Informações sobre a empresa

2,8

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

4 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

2,8

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Belachelijk duur

Via topticketshop waren de tickets € 33 per ticket duurder dan de officiele verkoopprijs van € 59,50 per ticket, wat neerkomt op een meerprijs van 55%!
Dit was voor ons de eerste en dus ook de laatste keer een aankoop via topticketshop.

16 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn tickets kan ik niet open via de ticketmaster app( concert op 13 september 2026 in Brussel)

€90 per kaartje, die kost normaal €52,32! Net gechekt via de ene factuur die je krijgt ook vandaag voor aankoop van kaartjes. Dat is €37,68!!! Winst per kaartjes, dus reken maar hoeveel kaartjes worden zo verkocht!( Die opmerking is 30min dat ik op zoek was hoe ik ons kaartjes op de app zetten. Werkt nog steeds niet, maar ik had tijd om meer info te verzamelen)

Zoals ik in mijn eerdere klachten had gezegd, ik laat maar niet de andere mensen intrappen zoals we ingetrapt hebben voor 2 kaartjes voor zondag 13 september bij het concert van Jacob Collier. Mijn hele ervaring vanaf maart 2026 is heel slecht en dat door de manier van verkopen en daarna handelen van de tickets. Op het moment dat je de kaartjes koopt via toptickets,be of nl je krijgt ze niet fysiek!!!! Dus 2 dagen voor het concert WEL. Maar hier komt de beste: je kan ze maar via de Ticketmasterapp krijgen en die is niet te installeren, die blijf hangen en doet het niet. Lees goed op internet over andere klachten van zulke semi-illegale verkoop. Je krijgt te zien jouw kaartjes via een mail( na 100 handelingen) maar die zijn niet geldig als screenshot. Dus moet de app hebben. En dat 2 dagen voor het concert. Ik wil de kaartjes nu verkopen want heb geen zin meer in concert! Dus dat kan niet...Mensen, jullie zijn waarschuwt, dat is een oplichterij die doet alsof heel goed en netjes doen, lees verder over hun manier van werken en blij ver van die bedrijf. €90 p.p weggegooid :(

11 de setembro de 2026

Tickets Yannick Noben

Voor tickets van Yannick Noben heb ik online gezocht en overal zag ik prijzen van €28. Ook op Topticketshop werd vermeld dat de normale ticketprijs €28 bedroeg. Op het moment van mijn aankoop waren er bovendien nog heel veel vrije plaatsen in de zaal, dus van schaarste was absoluut geen sprake. Zelfs nu zijn er nog tickets beschikbaar aan €28 per stuk.
Tijdens het bestelproces bleek de prijs plots €59 per ticket te zijn. Daar kwamen vervolgens ook nog eens administratiekosten van €12,50 per ticket bovenop.
Uiteraard ligt de uiteindelijke verantwoordelijkheid bij mij, omdat ik de aankoop toch heb afgerond zonder dit voldoende te controleren. Toch wil ik mijn ervaring delen, omdat ik vermoed dat dit ook andere mensen kan overkomen. Voor mij voelt dit aan als misleidende reclame.
Mijn advies is dan ook om altijd eerst rechtstreeks bij de organisator of officiële ticketverkoper te kijken. Dergelijke doorverkoopplatformen kunnen nuttig zijn wanneer een evenement uitverkocht is en mensen hun tickets willen doorverkopen, maar dat was hier duidelijk niet het geval.
Ik heb de organisatie hierover gecontacteerd, maar zij wensen geen compensatie te voorzien. Dat is uiteraard hun recht. Toch blijf ik als klant met een onbehaaglijk gevoel achter. Het lijkt erop dat men bereid is om het dubbele van de normale ticketprijs te vragen, vooral om via Google bovenaan de zoekresultaten te verschijnen en daar winst uit te halen.
Ik deel dit vooral zodat anderen hier alert voor kunnen zijn.

9 de junho de 2026

É esta a sua empresa?