Leia as opiniões dos outros
Previse prodajete alkohol putnicima. Vozite pijene putnike i i od njih dobijate baksis. Ok je nisam protiv, sve dok pijandure nepocnu vrijedjati okolo sebe. Nikad nezaboravljena jedna voznja do Bosne... Ver mais
Usluga u autobusu je veoma dobra i osoblje usluzno samo bilo bi dobro da jednom se skrati taj put za Sarajevo da se neprelazi citava Danska i gubi vrijeme.Moze se kako uraditi da putnicisa juga DK dod... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Top Tourist er et busselskab som har sin eksistens siden 1989 på internationale veje. Top Tourist er koncentreret omkring deres niche, transport af passagerer fra Skandinavien til Balkan, det tidligere Jugoslavien. Top Tourist har i dag internationale ruter til Serbien, Bosnien og Hercegovina samt Rumænien. Hver uge hele året rundt har Top Tourist 2 busser der kører mellem Skandinavien og Bosnien & Hercegovina, 1 bus mellem Skandinavien og Serbien samt 1 bus mellem Skandinavien og Rumænien. Top Tourist gøre det muligt for transport i hele Bosnien igennem vores partner i Bosnien – Top Tourist Company fra Banja Luka. På samme måde er der også mulighed for transport i hele Serbien gennem vores partner i Serbien Top Turist d.o.o. fra Grabovica. Top Tourist har etableret en stabil vognpark ved udelukkende at eje moderne kvalitets busser fra producenten Setra. Setra opfylder og tilfredsstiller verdens samt europæiske standarder for høj sikkerheds og kvalitets busser. På Jeres rejse igennem Europa med Top Tourist har i mulighed for at se film, humoristiske samt musik programmer. Foruden vores moderne toilet forhold er vores busser også etableret med en mini-restaurant i nederste del af bussen hvor søde og venlige stewardesser betjener jer under hele rejsen. I vores mini-restaurant findes der et bredt udvalg af kolde, forfriskende og varme drikke.
Informações de contacto
Langesvej 24, 3400, Hillerød, Dinamarca
- info@toptourist.dk
- www.toptourist.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
The bus ride was absolute crap
The bus ride was absolute crap, man. You don't get what you paid for; having dogs right next to you even when you have allergies is insane. The bus is filthy and smells terrible, and they take really long breaks—like enough time to eat a whole meal. I wouldn't recommend it to anyone—not even my worst enemy.
The Best Company
A company with a long-standing tradition of success, built through dedication and continuous effort. It has always maintained a strong focus on passenger satisfaction, making safety and comfort its highest priorities.
The drivers are highly professional, friendly, and consistently maintain a positive attitude, creating a welcoming atmosphere for every journey.
The buses are modern, well-equipped, and exceptionally comfortable—perfectly suited for long, safe, and enjoyable trips.
I wholeheartedly and warmly recommend this company to everyone.
Meget uprofessionelt busselskab – kaotisk og uacceptabel kundebehandling
Hvis du overvejer at rejse med Top Tourist mellem Sverige og Serbien (og retur), bør du være opmærksom på, at nedenstående ikke er enkeltstående hændelser, men erfaringer opbygget over mere end ti års gentagne rejser med selskabet.
Mønsteret er det samme igen og igen: manglende struktur, fralæggelse af ansvar og en gennemgående uprofessionel tilgang til kunder.
Allerede fra starten oplevede vi problemer med deres såkaldte VIP-status. Rabatter, som blev bekræftet telefonisk, blev konsekvent ikke respekteret ved betaling i bussen.
Chaufførerne fralagde sig ansvaret og henviste til, at de “bare gjorde, hvad ejerne havde sagt”, hvilket gentagne gange førte til diskussioner om rabatter, selskabet selv havde lovet.
Dobbeltbookede sæder har været et tilbagevendende problem – særligt ved skift i Østrig. Nye passagerer har fået samme sæder som rejsende fra Skandinavien, hvilket igen og igen har skabt konflikter, fordi chaufførerne ikke tog ansvar.
Kundeserviceniveauet har over årene været stærkt svingende, men ofte direkte uacceptabelt. På en rejse mod Serbien fik vi at vide, at hvis vi var utilfredse med betaling for ekstra bagage, kunne vi “bare blive hjemme”. En sådan udtalelse vidner om manglende respekt for betalende kunder.
Også sikkerhed og almindelig hensyntagen har været problematisk. På en rejse fra Serbien til Sverige fik min far sine fingre klemt i bussens trailer, da en chauffør smækkede den i uden hensyn og uden undskyldning. Samme chauffør optrådte senere groft over for min ældre mor, da hun spurgte til vores sædepladser, hun havde glemt.
Løfter om sæder med ekstra benplads er gentagne gange blevet brudt. Aftaler indgået telefonisk er ikke blevet respekteret, og passagerer er blevet flyttet uden information eller kompensation.
Bagagehåndtering har ligeledes været præget af kaos. Der opkræves betaling for ekstra bagage, og i flere tilfælde har folk måttet vente i måneder på at få deres ejendele leveret. Chauffører har desuden forsøgt at presse passagerer til at bytte sæder, fordi andre “skulle have dem”.
Tidligere har der også været situationer, hvor passagerer blev opfordret til at betale kontant med henvisning til grænsekontrol ved den ungarsk-serbiske grænse. Hvis der ikke blev indsamlet et “tilstrækkeligt” beløb, fik vi at vide, at bussen kunne blive udsat for ekstra kontroller med mange timers ventetid.
Som passager havde man ingen gennemsigtighed omkring formålet med disse betalinger, hvilket virkede utrygt og uprofessionelt.
Det rejser også et mere grundlæggende spørgsmål om gennemsigtighed. Som dansk selskab har Top Tourist ApS meget beskedne regnskabstal og få ansatte, herunder et negativt resultat i det senest offentliggjorte regnskab, hvilket ikke umiddelbart harmonerer med påstande og et "glansbillede" om 100.000 årlige passagerer og omfattende international aktivitet.
Det er også uklart, om kontante betalinger for ekstra bagage – og beløb angiveligt indsamlet til told/myndigheder – bogføres i overensstemmelse med gældende danske regler. Manglende gennemsigtighed bidrager yderligere til indtrykket af en uprofessionel og ugennemtænkt praksis.
Samtidig hænger priserne slet ikke sammen med serviceniveauet – mange fravælger i dag en ca. 35 timers bustur og vælger andre transportformer - nogen grundet den lange rejsetid, andre grundet pris og for nogen en ren principsag - eller måske bare en kombination.
Den begrænsede gennemsigtighed omkring selskabets ejer- og beslutningsstruktur giver anledning til en vis undren om, hvorvidt den formelt registrerede ejer/direktør også er den reelle og dagligt ansvarlige beslutningstager. Det er en personlig overvejelse, men manglen på klarhed på dette punkt bidrager til et samlet indtryk af utilstrækkelig åbenhed.
Samlet set tegner der sig – over et helt årti – et konsekvent billede af et busselskab, hvor professionalisme, planlægning, kundeservice og ansvar ikke er på plads.
1. februar 2026:
At få vores anmeldelse afvist som “uærlig” af “Sofia J.”, med påstande om at vi ikke har rejst med selskabet, opleves som både nedladende og uprofessionelt. “Sofia J.” fremstår samtidig usædvanligt vidende om virksomheden og anvender ejerens personlige e-mailadresse til at kalde kunder for løgnere.
Vores oplevelser bygger på over 10 års rejser og genkendes af mange andre passagerer. I stedet for dialog og ansvar mødes kritik primært med benægtelse.

Jeg kom for sent 20 minutter
Jeg kom for sent 20 minutter, de ventede og ventede på mig. De blev iriterret men slet ikke sure.
De kunne sagtens kører videre, det var min fejl jeg ikke kom til tiden. Så kan ikke give virksomheden skylden. (kundens fejl jeg var forsinket.)
De var så søde, jeg har haft erfaring med virksomheden nu i 8 år, men det gør sig stadigt godt umage.
Fantastisk virksomhed, god organisation.
De er fine og pene i opførlsen. meget søde medarbejder.,
God buss moderne, med fuldt udstyr, Gode medarbejder, god cheff.
Holder sig til reglerne 100%
kAN sagtens anbefales til nye kunder.
99% sikker transport.
I am so happy about my travel with this company. i can happely recommend it to others.
They have qualified workforce, and indeed great company overall.
As indeed great buses and with full equipment.
Great price, great people, great communication, Great buses, Great route.
Great boss of company. (always busy) on the job
Smiley , smiles and trys to be kind.
Only problem can be non speaking english, and not everyone speaks danish. But its just nothing to worry about, since they give very good info, guide.
And the website is made, simple and easy.
Denis Beglerovic
Copenhagen/ Denmark
Jeg skulle fra Beograd i Serbien til…
Jeg skulle fra Beograd i Serbien til København sammen med en ven og vores 2 hunde. Overordnet set er ret godt tilfreds lækker bus gode chauffører og generelt set en god stemning i bussen selvom bussen var helt fuld.
Hvis jeg skal komme med noget kritik af det manglende information omkring rejsen Den er meget mangelfuld og når man sidder i bussen er det ikke altid Der bliver givet besked på engelsk. Bussen holder ind på en restaurant til frokost desværre var denne restaurant kort løs. Så der var ingen mad Så bliver en 29 timers lang rejse lang heldigvis havde vi mulighed for at købe noget på en tankstation man ikke ligefrem Tankemad man har lyst til når man skal ud og køre så langt.
Da jeg skulle bestille billetter fik jeg at vide at bussen kun gik til København det er det var ikke helt sandt det er der var flere stop i Danmark jeg kunne have sparet en hel del ekstra rejsetid ved at denne information var kommet ud for eksempel kunne jeg komme af i Køge
Jeg vil dog stadig bruge selskabet igen det er rejsen var behagelig og chauffører man kunne føle sig helt tryg ved.
Tak for en god tur 🙂
Advarsel!! Køre aldrig med topturist
Der er bestilt billet til Beograd Serbien fra Gedser færge Danmark. Deres kundeservice fortæller at vi skal være der kl 06:30 Vi ankommer til Gedser færge kl 06:25 og venter på bussen, da vi tjekker telefonen er der et par ubesvarede opkald fra chaufføren, da vi ringer tilbage fortæller de at de allerede er kørt ind i gaten og venter på at køre ind på færgen. Vi kommer ikke med på bussen og er nød til at køre hjem igen.
Da vi så kontakter kundeservice og forklarer situationen vi er sat i fordi de ikke overholder deres aftale er deres svar at de har prøvet at ringe og vi svarede ikke. Bussen burde være dér til kl 06:30 som de sagde, men de valgte bare at køre før tid uden deres passagerer. Jeg anbefaler ikke nogen tage deres buslinjer!

Resposta da Top Tourist ApS
Når man ringer til firma
Når man ringer til firma, siger de kun alo uden at præsenterer sig.
Musikken i bus er smagløs/konstant og højt. Musikken er ofte turbofolk som er utrolig irriterende. Skrigende.
Horor 30 timer. Horor.
Ved ikke om jeg vil ever rejse med jer.
Hilsen Susssne H.
Rejse før 3-4 år siden til Sarajevo
(Min veninde skriver for mig)
Top Tourist har mere end 30 års…
Top Tourist har mere end 30 års erfaring med international persontransport på Europas veje og dette kan mærkes på deres service niveau. Et familie foretagende der indtænker sikkerhed frem alt andet. Helt sikkert et busselskab jeg vil benytte igen🚌🙏👍
Preporucujem ovu firmu za putovanje
Preporucujem ovu firmu za putovanje . Ljubazno osoblje , dobri autobusi ...sve preporuke...
Always on time🚌
The company is travelling over 24h from start to end of there routes and also after the end the drivers are smilling. The atmosphere in the company is good🚌
I am very satisfied with the service…
I am very satisfied with the service of the company. Kindness and quality come first.
