Trailerjan.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk oplevelse at tage trailerkørekort hos TrailerJan. Hurtigt, bekvemt og utrolig høj faglighed. Torben er den mest joviale og behagelige underviser man kunne tænke sig. /Osca... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til Torben og Flemming for et meget veltilrettelagt forløb i forbindelse med udvidelse af mit kørekort. Kørelærer Torben er utroligt pædagogisk og formår at lære både teori og praktik fra... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Escola auto

Escrito pela empresa

Vil du være sikker på at være bedst muligt rustet til køreprøven til trailerkørekort eller erhvervskørekort, så er TrailerJan.dk det oplagte valg, når du skal vælge køreskole. Vi har specialiseret os i undervisning og teori til trailerkørekort. Vi er en del af Sydkystens Køreskole. Teoriundervisningen foregår i Solrød og alt kørsel foregår fra og i Køge.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

36 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for en god oplevelse med at tage BE…

Tak for en god oplevelse med at tage BE kørekort det var en fornøjelse at træffe Torben med et drive for at man skal bestå

10 de julho de 2026

Hej Ivan,
tak for anmeldelsen. Jeg er glad for, at du har haft et godt forløb.

Fantastisk oplevelse

/Oscar

9 de julho de 2026

Hej Oscar,
tak for den flotte anbefaling, jeg er helt enig med dig, Torben er bare jovial og behagelig.

Superhurtigt forløb

Superhurtigt forløb, og Torben er bare en verdensmand. Kan kun anbefales! 🤩

9 de julho de 2026

Hej JJ,
tak for anmeldelsen. Jeg værdsætter meget ain anbefaling.

Fantastisk køreskole.

Et fantastisk forløb på bare 10 dage fra teori til bestået køreprøve. Torben er en fantastisk kørelærer og det som jeg var mest nervøs for inden jeg startede forløbet (bakke om hjørner) var det jeg var mindst nervøs for til køreprøven.

Hej Søren,
mange tak for den flotte anmeldelse. 10 dage er hurtigt selv for os, men p.g.a. sommerferien planlagde vi kurset til noget meget kort.
Jeg er klad for, at du er tilfreds og glæder mig over, at du var mindre nervøs for bakkeøvelsen til køreprøven.

Effektivt

Hurtigt, effektivt og Torben gjorde sig umage med den praktiske undervisning.

Hej Klaus,
hurtig og effektivt, det er dejligt at høre, at det er din oplevelse. Vi gør hvad vi kan for altid at være hurtige og effektive.
Tillykke med udvidelsen af dit kørekort.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde fornøjelsen af at blive…

Jeg havde fornøjelsen af at blive undervist af Torben. Meget imødekommende, positiv læring og får sig til at føle sig godt tilpas. Kan på det kraftigste sende mine anbefalinger herfra!

Hej Peter,
Torben er bare en fornøjelse. Jeg er glad for, at du har den samme oplevelse.
Tak for anbefalingen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til Torben og Flemming for et meget…

Kørelærer Torben er utroligt pædagogisk og formår at lære både teori og praktik fra sig på en yderst behagelig - men også effektiv facon, så man får tingene lært ret hurtigt. Jeg fik lært nogle gode praktiske manøvrer med traileren, som jeg også vil anvende efter forløbet.

Alle bilister burde få et par timers kørsel med Torben, så ville vejene være sikrere og skuldrene nede:-)

Hele forløbet fra start til slut er blevet koordineret og varetaget virkelig professionelt og effektivt. Tak til jer.

29 de junho de 2026

Hej Julie
1000 tak for din anmeldelse. Jeg er helt enig med dig i, at et par lektioner med Torben gør en til en bedre billist.
Jeg er klad for, at du føler, at forløbet har været veltilrettelagt. Det er vigtigt for os, at få disse tilbagemeldinger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Torben er super behagelig kørelærer og…

Torben er super behagelig kørelærer og gør sit arbejde til perfektion. Kan helt sikkert anbefale trailerjan.dk har været en fornøjelse at tage B/E kørekort hos dem🙏😊 Kun ros herfra

17 de junho de 2026

Hej Kevin,

tak for den flotte ros. Den er vi glad for. (Og jeg er helt enig - Torben er en super behagelig kørelærer.)

Fantastisk sted

Fantastisk sted, med dygtige og passionerede mennesker. Torben er en sand fornøjelse at køre med, god til at fokusere på relevant viden og dygtig til at lære den fra sig.

