Er egentlig lidt ligeglad med stjerner for jeg aner ikke hvad Unicef laver, jeg ved dog at i har en bygning i Nordhavn som er en konge værdig. I går efter 5 års fast støtte på 160 Kr. fik jeg ende... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg er kunde i Unicef butikken gjennom mange år. Bestilte også i år kalender for leveranse i Norge. Dette har jeg gjort hvert år i mange år, og får reklame hver høst for kalender og andre varer. Kjøp... Ver mais
A empresa respondeu
Nu er det ikke i orden mere eller sjovt at blive ringet op af jeres medarbejdere, der ønsker at hverve medlemmer eller fiske efter penge. De sidste opkald med 2 dages mellemrum er bare dråben - D... Ver mais
A empresa respondeu
Mit livets største fejl var at havde støttet dem i et år. Så har jeg fundet en mere fornuftig måde at donere mine penge direkte til folk i nødt frem for at støtte Unicef's kæmpe bureukratisk og mark... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre UNICEF Danmark
Escrito pela empresa
På UNICEF Danmarks hjemmeside kan man give bidrag, og i vores shop kan man støtte med gaver til de udsatte børn eller købe merchandise og derigennem støtte indsatsen.
Informações de contacto
Rentemestervej 62, 2400, København NV, Dinamarca
- unicef@unicef.dk
- www.unicef.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside
Når man gerne vil hjælpe børn i nød, er det en god ide at der er så præcise beskrivelser af de forskellige muligheder samt en label med "stort behov"
det er også en god ide at man kan runde sit beløb op.
I gør det godt.
Jeg er glad for at være medlem hos jer. I gør det godt for børnene. Der er mange børn der har brug for vores hjælp. Dejligt at vi har jer til det. Jeg ønsker jer en rigtig god og fortryllende dag. Mange venlige hilsner fra Laila Wirz Aarsleff Nielsen.
God webshop og gode muligheder for at…
God webshop og gode muligheder for at støtte denne gode forening. Savner dog lidt nyt indenfor tøj mm. Der er ikke sket så meget fornyelse de sidste på år.

Virkede som det skulle
super god side
Der gik lidt lang tid inden vi modtog…
Der gik lidt lang tid inden vi modtog pin, men eller er der ikke noget at sætte fingre på
Hurtig levering OG alt var med i pakken…
Hurtig levering OG alt var med i pakken :-)
Det ville være bedre, at når man bestiller noget, der kan være i et brev/ konvolut, at man så kan bestille levering i et brev - derhjemme, så man undgår at betale ca. 50 kr. som minimum i levering af pakke.

Resposta da UNICEF Danmark
Jeg har købt verdensgaver flere gange
Jeg har købt verdensgaver flere gange.
Jeg har været bidragyder i UNICEF i mere end 5 år og har stadig et rigtig godt indtryk af organisationen.

Resposta da UNICEF Danmark
Indkøbte vacciner udløser plastre, men det koster i porto..
Jeg har købt vacciner - og skulle derfor modtage plastre. Det varede længe før de kom - og der er gået penge fra til porto, så måske er det ikke en god ide?
Nem og god shopping oplevelse
God idé til et godt formål.
Jeg vil altid støtte FN for den idé det…
Jeg vil altid støtte FN for den idé det er bygget på, er kun til menneskeheden bedste om du er RØD SORT BRUN GYLDEN ELLER HVID det er vores planet ❤ peace!
Gæt en gave:(
Jeg købte fold-selv papirblomster. Rigtig fin ide. Men der var kun papir og ståltråd i en plastpose. Ingen beskrivelse eller bar et lille kort med hvad det er. Det syntes jeg var lidt for skrabet. Havde købt flere sæt til min veninde og mor bl.a. men det en lidt underlig gave når den kræver en YouTube video og lang forklaring før folk forstår hvad det er!
Der ku bar ha været et billede og en kort tekst med!!

Resposta da UNICEF Danmark
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.