Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte bukser og en bluse. Fik hurtigt ordrebekræftelse og et DHL tracking nr. Kan se det blev sendt fra NL. Der gik ikke langt tid før jeg modtog tøjet leveret gratis med DHL på min hjemadresse.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet her mange gange og deres produkter er altid helt i top! Moms mm. Blir tilregnet tilslut inden du betaler så ingen irriterende regninger fra Skat. Kan klart anbefales

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa desportiva
  2. Loja de equipamento fitness
  3. Loja de calçado
  4. Loja de roupas desportivas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Under Armour - på underarmour.dk finder du Fitnesstøj, Fitness udstyr og Træningstøj til fornuftige priser. Se og køb professionelt på Under Armour i vores Webshop.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte bukser og en bluse

Bukserne skulle byttes. Der var retur label med og 2 dage efter min afsendelse fik jeg besked om, at pakken var modtaget og pengene vil blive refunderet indenfor 14 dage.
En rigtig fin handel hvor jeg konstant blev holdt opdateret om forsendelsen og retur. Jeg køber bestemt igen fra sitet. Tøjet er af god kvalitet.

25 de março de 2026

Absolutely horror experience

Absolutely horror experience, I ordered some joggers and they didn’t fit, wasn’t to return and I did, but I haven’t received my money after 20 days, so I don’t have my item or my money

27 de agosto de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Det er IKKE en fake side

Det er IKKE en fake side , jeg købte strømper for 235 kr med fragt og de kom ca 9 dage efter jeg havde bestilt, de er i fin kvalitet, som dem man køber ved Golf experten, så dem der skriver fake side lyver !!!!!!!

2 de agosto de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Lad vær med at handle her

Lad vær med at handle her, kort og godt. 1 måned efter jeg har betalt for varen har jeg ikke modtaget andet end dårlige undskyldninger. De påstår nu, at den er sendt fra Japan, hvilket vil betyde told og afgift oveni, hvis den mod forventning skulle dukke op.

6 de agosto de 2022

Den er helt gal

Den er helt gal, har heller ikke fået min vare selvom de siger den er sendt. Er desværre bange for det er ren svindel hjemmeside. Ufatteligt hvis Under Armour virkelig står bag denne hjemmeside.

Update 24 april. Ja desværre er dette et svindler firma. De har lukket alt support.

30 de março de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Har bestilt og betalt for en vare

Har bestilt og betalt for en vare, som jeg aldrig har modtaget. Kan sætte pris på fejl kan begås, så forventede naturligvis, at jeg ville få varen ved meddelelsen til Under Amours kundeservice. På trods af flere forsøg (og tidsforbrug) på at gøre dem opmærksom på dette, får jeg simpelthen beskeden om, at deres lager påstår at varen var i pakken, og nu ignoreres jeg simpelthen... utroligt!
Det er tydeligt at Amours onlinebutik ikke er modnet til at være et troværdigt sted at handle og beskæftiger sig med inkompetence, når det kommer til kundeservice.

6 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

ADVARSEL - HOLD JER LANGT VÆK.!!!

Hold jer for guds skyld væk fra dette svindelforetagende - de stjæler simpelthen dine penge.

Returnerede en vare i deres egen originale emballage og påsatte deres egen retur-etiket.
Nu hævder foretagendet hårdnakket, at de ikke har modtaget noget og nægter at udbetale refusin af beløbet for varen.

Resultat - jeg er blevet frastjålet 100 Euro, som foretagendet nægter at refundere - samtidigt med at de også har beholdt den returnerede vare.!!!!!

Dette er topmålet af plathed.

2 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Killing greatest fitness app Endomondo.

I thought it was great when they bought fitness app Endomondo in 2015. Now they are shutting endomondo down by end 2020 leaving a lot of users stranded with years of training statistics getting lost. I am losing 7 years of meticulous statistics. I use Endomondo for running, walking, diving, mountain biking, skiing, biking, fitness training, hiking etc. All in one app. I dont want to install your mapmyrun, mapmywalk, mapmyride apps as it cannot do the same. I will not support your brand anymore.

4 de novembro de 2020

virkelig dårlig levering

Bestilt varer 3 dec. og har endnu ikke modtaget pakken. Fik den 13 dec. besked om at pakken er pakket og på vej men 5 dage efter har de endnu ikke fået pakke sendt afsted fra deres lager.
Jeg har forsøgt flere gange at få svar fra kundeservie om de kan få pakken afsted. Men det er samme autosvar jeg få fra kundeservice. Vil ikke anbefale at handle på deres webshop.

18 de dezembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Svindel: ignorerer mails vedr. RMA sager

Lad være med at købe ting hos Under Armour. Så kort kan det siges. De undlader at svare på RMA sager. Jeg har skrevet til dem i flere uger, og man får et auto-reply - mere sker der ikke!

Her handler jeg IKKE igen.

28 de março de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Absolutely no customer service response.

I have written to Under Armour for over a week ago, and also continuously written to them with no response. Awesome products, but too large for me, I asked in my mail(s)if I - since I bought the stuff on Black Friday - can return it and still get the discount, as I only need the items in a smaller size.

11 de dezembro de 2017
Classificada 3 em 5 estrelas

laaang responstid på mail

Den bestilte vare kommer hurtigt og lever op det forventinger. Men for mig er en responstid på en uge via mail, simpelthen ikke godt nok. Det er den eneste form for kontakt der er mulig. Så hvis du har spørgsmål til returnering eller andet, så forvent lang responstid.

5 de setembro de 2017

Super ekspedering

Super ekspedering. Bestilte for to dage siden produkter via deres hjemmeside, og har modtaget pakken. Kan se den kommer fra Tyskland, og det er super fint det ikke forsinker processen at deres lager ikke er i Danmark. Desuden lever produkterne helt op til min forventning.

4 de maio de 2017

Fantastisk

Har handlet her mange gange og deres produkter er altid helt i top!
Kan klart anbefales

2 de maio de 2016

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais