Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg havde en meget dårlig oplevelse med…

Jeg havde en meget dårlig oplevelse med MC Doktor i forbindelse med vinteropbevaring af min motorcykel.
De lavede arbejde på den uden at informere mig om det eller oplyse om merprisen. Da jeg stillede mig uforstående overfor fakturaen, blev jeg mødt af en ubehagelig tone.
Derudover havde de glemt, at jeg skulle hente motorcyklen den aftalte dag, og da jeg endelig fik den retur, manglede der bolte på bremsen – en alvorlig fejl.

Jeg troede først, jeg bare havde været uheldig, men kan nu forstå, at en kammerat uafhængigt af mig har oplevet noget meget lignende hos samme værksted.

4 de abril de 2025

Mange års tilfredshed

Jeg har benyttet TriumphCity i mange år til vinteropbevaring. Den står altid snorlige når jeg henter den igen. Det er altid en fornøjelse at komme derud og få en sludder, og få forklaret tingenes tilstand, når man ikke selv er super MC-kyndig

19 de março de 2025

Billigt dækskift på MC

Sjællands mest konkurrencedygtige pris på dækskift. Det tog 24 timer og de rettede endda min nummerplade og smurte kæden oven i. Rigtig god service og meget anbefalelsesværdigt!

11 de abril de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

uprofessionelle og dårlig service

Fandt nye dæk til scooteren på mcdækonline samt en samarbejdspartner, mc doktor, ringer til dem for at høre om pris og div, aftaler at vi får sendt dækkene direkte til dem og at de kontakter os når de er ankommet.
Der går flere dage og vi kan se på nettet at dækkene er ankommet, vi må så selv ringe for at aftale hvornår vi skal komme med scooteren.
Vi aflevere scooteren og aftaler at hente den dagen efter.
Da vi skal hente den, er prisen blevet dobbelt så dyr og fordækket er ikke det bestilte, det fortæller de først efter det er blevet sat på, vi ville gerne have haft en opringning om at prisen var fordoblet og af fordækket var fejlleveret.
Nu ca. 6 mdr efter var scooteren flad køre den så til mit normale værksted, han siger at dækket ikke var ordentlig monteret, ikke nok smørelse mellem dæk og fælg, så har lige måtte betale for en montering igen!

2 de novembro de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser, flinke mennesker og høj troværdighed

Triumph City er det værksted, som man altid har ønsket sig. Personalet er flinke, troværdige, fleksible og giver en personlig og "ærlig" service, som man ikke finder på større kommercielle værksteder. Udover det er deres timepriser favorable, og de er gode til at følge op på sager. Man kan mærke, at det er folk som selv er lige så interesserede i motorcykler som man selv er.

Jeg har fået lavet en del på mit motorcykel der, og på trods af at det ligger langt fra mig, er jeg ikke i tvivl om at det er blevet mit faste værksted!

12 de março de 2013

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais