A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jeg bestilte en Elsa fra frozen plysdukke, og modtag den dagen efter bestilling, desværre var dukken blevet en smule snavset under levering af GLS, og jeg ringede til Peter, han beklaget mange gange,... Ver mais
Vi er 100% danskejet og E-mærket webshop med det gode, originale og bæredygtige kvalitetslegetøj, som giver børn den gode oplevelse og den høje legeværdi. Vores legetøj udvikler børns fantasi og motorik samtidig med at det er sjovt og underholdende.
Fundertoften 8b, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Købte 'sidste øjebliks' ekstra julegaver til børnebørnene her på siden, og det var en helt igennem god oplevelse - hurtig ekspedition og hurtigt svar på deres kontaktside.
Har netop købt det nye sandlegetøj til mit barnebarn. Jeg kontakter TOYMASTER.DK og fik en god beskrivelse af legetøjet. Det er første gang jeg har set svanemærket legetøj -lavet af sukkerrør. Jeg handler med god samvittighed hos TOYMASTER.DK
Dorthe
Har købt en del af Toymasters sandlegetøj til ungerne. Bagesæt, sandsi aog skovle. De er glade og tilfredse, og det samme jeg. Varen er både økologisk og bæredygtighed
Handler der gerne igen.
Det tog 3 uger og op til flere opkald / sms'er før jeg fik min vare dog gav de mig en større bamse til samme pris pga vente tiden om jeg vil handle der igen tvivler jeg dog på 😊
God oplevelse. Gode priser og hurtig levering. Kan nemt anbefales!
Fantastisk legetøjsbutik Vi købt bla. løbehjul og vores datter elsker det super god kvalitet.
Vi oplever hurtig service fra website og ikke mindst i kommunaktion på mail.👍👍👍 Super søde ejer af denne skønne web butik kan varmt anbefales.
Jeg bestilte en vare d. 30 nov. Den er ikke engang sendt afsted endnu. Jeg har forsøgt utallige af gange at ringe, maile samt skrive på jeres hjemmeside. Jeg er kommet igennem på telefonen 1 gang! Der blev jeg lovet, at der ville blive taget hånd om min ordre og at jeg ville modtage et opkald eller sms samme dag med opdatering. Jeg har intet hørt tilbage og telefonen går på telefonsvarer, når jeg ringer. Jeg synes det er alt for ringe og ord kan ikke beskrive min utilfredshed. Gaven er til min nevø på 3 år. Hvordan skal jeg forklare ham, at gaven ikke ligger under træet pga. en ringe service leveret af Peter og hjemmesiden?????
Købte tre små figurer, Peter Pan, Askepot og heksen fra Snehvide, de var bare super kvalitet, bedre end forventet, meget rimelig pris, og hurtig levering. Lige det helt rigtige til mit hobby projekt, "Mini scene". Jeg anbefaler Toymaster.
Jens Closter.
Godt og stort sortiment og ikke mindst go service. Kan varmt anbefales 😊
Stort udvalg af legetøj i god kvalitet.
God service.
Kan varmt anbefales.
Masser af udvalgt af legetøj👍
Gode tilbud👍
Nem og hurtig levering
Kan anbefale herfra..
Min dreng er glad..

Resposta da TOYMASTER.dk - kvalitetslegetøj
Bestiller en vare mandag, som står til at være på lager med 1-3 dages leveringstid. Hører herefter intet og skriver derfor til firmaet fredag og spørger, om min vare er afsendt. Svaret er, at varen er udsolgt. Meget irriterende, når man skulle bruge den inden en bestemt dato. Regel nummer ét for webshops er i min verden at have styr på deres lagerstatus og levereringstid.

Resposta da TOYMASTER.dk - kvalitetslegetøj
Hurtig levering og super service. Fik hurtigt svar da jeg havde et spørgsmål til min bestilling. Kan klart anbefale Toymaster og vil handle her igen.

Resposta da TOYMASTER.dk - kvalitetslegetøj
Et kæmpe udvalg af lækkert legetøj. Bestilte varer i torsdags og modtog dem fredag, fint og solidt indpakket. Anbefaler helt klart denne shop.
Købte dvd filmen The Nightmare Before Christmas på dvd. En special udgave, som man på billedet kan se er i en pæn æske. Det jeg modtog var godt nok en special udgave, men i den almindelige æske

Resposta da TOYMASTER.dk - kvalitetslegetøj
Tak for en god service og et dejlig udvalg i legetøj til vores børnebørn. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi handler hos jer
TOYMASTER.dk er en god hjemmeside med opdelinger, så man ikke skal bruge megen tid på at finde varerne. Jeg blev betjent af et meget venlig og servicemindet personale, hvor jeg følte mig vægtet højt.
Lækker kvalitet på legetøjet og hurtig levering til rimelige priser.
En rigtig god oplevelse, og et sted jeg helt sikkert handler igen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.