Super nemt at bestille og så går det hurtigt. De har et super udvalg af produkter De har produkter til alle slags udfordringer.. og så deres service… den er max professionelt👍
Leia as opiniões dos outros
Jeg købte i sommeren 2022 (juli og august) følgende på Totalrent.dk: Nilfisk VP930 HEPA Blue støvsuger + 10 gratis poser. Jeg er super glad for støvsugeren, som er en af Nilfisks kraft... Ver mais
God købs oplevelse, hos Totalrent.dk, kvalitets produkter til gode priser, Er tilfreds med deres leveringstid. Og fik en god kundeservice i forbindelse med en mindre skade på produktet, jeg fik hurti... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Alt i rengøringsartikler, rengøringsmidler, microfiber, rengøringsmaskiner, vinduespudserudstyr, Støvsuger, Gulvvaskemaskiner,
Informações de contacto
Bremsagervej 2, 8230, Åbyhøj, Dinamarca
- info@totalrent.dk
- www.totalrent.dk
Respondeu a 71% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Alt for lang leveringstid over en uge…
Alt for lang leveringstid over en uge og når man så spørger om det er muligt for dem at sende den hurtigere dår man bare et flabet svar om at leveringen er 4 dag plus den tid det tager at leverer. Ringe service. Og flabet medarbejder.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super nemt at bestille og så går det hurtigt.
De har et super udvalg af produkter
De har produkter til alle slags udfordringer..
og så deres service… den er max professionelt👍
Bestilte nogle ting søndag
Bestilte nogle ting søndag, undre mig i dag over jeg fortsat ikke har fået nogen besked om at varerne er pakket eller sendt.. sender jer en mail, og ringer endda ind til jer for at spørge hvornår i regner med at få den sendt.. men får fat i en som ikke rigtig svare på det der bliver spurgt om.. men bare siger vi pakker den i dag eller i morgen.. problemet ligger bare lidt i at I lover 2-4 dage.. og burde modtage pakken med de ting i morgen.. lidt dårlig stil at i ikke sender en mail til jeres kunder hvis deres ordre bliver forsinket osv..
Super god vejledning og betjening
Meget tilfreds med mit køb.
Meget tilfreds med mit køb.
Intet at udsætte 👍
God vejledning
God vejledning pr. telefon. Hurtig levering og godt produkt.
Gode produkter
Gode produkter, god service og rigtig gode tilbud. Kan anbefales.
At pakken kom hurtigt og det jeg købte…
At pakken kom hurtigt og det jeg købte er super nemt at bruge og til en fin pris
service
lager service burde godt være bedre fra man bestiller til varen er pakket burde være hurtigere burde ikke være nødvendigt at ringe til jer før der sker noget på pakke lageret hver gang

Resposta da Totalrent.dk
Super hurtig levering og et super…
Super hurtig levering og et super produkt 😊👍
Rimelig hurtig levering og alt som…
Rimelig hurtig levering og alt som aftalt
Læs alt med småt !!!
Læs alt med småt - en velkommen kode med 10% gjorde dem interesant, men men selvfølgeligt ikke på alle deres produkter, den er nu bekræftet efter dialog med kundeservice der beklager de ikke lige er tydelige nok her - ret bevidst strategi og lidt plat markedsføring !!
2/3 tak for svar, hvis i lige kigger i jeres nyhedsbrev igen står med den mindste tekst, den eneste tekst der ikke er fremhævet med fed eller med grønt så det bør være til at tydeligegøre..

Resposta da Totalrent.dk
Lidt for lang tid om at afsende ordren

Resposta da Totalrent.dk
Hurtig levering og fin service.
God service hurtig levering ikke noget…
God service hurtig levering ikke noget at klage over 🤩
God kvalitet
God kvalitet, god service. Man kan altid regne med, at det, der kommer er i orden
Зручний пошук товару
Зручний пошук товару, приємні ціни та швидка доставка☘️
Super skønt sted at handle jeg vil…
Super skønt sted at handle jeg vil anbefale jer til alle og komme tilbage for at handle selv igen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.