Tumlinghoejauto Opiniões 357

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dette skulle være 0 stjerner. Tumlinghøj Auto er det værste firma der snyder dig. Bilerne er hverken sikre eller funktionsdygtige og du bliver fanget i en kontrakt der tvinger dig til at betale for he... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en perfekt service af en dame ved kassen og lejet en super perfekt bil køre som den skulle uden problemer Jeg vil godt tørre og leje en bil der igen Tak for lån 🙏😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service igen. Har brugt Tumlingehøj Auto mange gange, både som autoværksted og leje af biler. Denne gang var min Nissan Note godkendt med et omsyn på grund af et defekt udstødningsrør.... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige afleveret min lejebil…

Jeg har lige afleveret min lejebil efter omkring 14 måneders leje. Jeg lejede en Skoda CityGo, som har virket ubeklageligt. Tina, som tager telefonen ved udlejningen, har altid været rigtig sød og imødekommende overfor mig.

Jeg kan anbefale Tumlinghøj, hvis man står og har brug for en lejebil midlertidigt. Det er billigt, nemt og lige til.

Jeg har været glad.

Mvh Kristian

1 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg reserverede en bil hos Tumlinghøj…

Jeg reserverede en bil hos Tumlinghøj Automobil den 14/3, men modtog hverken bekræftelse på mail eller sms, og jeg har ikke betalt depositum.
Da jeg aflyste reservationen, krævede de alligevel fuld betaling og truede med advokat, selvom jeg ikke havde fået nogen skriftlig bekræftelse.
Det skabte unødvendig stress og frustration, da kommunikationen var uklar og uprofessionel.
Jeg vil ikke anbefale at booke hos denne virksomhed uden skriftlig bekræftelse.

26 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon oplevelse at leje bil hos Tumlinghøj

Har lejet bil hos dem igennem mange år og de har altid en fin god bil stående klar til en når man har brug for at leje. De er altid så gode til at hjælpe hvis der er et problem og man føler sig altid velkommen når man kommer der op. De altid klar til en snak og altid smilende glade. Så alt i alt altid en kanon oplevelse at leje biler hos dem.

23 de março de 2026

Rigtig dårlige biler

Jeg har desværre haft flere dårlige oplevelser med Tumlinghøj Auto.

Første gang lejede jeg en Toyota Yaris i en måned. Bilen var gammel og slidt, men kørte nogenlunde – indtil den fik en motorfejl tre dage før aflevering. Jeg afleverede bilen, men fik hverken erstatningsbil eller kompensation for den manglende lejeperiode, hvilket jeg fandt meget utilfredsstillende.

For en måned siden prøvede jeg igen og lejede endnu en bil – en Fiat Panda. Den havde en række af fejl: den hang i bremserne, radioen virkede ikke, gearkassen skurrede, sprinklervæsken virkede ikke, og den dryppede olie. Værst af alt trak bilen voldsomt til siden - jeg kan ikke forestille mig at sådan en bil kan synes...

Efter en uge blev vi enige om at bytte bilen, hvor jeg endda betalte ekstra for en anden model (Skoda Citigo). Den kørte bedre, men stadig i dårlig stand – førersædet var skævt/bukket, så man sidder skævt, og koblingen var træt.

Samlet set er kvaliteten af bilerne langt under det, man bør kunne forvente, og jeg har oplevet manglende ansvar i forhold til fejl og mangler.

17 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

God og virkelig venlig service ved leje…

God og virkelig venlig service ved leje af bil (mini leasing)
Det var billigt ! Bilen var også en halvgammel, godt brugt model - men den kunne det den skulle - fragte os fra A til B, så vi var glade !
Aflevering fungerende også perfekt og hurtigt.

23 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

har gennem de sidste år lejet utallige…

har gennem de sidste år lejet utallige biler tumlinghøj, for det mest vw up, det har vekslet mellem korte og meget lange perioder, aldrig noget slinger, selvom de fleste gange er af akut karakter lige inden lukketid, hver gang er det søde Tina der tager tlf, gerne med disse ord, vi har mange biler ude men vi hjælper dig på den ene eller anden måde, så du kommer bare, aldrig står jeg i en situation og mangler bil, jeg roser dem altid og siger de er et 12 tal værd, får den flotteste behandling, og venligst bemærk lejepriser incl frie km, det findes ikke billigere, samt priser pr time på værksted, så drop besværet hvis i mangler bil akut, ring til Tina på 22240205 så redder hun og tumlinghøj auto dagen.
M.Vingaard

17 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

De tager alt for meget, og laver dårlig arbejde

Jeg gav dem en syns sædl med hvad der skulle laves, de giver en helt ekstrem pris. jeg gik stærkt ud fra de ville skifte en hel del men finder ud af de stort set ikke har skiftet noget. jeg går efterfølgende til andre mekanikere og de fortæller hvad der er skiftet, jeg fik ikke nogle faktura der sagde hvad der var lavet specifikt. jeg var ved 3 forskellige mekanikere der alle sagde det samme. de har taget omkring 100% mere end man normalt ville tage ud fra hvad de har skiftet.

Jeg køre også til syn og får afvide de slet ikke har løst problemet jeg kom for at fikse til at starte med og for af vide jeg skal vende tilbage efter endnu et besøg hos tumlinghøjauto...

Der kom problemer med det arbejde de havde lavet, og det er der stadig væk efter et par besøg.

jeg er utrolig skuffet over hvordan de driver forretning, især fordi jeg fik dem rekommanderet af en tæt ven.

1 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super godt sted at leje bil

Jeg har lejet bil flere gange hos Tumlingehøj. ALT spiller bare. Servicen er i top og prisen er god. Kommer snart igen - kan varmt anbefales 🌟🌟🌟🌟🌟

15 de março de 2026

Farlig bil

Farlig bil, aggressiv behandling og rene trusler – hold jer langt væk

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det.

Vi lejede en bil hos Tumlingehøj Auto i Gadstrup, og det viste sig hurtigt at være en kæmpe fejl. Bilen var direkte farlig at køre i. Bremserne fungerede ikke ordentligt, og rattet rystede voldsomt ved over 90 km/t. Allerede inden for den første uge måtte de kigge på bilen to gange, og på et tidspunkt måtte vi have vejhjælp, fordi bilen simpelthen ikke var sikker.
På trods af dokumentation fra vejhjælpen påstod de stadig, at der ikke var noget galt med bilen. Vi bad om at få en anden bil, men det blev blankt afvist. Vi stod altså med en bil, der føltes livsfarlig at køre i – med to små børn i bilen.

Til sidst turde vi ikke andet end at aflevere bilen tilbage efter mindre end to uger. Alligevel beholdt de størstedelen af pengene. Vi fik under halvdelen af de ca. 4.000 kr. tilbage, selvom problemet tydeligvis var deres.

Som om det ikke var nok, var personalet ekstremt ubehagelige og uforskammede. I telefonen taler de ned til dig og kalder dig i praksis dum. Tonen er aggressiv, og i stedet for at løse problemet bliver man mødt med trusler om RKI og en attitude, der virker som ren intimidering.

Hele oplevelsen føles ærlig talt som rent bondefangeri. De udlejer biler i tvivlsom stand, afviser ansvar når noget går galt, og forsøger derefter at beholde dine penge uanset hvad.
Når man læser flere af de andre 1-stjernede anmeldelser herinde, kan man se, at vi langt fra er de eneste der har haft den oplevelse.

Min klare anbefaling: Hold jer langt væk fra Tumlingehøj Auto. Find et seriøst sted i stedet der koster lidt mere - du kommer til at bruge dem og mee til alligevel.

4 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg lejede en flyttebil

Jeg lejede en flyttebil, og skulle køre fra Sjælland - Sønderjylland og retur. Undervejs hjem ved Kildebjerg på Fyn observerede jeg at Adblue lampen lyste, og da jeg hørt at bilen ikke kan starte hvis den mangler dette, besluttede jeg at købe en 5 liters dunk i den forventning at få dette refunderet, Jeg havde spurgt ham som viste mig bilen om der var nok på, og fået ok.
Da jeg afleverede bilen sagde de at den kunne køre langt med lampen tændt, hvilket skulle have stået i instrumentet, hvilket jeg ikke have set, der var kun en gul lampe der lyste. Ellers havde jeg en 5 stjernet oplevelse, så synd det skulle slutte med at jeg selv hang på den regning.
Mvh
Kjeld

5 de março de 2026

Kan kun anbefale Tumlinghøj

Jeg har langtidslejet min bil hos Tumlinghøj. Jeg er altid blevet mødt med smil og venlighed. Samt lidt go’ værksteds humor 😂. Ingen problemer med service af bilen, når den har været på værksted. Kun stjerner herfra ✨
Kommer helt sikkert igen.

27 de fevereiro de 2026

Super service igen

Super service igen.
Har brugt Tumlingehøj Auto mange gange, både som autoværksted og leje af biler.
Jeg henvendte mig til Tumlingehøj som allerede samme dag tog bilen ind på liften.
Jeg fik en gratis lånebil med beskeden om at min bil ville være færdig senere på dagen hvis det var muligt at få reservedele samme dag. Ellers ville den være færdig dagen efter.
Jeg fik bilen dagen efter og kørte direkte til synshallen, hvor bilen blev godkendt.
Kan varmt anbefale Tumlingehøj Auto.
Hilsen Tim

27 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais