Leia as opiniões dos outros
Har fulgt priserne på TomToms forskellige gps’er hen over de sidste par måneder, og finder det temmelig ejendommeligt, at priserne er helt ens uanset om der er tale om 50% på black friday, 40% på cybe... Ver mais
Priserne for kort og live services er helt hen i vejret, ALT for dyrt.. burde koste det halve, burde være nogle EU regulationer på dette marked da de bondefanger kunderne(har f.eks renault med deres... Ver mais
Min Tomtom 550 rider Word først dukkede…
Min Tomtom 550 rider Word først dukkede display indvending,hvis den sat på mc over nat.så fik jeg efter en opladning en hvid stribet i toppen af display,har så over tomtom Facebook side fået kontakt til en supporter,som send mig en e mail til live chat support der har ritesh så taget over,fik en post label til ups ,den bliver sendt ind til reparation,ritesh har så helle tiden hold kontakt til mig og hvor langt de er kommet. De vil så send den til mig på en tidspunkt jeg ikke var hjem,han fik ændret tilbage sendelse Dalum . Han var over hele forløb en rigtig stor hjælp ritesh jeg håber du læser med her.mange mange tak for hjælpen
Ringe service...! Dårlig kundeservice..I
Ringe service...!
Har købt en TomTom GO Premium 6" GPS 02.08.2023
Denne GPS indeholder et SIM kort så man ikke behøver at medbringe/opkoble sin mobil til den.
Nu skriver Tomtom så til mig, at de stopper med at bruge GPS'ens indbyggede SIM kort..!!
Tomtom har så lige forringet mit produkt i forhold til da jeg købte det.
Har prøver at bruge deres hjemmeside for at få kompensation - men de har da gjort det så besværligt at man næsten opgiver..
Mit råd: Køb ikke produkter fra Tomtom
I bought a TomTom Go Superior 6" (with…
I bought a TomTom Go Superior 6" (with web bundle) on October 10th 2024, as a Christmas present for my husband. It is now November 4th 2025. I have received an email this morning stating that my device is now unsupported, and that I will not be able to update my maps. My husband is very disappointed that his nice present is now obsolete. For myself, I am a repeat customer but I will never buy a TomTom again. I will shop with one of their competitors, and I would advise others to do the same.
tomtom kender ikke de Europæiske lande
tomtom har ikke opdaget Estland-Letland-Litauen er en del af Europa. Sælger GPS med livstidsopdatering af Europa med manglende lande.
Finger weg von TomTom
Ich kann aufgrund meiner Erfahrungen nur raten, kein Geld für ein Navi von TomTom auszugeben. Die SIM-Karte meines Premium X wurde inzwischen deaktiviert, was sehr ärgerlich ist. Die Menüführung ist merkwürdig. Einige Ziele werden nicht gefunden. Der Kontakt zum Service ist unterirdisch.
Ubrugeligt - Bare dårlig med alt deres AI
Bare dårlig med alt deres AI - kan ikke få svar på noget som helst - helt klart bevidst fra TomTom's side
Har været inde på Min side på TomTom; men absolut ikke nogen respons - og TomTom er fuldstændig ligeglad.
MyDrive Connect virker kun, når man er på Wifi, ikke via Bluetooth
My Drive Connect via Bluetooth på enheden virkede de første år nogenlunde. De sidste to år virker trafikmeldingerne ikke mere under kørslen. Enheden viser med krydset på skærmen, at der ikke er forbindelse til MyDrive. Når man prøver at etablere den kommer der oftest en beklagelse. Det virker kun, når man er på Wifi derhjemme eller på hotel. Det mærkelige er, at skærmen godt kan bekræfte, at den har Bluetoothforbindelse til telefonen, selv om den ikke har. Symbolet står dog og flimrer lidt. Jeg har været igennem alle vejledninger. Det forhindrer mig faktisk at købe en ny enhed. Vi bruger Google Maps i stedet for. Det virker altid.
Når man vil i kontakt med support
Når man vil i kontakt med support, et menneske af kød og blod, bliver man hele tiden sat tilbage til en robot med en intilligens som en baby på 2 måneder
Utroligt dårligt
Utroligt dårligt, har betalt for opdatering af fotokasser 3 gange men ikke modtaget varen 😪😪modtager ikke enga kø og ulykker advarsler på min Tom Tom go
Har et tilkøbsprodut til salg, som de ikke kan levere, men beholder alligevel pengene for det? Uvederhæftigt!
Købte en ny TomTom ultimo september, primo oktober.
Produktet ankom i fin stand. Fungerer også fint.
Tilkøbte et produkt (en stemme til GPSsen).
Imidlertid kunne de ikke sælge produktet alligevel.
De tilbød et alternativt produkt, noget med fotofælder. Det har jeg ikke behov for. Derfor takkede jeg nej, og bad om at få refunderet det produkt, som de ikke kunne sælge mig, selvom de havde taget penge for der.
Kontaktede dem igen, for at få refunderet beløbet, men fik et fornærmende svar, som indeholdt samme alternativt tilbud. Argumentet for, at de ikke vil betale beløbet tilbage er, at der er 'tekniske grunde' til, at de ikke gør det. Det kan IKKE være mit problem. De skal selvfølgelig blot tilbagebetale beløbet til kunden!
Men på trods af gentagne mails til deres uhøflige kundeservice, som blot gentager sig selv hver gang, så er der ikke sket noget.
Næste skridt bliver Forbrugerklagenævnet.
Ordren #416572021
Beløb: DKK 344.95
TomToms svar (som jeg svarer NEJ TAK til hver gang):
"Jeg beklager at informere dig om, at vi på grund af nogle tekniske problemer ikke kan foretage refundering for ordren, men jeg kan hjælpe dig med fartkamera tjenester i stedet for refusion.
Jeg vil bede dig om at bekræfte, om du accepterer at have fartkamera tjenesterne på din enhed.
Jeg håber, at dette var klart for dig, jeg ser frem til dit svar."
Denne sidste kommentar er dybt fornærmende.
Appalling 'customer services' experience
One of the worst ‘customer services’ experiences I’ve had for a very long time! Absolutely appalling interaction, from start to finish.
Had an issue with renewing a service for a TomTom device that should have taken MINUTES to sort out (which would have left me delighted that I’d invested in another TomTom car satnav). However, this was drawn out over almost THREE WEEKS of painful backwards and forwards with an employee that appeared to have a poor grasp of just about everything – from English to basic arithmetic – and a complete inability to actually RESOLVE a simple issue (even if that meant being empowered to use an element of leeway or discretion).
This whole idiotic episode has left me with a VERY POOR opinion of how much TomTom actually cares about its customers. It’s cost me a considerably amount of time to get anywhere near the position I expected to be in at the start of the process and a loss of more than three weeks’ use of the service I was trying to renew. And, what has TomTom gained out of this? A saving of 50 pence and the expense of employing a staff member to reply to numerous emails over weeks and weeks. I’d call that an own goal.
Elendig support
elendig support. En chatbot der sender en ud i universet - Beder om fuldstændig irrelevante oplysninger om en garanti reparation. Det er som at skrive til et sort hul. Trist da deres support før i tiden var til 5 stjerner.
Elendig support
Modtog d.d. en ny fejlbehæftet tomtom enhed. Har brugt 6 timer på at få en løsning via support, uden held. Man kan ikke få en personlig kontakt, kun support via chat eller deres ai. Efter 1,5 t. venten i kø på en chat, får man et link til en løsning de mener kan hjælpe, og når dette viser sig ikke at fungere, må du starte forfra. Der findes heller ikke nogen hjælp til at returnere et produkt, ingen returlabel, ingen vejledning. TomTom gør ikke i kundepleje, tvært imod, tænk jer godt om, inden i vælger at købe et produkt.
I skriver man kan hente en gps app til…
I skriver man kan hente en gps app til sin tlf. og skrive summer2024 så kan man have den i er år,men der er ingen steder hvor man kan hente den app og skrive det,kan kun se det hvor man kan hente det gratis i en uge
Jeg er ved at være godt træt
Jeg er ved at være godt træt, af de der køre forkert til mig, jeg bor i nr. 16. men Tom Tom mener det er nr. 12, og man kan ikke finde et sted man kan gøre opmærksom på det. Man kan bare søge på Krak.dk, og se det.
Jeg har haft en TomTom Gps til mc i…
Jeg har haft en TomTom Gps til mc i mange år. Den har virket fint. Men jeg kan ikke komme ind på MyDriver og opdatere den. Det står på siden at man skal højreklik på app. Men det ser helt anderledes ud som de beskriver. Det er sort set ingen support, kun en robot at skrive med
Købte en stor Tomtom
Købte en stor Tomtom. Allerede ved købet skulle den opdateres. Dette var tidligere en smal sag. Det er i dag umuligt for almindelige mennesker. Jeg har udskudt det så længe som muligt. Men nu skulle det være. Forgæves - opgav efter 4 timers forsøg. Der er ingen ordentlig vejledning, hverken på dansk eller engelsk. Alt er forvirret, upædagogisk og uprofessionelt. Der skal downloades hjælpeprogrammer, enheden skal på Wifi - hvordan man kan godkende den på Wifi fremgår ikke. Og absolut ingen kundeservice - jeg har aldrig oplevet det ringere. En Chatbot af ringeste kvalitet. Og meget lidt materiale på dansk.
Ekstrem dårlig kundeservice
Ekstrem dårlig kundeservice. Intet nummer man kan ringe til. Kun en chat robot som blot kører rundt i den samme loop. Ikke engang en live chat med en medarbejder er mulig.
Så kan man anmode om at sende dem en mail, om et simpelt spørgsmål der blot vil tage et minut. Så får man svar tilbage fra chat robotten, at der vil komme svar inden for 48 timer. Virkelig dårlig service.
Den går ikke TomTom
Har tidligere skrevet, at TomToms hotline var hurtig og effektiv, men nu opdager jeg via en besked fra TomTom, at jeg ikke længere kan opdatere min enhed trods det, at jeg har købet et “Lifetime abonnement” - jeg ændrer derfor de 5 stjerner til 1 stjerne.
Et halvt år med spammails
Et halvt år med spammails, fordi jeg har livslangt abonnement.
Nu også spammail, skrevet efter påskefrokost?
"SIDSTE KANSE for påsketilbud (SIDSTE KANSE for påsketilbud)"
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.