ThermoTotaal gekozen, dat zegt dus ook wel wat.
Wat een topbedrijf
Wat een topbedrijf! Betrouwbaar, helder en leveren superkwaliteit. Van begin tot het einde verliep het proces helder, afspraken werden altijd nagekomen, werk verliep vlot een heel netjes. En de aardige en vakbekwame mannen van Thermo Totaal lieten bijna geen stof achter. Wij zijn erg tevreden en kunnen hun alleen maar aanbevelen.
Wat is dit een TOP bedrijf!
Wat is dit een TOP bedrijf!! Bedrijven zoals deze kom je niet meer vaak tegen. Vanaf moment één is de communicatie geweldig!!
Verkoop/ kantoor montage alles verliep prima, hele duidelijke offerte ontvangen.
Wij hebben een kijkje genomen in hun mooie fabriek, wat mooi om te zien hoe onze kozijnen gemaakt werden. Je kan merken dat al het personeel trots is om bij zo'n mooi bedrijf te mogen werken. Bedankt Thermo Totaal!!!
Enorm blij zijn wij!
Wat zijn wij ongelooflijk blij met onze nieuwe kozijnen en dat wij voor Thermo Totaal hebben gekozen! Eerst een prettig kennismakingsgesprek, vervolgens werd er ingemeten en daarna kwam het team van ervaren monteurs ze plaatsen. Al het contact was enorm duidelijk en professioneel. Van de voorbereiding tot de prachtige afwerking. Een super bedrijf wat wij iedereen aan zouden raden!