Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Uselt, beställer en förpackning HP originaltoner med två kassetter får två lösa toner i svarta påsar med hemmaknåpade etiketter med HP:s artnr. Helt oförstående till varför jag inte var nöjd med... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

Ett märkligt företag! Jag skriver till företaget och frågar varför jag inte får mina tre färgpatroner i originalkartong utan levererade som lösa patroner men får trots påminnelse inget svar. Jag kan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Informática
  2. Loja de impressões e letreiros
  3. Loja de impressoras e scanners
  4. Equipamento e materiais para impressão
  5. Fornecedor de toners

Informação fornecida por diversas fontes externas

Här hittar du toner och bläckpatroner till samtliga skrivare på marknaden. Skrivartillbehör från HP, Canon, Brother, Lexmark, Samsung

Informações de contacto

2,2

Mau

TrustScore: 2 em 5

31 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Aldrig mer Tonerlagret

Nu är det andra gången som jag får försändelse upp packade utan orginalkartong. Tillskrev dom för 14 dagarsedan, har inte hört något frå dom. Har Canons skrivare för flera hundra tusen, och vet inte om det är original eller något dom har fyllt på med nytt material. Ett sådant företag som inte tar sitt ansvar. Aldrig mer detta företag

26 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Toppen

Har beställt 3-4 gånger från Tonerlagret till kontoret och allt har varit kanon varenda gång! Orginalförpackning från HP, inga konstigheter. Dock är det lite svårare att nå via telefon för frågor. Försöker hitta returlådan för återvinning av tomma kassetter som har funnits som alternativ på hemsidan tidigare...

4 de abril de 2025

Säljer 3:e partstoner som original

Helt oförstående till varför jag inte var nöjd med leveransen jag har ju fått kassetter med rätt artnr...
Fick fakturan krediterad men var tvungen att betala för returfrakten.

Köpte tre riktiga från DiaCopy och fick vad jag skulle ha...

11 de janeiro de 2025

Ett märkligt företag!

Jag kan bara dra den slutsatsen att man prånglar ut gamla utgångna patroner utan att kunden kan se detta som ju syns på originalförpackningen!
Nåväl, rätt patroner är levererade så jag chansar och använder dessa, kanske gamla patroner men det får nog bli sista gången jag handlar här!!!

25 de outubro de 2024

Uppdatering, funkar bra

Uppdatering!
Har faktiskt beställt ytterligare gånger och det har fungerat varje gång.
Kanske nedanstående va en tillfällighet

Tyvärr får vi sälla oss till alla andras dåliga erfarenheter.
Vi beställde toner till företaget, allt flöt på, bekräftelse och spårningsnummer.
Problemet uppstod när det visades sig att försändelsen inte verkar vara skickad trots att dom påstår detta.
Fakturan va dom snabba med att skicka ut.
Inget svar efter 4 mail och 2 försök att ringa. Helt dött!

Så va ni än gör, handla inte härifrån för ni får garanterat problem.
Finns så många andra ställen till nästan samma pris där leverans kom efter 2 dagar.

3 de julho de 2024

Produkt

Produkt: Toner M-106R01480 till Xerox Phaser 6140

Beställning och problem:
Jag beställde en svart toner av märket M-106R01480 till min Xerox Phaser 6140 skrivare. Vid mottagandet och öppnandet av förpackningen möttes jag av ett oväntat problem: tonern var full av damm och tonerpulver. Pulvret spreds omedelbart över mina händer, armar, skrivare och golv, vilket skapade en rejäl oreda.

Trots den inledande missöden bestämde jag mig för att ge tonern en chans och installerade den i min skrivare. Tyvärr visade det sig att tonern inte var kompatibel med skrivaren och identifierades inte som "verifierad". Jag försökte ta ut tonern igen, men den satt fast ordentligt och kunde inte avlägsnas.

Konsekvenser och kundtjänst:
På grund av den fastnade tonern kan jag nu inte använda min skrivare. Jag har dessutom drabbats av spill av tonerpulver i mitt hem. För att lösa problemet kontaktade jag kundtjänsten via e-post, men har tyvärr inte fått något svar hittills.

Denna negativa upplevelse har lett till att jag inte kan rekommendera detta företag eller deras produkter till andra. Den bristande produktkvaliteten, den fastnade tonern och den obefintliga kundservicen har skapat en oacceptabel situation för mig som kund.

21 de junho de 2024

Miljötänk? Lurendrejeri?

Packa om för att spara på miljön? Låter fint, men hade vi fått det i HP:s originalkartonger hade det varit miljövänligare eftersom de tar hand om tomma tonerkasetter. Nu kan vi inte skicka dem vidare?

Eller packar man om det för att dölja sina egna toner?

Jag kommer inte att besvära Tonerlagret med ytterligare beställningar iaf.

30 de novembro de 2022

EN VARNING!

EN VARNING!
Akta er för att handla av Tonerlagret.se
Trots att jag mycker noga angav till vilken HP-skrivare jag behövde nya toners till, så passade inte alls de som levererades! Detta kunde jag konstatera efter att ha provat två av de fyra, så jag kostade på mig en retur av dem alla.
Av de obrukbara toners jag köpt får jag nu endast ersättning för de två helt oöppnade! Jag har sagt att jag acepterar avdrag för den extra jag öppnade, men inte för den första jag förgäves provade. Hur skulle jag annars få vissdom om att jag fått rätt toner till min skrivare om jag inte provar att sätta in den i skrivarens tonermagasin? Det var ju dumt av mig att prova en till, när jag redan märkt att den första inte passade. Men jag ville förvissa mig att de var obrukbara. Denna extra toner är jag villig att betala, men inte den första! Rimligt är att betala för en av de fyra levererade. Ingen är ju använd! Men detta visar Tonerlagret ingen som helst förståelse för!

5 de outubro de 2022

Kanonbra leverans och kundbemötande

Kanonbra leverans och kundbemötande. Verkligen toppbetyg. Beställde 4st nya patroner, dessvärre blev 1 av patronerna fel typ och kontaktade deras kundtjänst samma kväll. Efter ett väldigt snabbt svar, redan tidigt på morgonen efter, så var saken uppklarad, de skickar en ny patron av rätt typ. Bara någon dag senare låg det ett vadderat brev med den nya patronen i postlådan. Toksnabbt mailsvar, toksnabb leverans och varan fungerar perfekt. Kan inte bli annat än toppbetyg.

13 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Gott och trevligt bemötande av…

Gott och trevligt bemötande av kundtjänst när jag hade flertal frågor om produkterna.

Snabb leverans, efter jag klickat på betala knappen (kl11.30), kom det på posten efter 23 timmar och 5 minuter (kl 10.35 dagen efter), på och mycket kortare leveranstid kan man bara inte begära.

Har sett andras betyg, och kan inte förstå deras kritik.
..man är ju alltid minst 2 i en diskussion..

22 de agosto de 2021

Lång leveranstid-----

La en order och fick bekräftelse att jag skulle få mina toner inom 1-2 dagar. Vilket jag behövde. Fick dem efter en hel vecka. Lova inget som man inte kan hålla

15 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Har beställt en vara för en vecka sen…

Har beställt en vara för en vecka sen och hittills så fick jag ingen bekräftelse eller något av dom.
Försöker nå dom via mejl och telefon men dom svarar aldrig!
Vad är det för företag egentligen?
Beställ aldrig från dom.

16 de outubro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.