Fremragende service. Meget venligt og kvalificeret personale. Hjælper på trods af at man kommer lige ved lukketid. Får lavet alle mine reperationer her og er tilfreds både med arbejde og pris. E... Ver mais
A empresa respondeu
Nå, sidder og venter på ombytning af sommer til vinterhjul (ja ja lidt sent, men NY bil :-) Sjældent har jeg oplevet så stor kundeservice som her. Havde egentlig tid til i morgen, men da det så pludse... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde fået leveret et sæt vinterhjul til min Mazda CX30, fra et tysk dækfirma. Efter ca 400 km vises funktionsfejl i tpms systemet. Uni-auto udbedrer fejlen, men efter ca 400 km er den samme fe... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg blev anbefalet værkstedet af en forhandler i Silkeborg, da jeg efter skifte til nye sommerdæk hos andet værksted, oplevede at bilen ikke kørte lige ud som den skal. Uni Auto formede hurtigt a... Ver mais
Poul Larsens vej 18, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Fik serviceret min Fiesta (2015) for halvdelen af prisen ved Ford-forhandleren. Hurtig betjening og grundig eftersyn.
Jeg ved af bitter erfaring at ting kun er billige, hvis de er mere værd, og det er absolut tilfældet her.
Bruger helt sikkert Uni Auto en anden gang.
Jeg kan varmt anbefale Uni-Auto. De har ydet en god service hver gang jeg har været der. De er fleksible og går den ekstra meter for at kunden skal gå der fra med en god oplevelse. De har samtidig yderst kompetente medarbejdere, der yder en god og professionel service.
Kan kun anbefale uni-auto, det har været god service fra starten af. De har gået det ene skridt længere for lige at man lige fik reddet sin dag, og skal siges jeg har været rigtig uheldig med min Audi og de har holdt udgifterne nede på reperationerne for at gøre mig glad! Uni-auto er professionelle fra top til bund og er ikke sidste gang de får min bil der ned!
Jeg kan KLART anbefale uni-auto!
De har overholdt hver og en aftale, både med reparation og priser. Super hyggelige mekanikere, som altid går med et smil.
- alt i alt, hvis man vil have en god oplevelse, og forkæle sin bil, vil jeg klart anbefale at man kører en tur omkring uni-auto i Silkeborg :-)
Jeg har gennem en periode brugt UniAuto til småreparationer på vores Suzuki Grand Vitara, og kvaliteten har været nogenlunde, som gennemsnit af det, man kan forvente af sådan et værksted.
Desværre levede de sjældent op til de priser, som var aftalt på forhånd, der var næsten altid LIGE lidt ekstra, som gennem tiderne har givet en del diskussioner, men hvor der trods alt blev fundet en løsning.
Jeg havde derfor efterhånden vænnet mig til at få alt på skrift, så der ikke burde kunne opstå misforståelser.
Midt sommer var det så tid til at få nye bremser på forhjulene, som jeg fik et skriftligt tilbud på til kr. 2.000,00 samt service på bilen til kr. 2.322,55 hvilket også var skriftligt, dertil tre pærer til kr. 156,25
Ialt 4.478,80 hvorfra der skulle trækkes kr. 250,00 for et "like" på Facebook
Total kr. 4.228,80
Bilen afleveres primo uge 23/2016, og kunne afhentes ultimo samme uge, hvilket gik efter planen.
Ugen før bilen blev afleveret havde jeg sendt en mail til dem, hvor jeg pointerede at jeg ikke ville se nogen form for ekstraregninger, medmindre det på forhånd var skriftligt aftalt med mig.
Et par dage før bilen skulle være færdig, ringede jeg til firmaet for at få en status. De kunne fortælle at bilen nok skulle blive færdig til tiden, og samtidig blev der så fortalt noget om, at et eller andet havde sat sig meget fast ved udskiftningen af bremserne, som jeg forstod det. Der blev ikke snakket om beløb, eller at det var noget jeg skulle involveres i rent økonomisk, hvilket jeg da heller ikke havde forventet.
Jeg havde jo fast pris på reparationen.
På trods af mine anstrengelser med at være sikker på at vi havde en fast pris, fik jeg alligevel en meget specificeret regning, som jeg på ingen måde kunne gennemskue eller forholde mig på Ialt kr. 6.056,97.
En overpris på kr. 1.828,17.
Det virkede underligt, hvilket jeg da også skrev til dem, med besked om at den overpris ville jeg ikke betale, men de fik det beløb der var aftalt kr. 4.228,80 og som så blev overført til dem.
Derefter fik jeg en "svinermail" af de grove, at jeg ikke kunne tillade mig at tilbageholde beløbet, og selv kunne bestemme hvad der skulle betales osv. osv., en meget ubehagelig mail for at sige det mildt.
Herefter blev jeg sendt til inkasso med besked om at betale, ellers ville jeg ende både her og der som dårlig betaler ect.
Efter at advokatfirmaet havde gennemgået tingene, og fået min udlægning af sagen, herunder at der rent faktisk var faste aftaler/priser på reparationerne, blev sagen da også droppet, men stadig en MEGET ubehagelig oplevelse.
DERFOR hold jer væk.
Der findes rigtig mange andre gode mekanikere, der overholder hvad der bliver sagt, lovet og aftalt.

Resposta da Uni Auto A/S
Aftalt undervognsbehandling gik fint og jeg fik den aftalte pris fordi det var via autobutler. Resten var bare useriøst og jeg føler mig snydt.
-Ovenpå undervognsbehandling afleverede jeg bilen til at tjekke bremser.
-Jeg fik en opkaldt at der er også fundet noget med forhjuler (som jeg vidste er sandt).
- For at kunne godkende spurgte jeg hvad DET HELE kommer til at koste. Svaret var "omkring 3500" (alt op til 4000 var jeg dermed forberedt på ved betaling). Jeg sagde dermed at det er i orden og må laves.
- Jeg kommet til at betale 6350 DKK !! (exkl aftalt lejebil).
- Grund: Jeg fik at vide at det var "selvfølgelig prisen uden moms og uden arbejdstimer",.. og så blev der ellers gjort også andre små ting som jeg aldrig godkendte (som gaerolie og skift af pærer).
- OBS: Jeg fik "1 dags rabat" på lejebilen, fordi Uni Auto fik lov til at beholde bilen 1 dag længere end forventet (hvormed de også tjente mere på mig, ikke også....) det svarer til 150 kr jeg "sparede".
Jeg kommer vist aldrig tilbage og vil helt sikker advare alle mine venner og familie.
Hvad skal jeg som kunne med et svar til spørgsmål "hvad kommer det til at koste" som er uden moms men endnu værre uden arbejdstimer!? Skal jeg selv beregne arbejdstimerne - hvordan det?
En kunde vil ved hvad man kommer til at betale og ikke "en del af regningen" - det er latterligt og er aldrig sket hverken med Euromaster eller Quickpot hvor jeg har været før.
Jeg fik altid prisen inkl ALT på telefonen, alt andet giver over hoved ingen mening at oplyse.. er bare skuffet og chokeret.

Resposta da Uni Auto A/S
Mødte op på værkstedet med sommerdæk med fælge på bilen, som skulle afmonteres og et andet sæt fælge med gamle dæk som skulle skiftes til nye dæk og monteres på bilen. Endte med en regning på 1.084,23 kr. En del af regningen var rustarbejde på bremseskiverne. Ikke aftalt på forhånd. Det tog en time og det gives så en timeløn på 1084,23. Helt urimeligt. Kommer ikke igen på det værksted. Fik lavet den samme manøvre for 6 mdr. siden hos Hoffmann Biler i Silkeborg til 540 kr.

Resposta da Uni Auto A/S
Min Kia Ceed fra 2008 fik ny bærearm, bremseklodser og skrivebremser promeister i august 2015. ny efter kun 1 år ryster bremserne og bremse ustabilt. (22000 km) Da der er 3 års garanti på reservedele, gik jeg ud fra at det var en formsag at få udbedret de dårlige bremser.
Uni-auto i silkeborg ville ikke dække pga. små rystpletter på skrivebremserne. Det er jo ikke unormalt med dansk vejrlig. Men en fagmand fra Kia Motors siger med mit normale kørsels og bremsemønster ikke forefindes en eneste reklamation med nye bremser på en Kia Ceed. Reservedel må jo være kerneproblemet og det vil Uni.auto ikke vedstå eller deres manglende inkompetence med at få lavet bremserne 100 % korrekt. prøver at snige udenom og give små rustpletter på bremseskiverne skylden i stedet for at vedstå skyld.
Dårlig service og arrogant holdning ikke jeg vil spenderer på nye bremser igen. 3 års garanti på reservedel er rent bluf og utroværdigt. Føj
Får serviceret og repareret alle mine biler hos Uni-Auto. Fleksibilitet, kvalitet og service er bare i orden. De går gerne en ekstra mil for kunderne, og de holder hvad de lover. Det hele til rimelige priser. 5 store stjerner herfra.
