Tuindreef Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel keuze uit (biologische) zaden, leuke, vrolijke zakjes, klein formaat, perfect als cadeautje. Heel snel verzonden in brievenbus pakketje. Fijn mailcontact. Bepaalde zakjes waren per abuis toch nie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

mijn man gaat met pensioen en we zochten naar leuke gifts. Dit artikel sprak ons meteen aan. De gehaakte zakjes hebben een mooi natuurlijke uitstraling en dan met de gekleurde balletjes erin hellemaal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een service leveren jullie! Door problemen met leveringen bij de koeriers zou onze bestelling te laat aankomen. Jullie zorgden voor een nieuwe levering die per spoed werd verstuurd en tijdig aank... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zaadbommetjes zijn essentieel voor succesvolle guerilla gardening maar ook een hoop gedoe om te maken dus deze Tuindreef prefabs waren een uitkomst. ik geloof dat ze 46 cent per stuk waren en dat is t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças
  2. Fornecedor de sementes

Wij zijn een kleine duurzame onderneming die mensen blij maken met bedankjes en zaden.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

262 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

18 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super lieve mensen

Super lieve mensen. War iets niet bij de bestelling. Even voor gemaild en ze deden niet moeilijk of zo ze stuurde het direct achterna. Super tevrede!

23 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Mooi verpakt

Mooi verpakt, snel verzonden.
1 aandachtspunt maar dat is meer vanuit mijn oogpunt. Een gebruikt aanwezig wat bij welk pakket hoort, ik had nu twee pakketten en moest zelf even zoeken wat waarbij hoorde.
Verder is het echt helemaal perfect!

12 de junho de 2025
logótipo da Tuindreef

Resposta da Tuindreef

Fijn om te horen dat het pakket goed ontvangen is. Dat is inderdaad waardevolle feedback. We gaan even kijken hoe we dat kunnen verbeteren. Bedankt! Groet, Peter

Echt een aanrader!

Wij hadden 225 attenties nodig voor Pasen om uit te delen aan onze collega's. Wat zijn we vriendelijk en snel geholpen door Anne, topper! De communicatie was super en binnen 1 dag was alles geregeld.

9 de abril de 2025

Super service!

Snelle service, goede kwaliteit en er wordt aan het milieu gedacht. Super blij met deze presentie om uit te delen!

6 de março de 2025

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle verzending en goed verpakt.
De keuze tussen zelf doen of laten doen voor een klein bedrag extra is een leuke bijkomstigheid.

24 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kwalitatieve producten, snelle levering, vriendelijke klantendienst!

Ik had een super ervaring met Tuindreef. Mijn bestelling werd in twee werkdagen bezorgd. De zending was verzorgd en alle producten correct aanwezig.
Ik had zelf een berekeningsfout gemaakt en bestelde te veel, dit werd voor verzending nog rechtgezet en het bedrag werd teruggestort.
Ik kijk ernaar uit om de bedankjes uit te delen!

15 de fevereiro de 2025

Super service

Ik schrijf niet snel een review maar deze verdienen jullie. Tuindreef heeft per ongeluk het verkeerde ingepakt maar ze hebben het meteen opnieuw ingepakt en verzonden.
Super service!!

29 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.