Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Ærlig rådgivning

Altid travlt på værkstedet. Ærlig rådgivning og fornuftige priser. Ikke så "meget pjat". Kunde ved Henrik i 3 år, kun gode oplevelser.

2 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skulle svejse et emne sammen hurtigst muligt, værkstedet havde travl og kunne ikke gøre det med det samme, jeg fik dog lov til at låne svejser og selv svejse det sammen, så jeg hurtig kunne komme videre.

10 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

En god oplevelse hver gang

Professionelle og ærlige. Har været kunde der i 8 år med forskellige biler og det er samme oplevelse hver gang.

Kan varmt anbefales

5 de fevereiro de 2015

Super serivce + venlighed

Jeg kom i kontakt med Henrik ang. min POLO. Han gav hurtig tilbagemelding med pris og hvornår bilen kunne komme på værkstedet (dagen efter bestilling) og samt hvornår bilen ville være færdig.

Kørte hen til Torpsauto med bilen om formiddagen, den var færdig om eftermiddagen, uden nogen form for bøvl.

Der var mere galt med min bil end som regnet med og Henrik skrev alle fejl ned og et tilbud hvis værkstedet skulle lave det.

der var allerede mærkbar forskel i bilens styring m.m. efter afhentning
alt i alt super service og pris

Kan kun anbefales.

Igen skulle bilen ind til Henrik og have lavet ting inden syn, havde selv nogle dele liggende til bilen som jeg spurgte om han ville være så flink at montere, og det ville han gerne uden problemer, han kunne bare ikke give garanti på delene (hvilket er forståeligt)
Kørte den ind kl 9, færdig lavet kl 12, man modtager SMS når bilen er klar til afhentning.

Igen en super fornøjelse at være hos Henrik.

14 de novembro de 2014

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais