Jeg elsker at handle ved Tresures - Mette, mange smukke ting. Elsker Mettes live udsendelser, hvor du har mulighed for at bestille direkte, samtidig super tilbud. Mette er fantastisk, altid hjælps... Ver mais
A empresa respondeu
Stor ros til ejeren Mette. De ting jeg har købt er altid forsvarligt pakket ind. Har “ månedskasse” og hvis jeg bestiller noget først på måneden og prisen blir reguleret senere på måneden, blir d... Ver mais
A empresa respondeu
Altid en fornøjelse at handle hos Treasures som har fine varer. Altid pakket rigtig godt og forsvarligt ind når det skal sendes. Skøn FB gruppe hvor Treasures/Mette er et skønt, glad og tålmodigt menn... Ver mais
A empresa respondeu
Handlede på en live fra Facebook, hvor jeg også var så heldig at vinde en konkurrence😊 Det var en super hyggelig live - stille og roligt med gode fremvisninger af de forskellige varer. Nem betaling v... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er en lille butik, der er placeret i Horsens. Indehaveren (Mette) har egen udstilling derhjemme, hvor du er velkommen til at komme og se alle de spændende ting, som også forhandles her på vores webshop. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, der har eksisteret siden foråret 2019. Vi håber på, at vores lille webshop med tilhørende butik/udstilling kan vokse med tiden, da vi gerne vil have muligheden for at kunne nå ud til endnu flere kunder. Vores branche er kategoriseret som gaveartikler og brugskunst, og det er da netop også dét, du kan finde her på webshoppen. Vores lille butik/udstilling finder du på adressen Husoddevej 22B, 8700 Horsens. Den er åben efter forudgående aftale. Vi glæder os til at se dig. Du får en aftale ved at ringe til os på telefonnummer 25117809 eller ved at booke en tid via vores Facebookside.
Husoddevej 22B, 8700, Horsens, Dinamarca
Altid hurtig levering og hyggelig Live Tak for det

Altid bedste service
Fine varer
Vil altid anbefale Treasure til alle

Resposta da Treasures
Altid hurtig levering samt gode varer...elsker den lille besked fra Mette

Resposta da Treasures
Nem bestilling og betaling. Super hurtig levering. Meget tilfreds..

Resposta da Treasures
Fantastisk skønne, smukke og sjove keramik - jeg har ænderne og frøerne - og jeg ELSKER dem😍😍 hurtig levering og forsvarligt pakket ind👍

Resposta da Treasures
Jeg er super glad for at handle hos jer,
Varerne er altid i orden og så er der altid hurtig levering.
❤️🍀

Resposta da Treasures
Super god og hurtig ekspedition. Har handlet her flere gange og kommer helt sikkert til at gøre det igen.

Alt er helt perfekt
Leveret til tiden og kvaliteten helt i top
12 med pil op

Resposta da Treasures
Mette er altid hurtigt til at svare hvis man har spørgsmål, og er varen ikke i orden ved modtagelse bytter hun den gerne. Det er mega lækkert brugskunst hun sælger og til fair priser. Jeg handler der tit.

Resposta da Treasures
Jeg modtog en dejlig pakke med de skønneste ting. Man bliver ikke skuffet. Altid god service

Resposta da Treasures
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.