4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Beschadigd en verkeerde maat gekregen en het mocht niet geretourneerd worden, belachelijke en respectloze service!!!

20 de setembro de 2020

Afgelopen week heb ik een jurk besteld…

Afgelopen week heb ik een jurk besteld bij Uniquedresses en ik ben zo tevreden! De jurk is nog mooier dan ik verwacht had en bovendien is het top service!

De jurk kwam sneller aan dan verwacht!
Ik zal zeker vaker bestellen!

27 de julho de 2020

Top service

Hele lieve verkopers & een hele mooie jurk voor een goede prijs! Ben heel blij

3 de fevereiro de 2020

Beste service!

Beste service!!

Super mooie jurken en een eigenaresse met een hart van goud.
Ze doet alles wat ze kan om je wensen te vervullen. Ik zal Uniquedresses bij iedereen aanraden!!

27 de janeiro de 2020

The best!

Ik ben bij Udresses geweest doordat ik met spoed een avondjurk nodig had voor een bruiloft, de meiden van Udresses hebben mij supergoed geholpen en een supergoed service!! Ze hebben een grote collectie met supermooie jurken en ik ben er zeer zeker geslaagd. Mochten jullie jurken nodig hebben raad ik jullie Zeker Udresses aan! You go girls😍

26 de janeiro de 2020

Unique dresses heeft prachtige jurken

Unique dresses heeft prachtige jurken. Eigenaresse zelf is een hele lieve jonge dame die haar tijd neemt om je beste jurk te kunnen vinden. Ze zijn daar heel behulpzaam. Top service!! Zeker een aanrader!!

25 de janeiro de 2020

Ik heb de jurk bij Udresses kunnen…

Ik heb de jurk bij Udresses kunnen bestellen zonder problemen. Ook heb ik de mogelijkheid gehad om de jurk van te voren te passen alvorens het reserven.Dat was fijn en goed verlopen. De jurk valt dan ook helemaal naar mijn smaak.

Al met al kan ik zeggen dat ik zeer tevreden met de service van Udresses.

Top service

Top service, er wordt veel tijd aan de klant besteed. Niks is teveel je voelt je gelijk thuis en er wordt naar je geluisterd.

Mvg Fatima M.

Verschrikkelijke service

De communicatie, service en planning, allemaal verschrikkelijk, Daarnaast hebben ze ook nog de borg in eigen zak gestoken omdat de jurk een beetje vies was geworden (wat logisch is als je een jurk huurt voor een gala). Niet eens een ster waard.

5 de setembro de 2019

É esta a sua empresa?