Ticket2 Opiniões 1638

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We had an excellent experience using Ticket2.com for our recent Manchester United match this weekend. From start to finish, everything worked flawlessly. The communication was clear, timely, an... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Läste lite blandade recensioner innan jag tillslut valde att chansa för att få se en andra match när vi var över (Man U - Fulham). Var inställd på sen återkoppling, men blev positivt överraskad. Ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Allt fungerade jättebra. Vi köpte två biljetter till Arsenal-Chrystal Palac 26/10 2025. Hela tiden återkoppling från försäljningen med tips och precision hur vi skulle logga in , skapa konton, la... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Venda de bilhetes para eventos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Ticket2.com är Nordens största marknadsplats för biljetter. Sedan 2006 har Ticket2.com förmedlat evenemangsbiljetter till över 85.000 nöjda kunder.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

A seamless ticket purchasing experience

The communication was clear, timely, and very reassuring throughout the entire process. We received all necessary information well in advance, and the ticket delivery was smooth and exactly as described.

It’s always a bit nerve-wracking buying match tickets online, but Ticket2.com handled everything professionally and reliably. We felt confident the whole way, and entry to the stadium was completely hassle-free.

Highly recommended for anyone looking for a safe and seamless ticket purchasing experience.

13 de abril de 2026

Flytt av match

Köpte tre fotbollsbiljetter till mig, min son och min pappa. Bokade hel resa till Rom med ankomst på morgonen dagen före matchen enligt deras rekommendation. Fick sedan mail senare att matchen hade flyttats två dagar före. Vilket ledde till att vi inte kommer kunna närvara. Jag blev erbjuden att sälja biljetterna vidare enligt policy. Men nu till ett mycket lägre pris dessutom med avdrag för eventuell provision. Dessutom skulle de vara svåra att sälja så nära inpå. Känner mig lurad då i själva köpprocessen framgick inte att datumet för matchen inte ens var bestämd. Dessutom kunde man köpa biljetter på fel datum i över en vecka efter jag blivit informerad om flytten.

27 de março de 2026

Resposta da Ticket2

Hej! Samma biljetter gäller - även om matchen byter tid/datum. Det måste man hålla lite koll på själv - och särskilt veckorna innan match.

Vi kan alltid försöka hjälpa dig att sälja biljetterna vidare på ticket2.com - men ju närmare matchdatum vi kommer, desto svårare blir det att hitta en ny köpare.

Allt gott, Ticket2

Classificada 1 em 5 estrelas

Non acquistate su questo sito

Ho acquistato due biglietti per Juventus Sassuolo per la modica cifra di euro 240. Fin dall’inizio il team che rispondeva alle mail é stato molto evasivo, non è stato possibile visionare i biglietti acquistati, ricevere una fattura/conferma dell’acquisto. Ai miei solleciti hanno sempre risposto che i biglietti mi sarebbero stati mandati al massimo entro 24 ore dall’inizio dell’evento. Non ho mai ricevuto i biglietti e sono stato costretto a comprarne altri due ma questa volta direttamente dal sito ufficiale della Juventus. Ho chiesto il rimborso, mi hanno comunicato che avrebbero provveduto ad emetterlo ma oramai sono passate già due settimane e non ho ricevuto alcun rimborso e in aggiunta tramite mail non rispondono. Sconsiglio a chiunque l’acquisto di qualsiasi biglietto su questo sito. Servizio scadente.

28 de fevereiro de 2026

Resposta da Ticket2

Hi Nicco! You should of course be refunded immediately.

Please email us at info@ticket2.com and we will help you resolve this immediately. I believe you have been in contact with our supplier, and there was a miscommunication. Kind regards, Ticket2

Enkelt och prisvärt

Klockren upplevelse i form av enkel bokning, betalning och mottagande av digitala biljetter som fungerade precis som man önskar. Rekommenderas starkt!

22 de março de 2026

Resposta da Ticket2

Hej Tobias! Tack snälla det glädjer oss! Du är varmt välkommen åter :)

Works perfect every time

Third time I got the tickets through Ticket2 and it works perfect every time. Great support throughout the entire process from booking to kick off.

15 de março de 2026

Resposta da Ticket2

Thank you Anders! We are so happy that you were satisfied with your experience :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Kontakt via whatsapp et par dage i…

Kontakt via whatsapp et par dage i forvejen m oplysninger, og billetterne ankom dagen før kampdag som nfc-billetter med tydelige instruktioner i forhold til indgang mm. Ingen problemer med at komme ind. God kontakt m den ansvarlige omkring spørgsmål.

15 de março de 2026

Resposta da Ticket2

Hvor dejligt at høre! Mange tak Asmund!

Positivt överraskad

Matchdag söndag och fick biljetter fredag kväll. Bra och tydliga instruktioner via WhatsApp och återkoppling på frågor.
Två platser ihop där vi satt helt okey.
För oss funkade det kanon och blev pricken över iet på en grym resa.

1 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

God opplevelse

God opplevelse. Svært gode plasser. Billettene ble levert svært sent (10pm, afspark 2am). Kommunikasjon var god hele veien, men levering av billetter burde vært tidligere.

1 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Får absolut ingen återkoppling alls…

Får absolut ingen återkoppling alls kring min försäljning av biljetter! Har skrivit ett flertal tillfällen under tre dagar till Ticket2 utan något svar.
Kan vara bra att veta att det inte går att nå dem via telefon, trots att det står ett telefonnummer på hemsidan. Chatten har de inte besvarat på över tre dagar och på mejl har jag inte en enda gång fått svar på? Är det så här ni behandlar era kunder?

25 de dezembro de 2025

Hej Madelene!

Vad jag kan se så har vi hat en lång dialog med dig angående dessa biljetter och de ligger ute till försäljning, till de pris du angav. Men om du vill justera priset så går det självklart jättebra!

Vi har haft begränsad med kapacitet under just julafton, och ber därför om ursäkt för sent svar. Men idag finns vi tillgängliga igen och har svarat på ditt mejl.

God fortsättning!

De følger opp godt

De følger opp godt. Billetter kommer som avtalt. Alt fungerte helt strålende

25 de outubro de 2025

Resposta da Ticket2

Hej Roar! Härligt att du är nöjd med din upplevelse. Varmt välkommen åter!

Alt gikk som vi håpet

Raske tilbakemeldinger. Flink å følge opp i WhatsApp. Alt ble som det var lovet👍

1 de novembro de 2025

Resposta da Ticket2

Hej Jan Ove! Det glädjer oss att du är nöjd med din upplevelse. Varmt välkommen åter!

Ordning och reda

Ordning och reda, lätt och smidigt. All hantering blev som utlovat.

1 de novembro de 2025

Resposta da Ticket2

Hej Rikard! Tack för din recension, det glädjer oss att ni är nöjda. Ha en fin dag!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.