De score zou 5* kunnen zijn, maar ik kreeg een boemboe roedjak die een houdbaarheidsdatum heeft van slechts 2 maanden. Dat vind ik niet 'netjes' want als ik dit als voorraad heb willen houden, was dat... Ver mais
Heel vriendelijke verkopper was iets fout gegaan met de post die beste verkopper heeft er meteen werk van gemaakt en belde ernaa nog terug dat het paketje eraan komt .top verkopper echte aanrader
Bago ako maging suki nila nakailan search na ako ng mga pinoy store and over price un iba. Gusto ko ung quality ng packaging nila very safe ung items and nakakatuwa meron freebies and letter. Mabilis... Ver mais
Het is fijn dat jullie rechtstreeks naar m'n vader in Spanje hebben kunnen verzenden en vooral ook dat het er al zo snel was! Normaal moet ik eerst wat bestellen of duur bij de Pasar halen en dan... Ver mais
Webshop met Aziatische producten food & non-food. Groot assortiment Filipijnse en Indonesische producten maar ook Amerikaanse producten behoren tot ons assortiment. Levering door heel europa.
Linnewever 12, 2292jh, Wateringen, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
De service is goed en bestelling was snel verwerkt en levering ook goed. Atentvol afgewerkt en goed verzorgd.

Resposta da Toko 4 All
Prima service en super snelle levering en geweldig goede werkzame producten.

Resposta da Toko 4 All
My order was made straight away and the owners were super nice!!

Resposta da Toko 4 All
Prettige website, goede producten, snelle levering, netjes verpakt, duidelijke communicatie. Het was mijn eerste ervaring met Toko4All en ik ben super tevreden!

Resposta da Toko 4 All
De levering was snel en de webshop heeft producten die ik nergens anders kan vinden. Helaas van een deel van de bestelling maar houdbaar tot april 2026..

Resposta da Toko 4 All
perfect verpakking en snelle verzending van de winkel maar duurde even voordat ik mijn bestelling binnen had maar dat lag aan dpd

Resposta da Toko 4 All
Alle artikelen zijn goed en op tijd afgeleverd.
Tevreden

Resposta da Toko 4 All
Snelle levering, ondanks het weer (sneeuw). Maar zelfs toen is er heel netjes een e-mail verzonden zodat daar rekening mee gehouden kon worden. Ik ga hier zeker vaker mijn favoriete product(en) bestellen. Enig minpuntje zijn de verzendkosten. Klantvriendelijker zou zijn als er boven een bepaald bedrag (let’s say €50,-) géén verzendkosten berekend zouden worden vandaar 4 sterren ipv 5.

Resposta da Toko 4 All
Goed op de hoogte gehouden van de verzending .Ik had 2 jawa chiffon cakevorms van 26cm besteld nu nog een padang cake bakken .

Resposta da Toko 4 All
Het assortiment is breed genoeg om eruit te kiezen. Maar de service vind ik belangrijker. En bij Toko4All is deze altijd op en top geweest; zeer goede communicatie, snelle levertijden, heel klantvriendelijk. Maar ook aan de deur zijn ze te allen tijde heel klantvriendelijk. Absolute aanrader!!
5 ster is te weinig voor de winkel, deze mensen verdienen minimaal 10 sterren voor alles wat ze doen.