Hold da op Uni Auto i er bare god jeg har aldrig oplivet så god service jeg kan give 10 stjerner hvis men kan .
Anbefale er gået videre tak for god service
Mvh. Elvira Rengøring
I had a terrible experience there. 10 months ago, I changed my car's roof as it was broken. they said I have the option of buying silicone roof, a cheaper option instead of the original. They assembled it and I paid quite a sum for it. A week ago, the cover got loose and the air was getting inside the car while I was driving. I went over there and they said they are gonna fix it and I won't have to pay for it since they provide 3 years warrenty for their services. But then when I went to collect the car, they charged me and said since it is not an original cover I have to pay for it. There is not problem whatsoever with the silicone roof, the problem is with the poor assembly and poor machenic work. Why the hell am I paying extra for the warrenty? And it was their idea in the first place. I would have gone to some place cheaper that does not provide warrenty. I felt entirely cheated. They did not tell there is no warrenty for this particular service while assembling it, they just took the money. Worst thing is even after I paid for fixing it, it does not work fine. The air is still blowing in. When I asked them to fix it again, they said I'll have to pay again. Horrible experience, and terrible customer service. I would have given 0 if there is a button for it. I do not recommand anyone to go there, please go some place else.

Resposta da Uni Auto A/S
Jeg kan kun sige jeg er fuldt ud tilfreds med den service jeg fik hos Uni-Auto. Søde mennesker som gav en rigtig god behandling.
Mekanikermæssigt intet at sætte en finger på. Det tekniske blev udført som forventet.
Desværre en meget uheldig oplevelse mht realistisk tidsramme. Ved henvendelse om hvor lang tid et service på 2 biler ville tage blev oplyst en forventet tidsramme. Den viste sig imidlertid på ingen måde at holde stik, da det tog meget længere tid. Det skyldes dels, at værkstedet fik bestilt en forkert reservedel hjem, men mest fordi værkfører satte en urealistisk kort tidsramme til udførelse af opgaverne.
Jeg er fuldt ud klar over, at ordentligt arbejde tager tid, men at melde et antal timer ud, der senere viser sig at blive det dobbelte kan ingen bruge til noget.
Hvis de mener, de bør have bilen en hel dag, så bare meld det ud, det er fint. Imidlertid frustrerende, at få af vide, at man kan hente sin bil 4 timer senere, for der at vente mere end 2 timer på at den er klar.
Værkstedet bør melde et mere realistisk antal timer ud og så måske være færdig før tid. Det er meget nemmere at planlægge efter fremfor at skulle vente på sin bil, der burde være klar for timer siden.
Jeg kan klart anbefale uni-Auto! Flinke og dygtig mekanikere. Super pris.
Vil klart benytte dem igen.
Første gang jeg har benyttet Uni-auto. Det var virkelig en rigtig positiv oplevelse med personale i top. Jeg fik lavet bilen til en ok pris. jeg vil benytte dem næste gang det bliver nødvendigt - og håber at de lever op til mine nu høje forventninger! :)
Trækken på skulderne over langsommelig reparations tid, med efterfølgende undskyldninger om, at man ikke havede tid til at lave bilen da konen var på studie tur og han alene med alle sine børn. Vi tænkte så det nok ville afspejle sig i prisen men nej det kostede kassen. Efterfølgende var der rod i deres fakturering med fejlagtige beløb, rykker gebyr på rykkere de aldrig har sendt ud. Og det bedste bilen bryder sammen på vej hjem. Hmmm kan ikke anbefales falsk reklame med at de har de billigste priser, de mener vel de højeste. Uprofessionelt at blande sine private forbehold ind med kone og børn. Kan overhovedet ikke anbefales.
Efter nedbrud den 23 Nov. 2012, skulle der gå 8-9 uger inden værkstedet formåede at finde og udbedre fejlen. Manglende kommunikation hele vejen igennem, kun en smule trækken på skulderne. Måtte ringe op til flere gange, for at få information.
Konfliktsky af 1´ste grad.
Manglende rengøring af bil efterfølgende.
Efter rep kraftig røgudvikling fra udstødning og motorrum.
Venstre bildør banket op i deres lift (så det selv), med efterfølgende afslået maling.
Måtte opgive at få bilen klar til salg.
Troede at når man er en del af Mekonomen, så ville tingene være i orden.
Kan ikke anbefale værkstedet.
Jeg har både fået skiftet tandrem + senest fået nye styrekugle, og begge gange en personlig, kompetent og ikke mindst billig service.
Takker!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.