Bestilte via nettet, havde varen et dage senere. Herrevest, god kvalitet. Lever helt op til mine forventninger.
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Utrolig ringe kundeservice - Ikke bare toiletsagen, men generelt svar til utilfredse kunder, som bl.a. ses på trustpilot. I stedet for et ordentligt svar, går man i forsvarsmode og angriber i stedet... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi startede Tibberup Høkeren for 15 år siden. I starten fordi vi manglede detaljer til vores gamle hus. Nu er vi blevet en Høker hvor du finder lidt af hvert. Omdrejningspunktet er ting vi godt kan lide. Alle vores varer har en historie, vi har fundet dem selv og importere nok mere end 70% af vores varer. Kort sagt hos os finder du ting og sager, du ikke finder andre steder. Kig og forbi og få masser af inspiration.
Informações de contacto
Sct. Anna Gade 4a, 3000, Helsingør, Dinamarca
- info@tibberuphoekeren.dk
- www.tibberuphoekeren.dk
Respondeu a 16% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
God oplevelse
Bestilte via nettet, havde varen et dage senere.
Herrevest, god kvalitet. Lever helt op til mine forventninger.
Jeg bestilte en bluse i start december…
Jeg bestilte en bluse i start december 25. Ordren bliver hurtigt annulleret fra deres side, da de desværre ikke havde den på lager.
Pludselig -og uden varsel- kl 19 om aftenen d. 4. februar 26 bliver beløbet hævet fra min konto og jeg modtager en mail fra PostNord om at min pakke er på vej. Jeg skriver straks til Tibberuphøkeren at de skal annulere ordren -endnu engang- og tilbageføre det hævede beløb. Der kommer et ligegyldigt “beklager” min vej og så går der ellers yderligere 6 dage inden de krediterer beløbet.
Jeg kan på baggrund af ovennævnte hændelse på ingen måde anbefale Tibberuphøkeren.
Købt skomagerlampe
Købte en skomager lampe ,hvor lampeskærmen var skæv i selve glasset ,ved skærmen var tungere i den ene side, og derfor hænger skævt. Startde godt ,ved jeg talte med en dame telefonisk,som lovede vi nok skulle finde en god løsning , hvilket ikke skete ,da jeg har sendt mails m.m. Hvor de siger de har sendt mail tilbage og jeg skal undersøge mit spamfilter . Firmaet har ikke sendt nogen mail, sendt ydrligere 2 mail , intet hørt . Første og sidste gang jeg handler hos dem .
Bornholmeren
Ekstrem dårlig kundeservice
Ekstrem dårlig kundeservice. Jeg går glad ind i butikken nede i Helsingør for at indløse mit gavekort. Jeg bliver mødt af en ældre sur mand med runde briller, som med det samme begynder at nedgøre min læseevne og mit syn, for ikke at se fristen for indløsning af gavekortet. Han begynder at opfordre mig til at gå til en optiker for at få tjekket mit syn og er i det hele taget meget sur og nedgørende. Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Ik støt den mand!

Resposta da Tibberup Høkeren
Jeg bestilte en badebørste.
Jeg bestilte en badebørste.. Fremragende produkt og hurtig levering.. Fuld tilfredshed herfra

Resposta da Tibberup Høkeren
I hænger folk ud på nettet
I hænger folk ud på nettet - Facebook - fordi I ikke har pli til at låne en kunde toilettet, da vedkommende var hårdt trængende.
Der ER mennesker, som ganske enkelt ikke kan holde sig, hvis det er tid...
Håber at vedkommende drejede om på hælene og gik. Nu kan I jo se, hvad I får ud af at bruge gabestokken og oven i købet gøre grin med folk.
Heldigvis er der langt fra Århus til Helsingør, så det bliver aldrig aktuelt at komme hos jer...
Her går man ikke op i god kundeservice
Her går man ikke op i god kundeservice.
Men tværtimod går man op i at nedgøre og håne kunder på Facebook fordi kunden spurgte efter et toilet.
Det er godt nok grim kundeservice.
Dårlig kundeservice
Et menneske lægger 5000 kr i jeres butik og i nægter ham adgang til toilettet viser helt tydeligt jeres firmas politik til mamon frem for kundepleje og almen medmnennesklighed
og bagefter hænger i manden direkte ud på nettet samtidig med grinende smileys og beder om sympati for jeres dårelige service
Med al respekt tror jeg sku i lavede selvmål
"Vi var ikke helt klar over at…
"Vi var ikke helt klar over at offentligt toilet var en del af vores forretningskoncept".
Denne håbløse udmelding fra virksomheden på Facebook siger nok. Elendig tilgang til service og så prøver de at høste medlidenhed ved at udstille en Trustpilot reviewer. Arrogant fremtoning og mangel på helhedsforståelse.
Hænger folk ud online
Hænger folk ud online. Og efterspørger 5 stjerner for det. Det giver jo ingen mening...
Personalet virkede sur og stresset
Personalet virkede sur og stresset, og varerne var billigere andre steder. Da jeg var der, overhørte jeg en ophedet diskussion, hvor en ældre, gangbesværet dame med iltmaske fik at vide, hun ikke måtte bruge toilettet. Det var ikke så rart at overhøre. Vi købte vores varer et andet sted, hvor der var bedre stemning.
Hvorfor må jeg ikke tisse
Hvorfor må jeg ikke tisse? Jeg er en betalende kunde, kom nu.
Blev så glad for mine Marseillesæber
Blev så glad for mine Marseillesæber , som jeg modtog forleden, at jeg bestilte en endnu en omgang, som igen var fremme efter 24 timer. Perfekt hele vejen rundt. Tåkrummende at læse de mange kommentarer om den tissetrængende kone. STØN!

Resposta da Tibberup Høkeren
Jeg lider af en kronisk sygdom
Jeg lider af en kronisk sygdom, der gør, at jeg ikke kan holde mig. Jeg besøgte Tibberup Høkeren og spurgte, om jeg ikke kunne låne deres toilet, da jeg virkelig "skulle" (Jeg havde købt for omkring 5000 kr hos dem lige forinden) Men NEJ! Jeg sagde, at så måtte jeg jo gå ud i min bil og skide, men det var de åbenbart ligeglade med. Det var så ulækkert at køre tre timer hjem.
Utrolig ringe kundeservice
I stedet for et ordentligt svar, går man i forsvarsmode og angriber i stedet modparten.
Måske et kursus i kundebetjening, ville hjælpe.
Endelig en forretning som tør at stille…
Endelig en forretning som tør at stille sig op for dårlige anmeldelser som er latterlige! folk anmelder uden af bruge deres hjerne, og se bare her inde så mange Falske som bare er tastatur kriger.

Resposta da Tibberup Høkeren
Ikke umiddelbart mennesker jeg vil støtte
Dårligt førstehåndsindtryk fra deres sociale side
Hænger folk ud på Facebook for at få et…
Hænger folk ud på Facebook for at få et godt grin (og medlidenhed)
Ligger en anmeldelse ud på FB, med grinesmileys og alt muligt, fordi personen ikke måtte låne deres toilet.
Tag da den ene anmelde sagligt på Trustpilot, og svar der… I stedet for at latterliggøre folk på FB.
- Godt klaret 👍
Kunder udskammes og nægtes basale behov
Desværre udviser butikken dårlig dømmekraft på sine Sociale Medie-sider, hvor kunder b.la. udstilles for deres anmeldelser på denne platform. Derudover behandler forretningen besøgende kunder uetisk, ved f.eks. at nægte basale kundebehov som kritisk toiletbesøg.
Vi fraråder handel hos nærværende virksomhed.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.