Klage
Jeg kan desværre IKKE anbefale dette firma til nogen, da de har meget dårlig kundeservice. Man får desværre IKKE bekræftet på email sin reservation og man risikerer at betale anden gang for billetten fordi kontoret og personalet i bussen IKKE snakke sammen .Jeg har OGSÅ prøvet i januar måned at flytte plads på vej hjem til Danmark og det var bekræftet fra kontoret 3 dage før at alt det var ok , men bus personalet har desværre IKKE fået besked ! Så jeg endte som Ikke-ryger med at sidde ved siden af røgkabinen og wc 2000 km på vej hjem til Danmark ! Og desværre er de vidst hellere ikke god til at køre deres busser til service. En bus gik lige pludselig i stykker i januar måned halvvejs til Norge og passagererne der fra måtte klemmes ind i vores bus ,hvor komforten og sikkerhed røg væk. Håber de bliver bedre med tiden .

Resposta da Top Tourist ApS
Når man ringer til dem for at få …
Når man ringer til dem for at få information om turen så siger de "enten køb en billet eller lad vær, jeg skal ikke besvare de spørgsmål jeg har andre i køen som rent faktisk køber billet med det samme".
Generelt er det meget dårlig service over telefonlinjen!!!!
Ocaj
Nazalost ocajna agencija koja obecava svasta a ne ispunjava nista. Na liniji SRB SWE se spaja sa autobusom iz Rumunijei to ne bi bilo najstrasnije da vozac razume Srpski, sto ne radi. Pretovari stalno, stajanja itd. Vrhunac svega je da su ostavili moju majku od 60 god samu na neosvetljenom autobuskom stajalistu na magistralnom putu uSvedskoj. Prethodno ih je zena lepo pitala gde ce da je ostave na sta je dobila odgovor da mnogo pita ikad su je ostavili rekli su joj da ne ulaze u naseljena mesta.
Naravno kad smo se zalili to je bila nasa greska i odbili su da vrate pare za povratak. NE KORISTITI NI SLUCAJNO.
Fungerede udmærket Zagreb-Banja Luka t/r
16 unge + 2 instruktører blev kørt fra lufthavnen over grænsen v/ Gradiska med ok styr på sagerne bortset krav fra grænsemyndigheden om et "papir" i f.t. at have de unge med. Fleksibel i f.t. tidspunkt ved afhentning, da programmet flyttede sig lidt. Fin mellemstor bus med ekstra bagagebeholder bagpå. Aircondition og ok fine sæder. Chauffør flink nok med pæn kørsel - dog smart hvis han også kunne tale engelsk. Faktura og afregning helt i orden, heller ikke dyrt. Det kan vi godt finde på at gøre igen med et andet hold.
Advarsel-Advarsel-Advarsel
Det er forbundet med fare at benytte dette firma. Chaufføren er tilsyneladende påvirket af et eller andet. Søndag i Vejle kørte chaufføren råddent og med stor risiko for passagererne. Da det påtales under hans kørsel, spyttede han på os.
De er de bedste toptourist ;)
Hvis man ikke bryder sig om at flyve, så skal man rejse med TopTourist!!! NU har jeg rejst med toptouris i over mange år, jeg rejser meget til bosnien fordi min kone boer der ned... jeg har rejst fx tager afsted torsdag kommer der ned fredag og så tager jeg hjem igen lørdag morgen, det var ikke problem fordi jeg kører jow med toptourist de er bare de bedste :D... hvis i ikke har prøven at rejse med dem, så syndes jeg i hver fald at i skal overvejer der, det kan godt være at priser er lidt dyre, men i for alt det i vil til det pris plus hvis i er VIP medlem.. i har alt hva i skal bruge, personer er meget flinke over for med rejsne, og de er da til tiden nogle gange er de lidt forsinket det fordi der er meget trafik på vejene hehehe...... bare forsæt med det i gøre toptourist i skal ikke have 5 stjerne men 10 hehehe
Dårlig seleskab
Jeg har rejser flere gange og jeg har ikke godt mening om Toptourist, jeg reservere billet 4 månader før jeg rejser men en månder før rejser personaler ændre mit side plads jeg har 5 de giver mig 25 derfor synes jeg at jeg ønsker ikke mere rejse med dem...nul til dem de snyder kundre...
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.