Hurtig og billig
Kan man få tinglyst et skøde for 1695kr.
Jeg var da godt nok lidt skeptisk, men den er god nok, så hvorfor betale mere?
Anni og Carsten har fuldstændig styr på det.
Mvh Henning Jensen
Kan man få tinglyst et skøde for 1695kr.
Jeg var da godt nok lidt skeptisk, men den er god nok, så hvorfor betale mere?
Anni og Carsten har fuldstændig styr på det.
Mvh Henning Jensen
God og tryg proces. Jeg fik lavet tinglysning hos Anni Hald, der igennem hele forløbet ydede en tryg sagsbehandling. Meget behagelig person, der også kom med lidt ekstra råd og vejledning. Der var et par "hik" på vejen, som blev klaret så fint.
Har netop talt med Carsten, yderst behagelig og meget kompetent og ikke mindst ærlig.
Carsten talte i et sprog som var let forståeligt og meget nyttigt.
Glæder mig til at tale med Annie
De bedste anbefalinger herfra
Fuldstændig fantastisk service fra start til slut af Anni fra Tinglysningshuset. Mange virksomheder kunne lære af deres måde at håndtere kunder på. STÆRKT! Tak for en tryg proces. MVH Peter
Carsten leverede fantastisk hurtig sagsbehandling. Samme dag som han havde informationerne, var skødet udarbejdet og tinglyst dagen efter. Alt blev lavet som ønsket og færdiggjort hurtigere end jeg havde håbet. Kæmpe anbefaling.
Henvendte mig til tinglysningshuset den 17/8 omkring hjælp til skilsmissebodeling og overdragelse af ejendom. Carsten vendte tilbage samme dag og han har ydet en fantastisk og hurtigt sagsbehandling. Allerede 2 dage efter modtog jeg det tinglyste bodelingsskøde.
Det kan vist ikke gøres bedre.
Jeg kan kun give Tinglysningshuset de allerbedste anbefalinger.
Jeg kan kun give Tina L. ret.
Carsten var yderst behagelig at tale i telefon med. Og han kom med god indsigt og råd til hvorledes, man skal bære sig ad, i forbindelse med at få lavet et skilsmisseskøde. Og i vores tilfælde gik der også kun en lille uge, fra at jeg kontaktede ham, til at skødet var tinglyst.
5 ud af 5 stjerne her fra.
Det var et rigtig godt valg at sætte Carsten fra Tinglysningshuset til at tinglyse skødet med henblik på overdragelse af ejendom til den ene part i forbindelse med skilsmisse. Udover den lave pris i sammenligning med andre, der tilbyder tilsvarende service, gik der kun en lille uge før vi havde det tinglyste skøde. Det kalder jeg fantastisk sagsbehandling til en overkommelig pris, som fremgår på deres transparente hjemmeside
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.