Stor anbefaling herfra.

17 de junho de 2026

Hej Mikkel

tak for den flotte anmeldelse. Den varmer meget.

Hurtigt og effektivt forløb

Hurtigt og effektivt forløb. Vogntoget er nemt at køre med og kørelæreren er imødekommende og grundig . Køreprøven forløb roligt og jeg følte mig godt forberedt.

16 de junho de 2026

Hej Cathrine

tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du fand forløbet hurtigt og effektivt.

Tak

Trailer Jan kan kun anbefales

Trailer Jan kan kun anbefales
Angel driver/ Torben som kørelærer
Professionel underviser, altid positiv og smilende :)

16 de junho de 2026

Hej Andis

tak for din anmeldelse. Den værdsætter vi meget.

Classificada 5 em 5 estrelas

Angel Driver har gjort undervisningen…

Angel Driver har gjort undervisningen til en behagelig vej igennem det at skulle til prøve omkring min kørsel. Torben har været velforberedt på mit personlige niveau hele vejen igennem, ved at trykke på de rigtige knapper har han givet mig den rette tryghed jeg havde behov for, for at kunne bestå køreprøven. Jeg kan varmt anbefale Angel Driver hvis man skal udvide sit kørekort til trailer.

Hej Jess,

tak for din flotte anmeldelse. Den værdsætter vi meget.

Jeg kan klart anbefale Trailerjan.dk

Jeg kan klart anbefale Trailerjan.dk, specielt kørerlæren Torben Angel, han har udvist en super professionel måde at lære mig at kører med trailer. Smilende og høflig og han var god til at forklare tingene så jeg kunne forstå og huske det.

Hej Patrick,

tak for din anbefaling af TrailerJan.dk. Det er meget motiverende for os, at få en anmeldelse alla din.

Tak

Classificada 5 em 5 estrelas

Torben er er verdens klasse lærer

Torben er er verdens klasse lærer, han giver mange guld korn inden du skal til prøve
Kæmpe anbefaling herfra

Hej Emil

jeg er helt enig, Torben er en verdensklasse kørelærer.

Tak for anbefalingen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis du som jeg står med behov for BE…

Hvis du som jeg står med behov for BE kørekort, så er Trailerjan et rigtig god valg. Jeg havde personligt fornøjelsen at køre med Torben Angel. Fantastik oplevelse. Torbens evne til at formidle teori og praktik er fortræffelig. Jeg har selv haft kørekort i 37 år med 35000km om året, så man synes jo godt man kan køre bil - Men lyt efter når det handler om trailer, spejle og bakkemetoder. Der er mange gode fif. Stemningen er afslappet og der er plads til snak og hygge.
Tak, Torben. Du kan varmt anbefales.

10 de junho de 2026

Hej Michael

1000 tak for den flotte anmeldelse. Vi er altid glad når en tidligere elev giver sig tid til at skrive en anmeldelse, det varmer altid.

Trailerkørekort med Torben

At tage trailerkørekort med Torben som instruktør har været en udelukkende positiv oplevelse. Torben er utrolig kompetent, tålmodig og pædagogisk – han er helt klart en af de bedste kørelærere, jeg har haft igennem tiden. Man føler sig i fuldstændig trygge hænder fra start til slut. Tusind tak for den gode undervisning, Torben!

27 de maio de 2026

Hej Per,

1000 tak for den flotte anmeldelse. Torben er bare en god kørelærer, det er vi meget enige om :-)

Stor anbefaling!

Stor anbefaling her fra. God undervisning der gjorde det hele enkelt og overskueligt og nemt at lære samtidig med at de var meget rare og venlige.

1 de maio de 2026

Hej Jacob

mange tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at du føler, at det har været et enkelt, overskueligt nemt forløb.

En varm anbefaling af (Torben) Angel Driver

Helt igennem professionel afholdelse af teori, planlægning af kørsel, orienteringer af praktisk karakter frem mod køreprøven.
Jeg kan varmt Torben Angel og Flemming som sted at tage trailerkort.
Fem stjerner herfra.

1 de maio de 2026

Hej Rune,

tak for anmeldelsen. Vi er glade og stole over, at du føler at forløbet har været professionelt.

Jeg hilser Torben fra dig.

Bh Flemming

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais