Informações sobre a empresa

1. Serviços financeiros não bancários
  2. Serviços de aconselhamento de crédito

Escrito pela empresa

Uno Score tilbyr oversikt over egne data innenfor områder som forbruksgjeld, boligverdi og andre boligdata, kredittdata, betalingsanmerkninger og boliglånsrente. Basert på dette får medlemmer skreddersydde tips og relevant informasjon tilpasset den enkeltes økonomiske situasjon, hvor målet er å forbedre medlemmers økonomiske hverdag. Med bedre innsikt i egen økonomi, kan en forhandle frem gunstigere låneavtaler med banken. Med Uno Score kan medlemmer finne ut hvordan bankene vurderer dem som kunde og hvordan du ligger an sammenlignet med andre – helt gratis og uforpliktende!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har fått oppført en gjeld på 5 mill…

Jeg har fått oppført en gjeld på 5 mill jeg ikke har. Gjeldsposten ble gjort opp for over et år siden. Alle kredittopplysningsbyråene bortsett fra det UNO bruker har fjernet alt sammen.
Hvis dette er standarden bør man holde seg langt vekk fra UNO Score

12 de abril de 2026

Hei Mikkel,

Gjeld som vises på unoscore.no/gjeldsoversikt oppdateres hver gang man logger inn på siden, men maks én gang per 24 time.

Dersom gjelden er registrert som en betalingsanmerkning, kreves det ny kredittsjekk for at informasjonen skal oppdateres. Dette kan gjøres hver syvende dag ved å følge stegene under:
- Gå til unoscore.no/kredittscore etter du er logget inn
- Klikk på "Oppdater" (knappen over "Bakgrunn for scoren")
- Huk av samtykke og klikk "Neste"

Informasjonen vil deretter oppdateres og eventuell betalingsanmerkning som er betalt ned vil fjernes gitt at den er slettet hos Experian.

Ta kontakt med oss på kontakt@unoscore.no eller i chatten etter du er logget inn ved ytterligere spørsmål.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk lager en kreditscore på meg selv…

Fikk lager en kreditscore på meg selv med hjelp fra Uno Score as. Fungerte meget bra.

16 de fevereiro de 2026

Hei Bjarne,

Tusen takk for super tilbakemelding 🤗
Vi i Uno Score setter utrolig pris på at du har tatt deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Med vennlig hilsen

Classificada 1 em 5 estrelas

Styr unna .De forstår ikke når man sier…

Styr unna .De forstår ikke når man sier at man trenger ikke refinansiering fra dem.

7 de janeiro de 2026

Hei Georgina,

Takk for din tilbakemelding!
Vi i Uno Score formidler ikke refinansiering direkte.
Kan det være du har forvekslet oss med noen andre?

Gjerne send flere detaljer til kontakt@unoscore.no så vil vi kunne hjelpe med å oppklare saken raskt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Styr unna, tvilsom markedsføring.

Spam mail fra en avsender med adresse @telenor.no
Har tidligere kontaktet Uno Score og Uno Finans om spam mail - ingen respons.
Får høre hva Telenor mener om misbruk av sin domeneadresse.
Kjeltringer som bruker lugubre tjenester på nettet for å omgå norsk lov. Takk skal du f..n meg ha, UNO Score.

09.01.2026:
Har Telenor kontaktet dere?
Eller har dere blitt svartelistet av Spamcop?
Takker for svar etter kjappe seks måneder. Det er uansett raskere enn e-post jeg har sendt tidligere -Som dere fortsatt ikke har svart på. Dere betaler jo lugubre aktører for å aktivt sende spam - DISSE GJØR IKKE DETTE GRATIS. Har tidligere sporet dette til en norsk herremann med base i Oslo sentrum som driver med markedsføring, som jeg også har informert dere om. Det oser ikke akkurat tillit dette. 🤮

29 de julho de 2025

Hei Per,

Takk for din tilbakemelding!
Vi vil aldri sende e-post fra et annet domene enn @unoscore.no.

Dersom du har mottatt e-post fra @telenor.no med budskap om Uno Score, kan du gjerne videresende dette til oss på kontakt@unoscore.no slik at vi kan undersøke saken nærmere.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dette er helt klart en side som…

Dette er helt klart en side som opererer med feil opplysninger og ikke kan anbefales.Min bolig ble taksert til 6,5- 7 mill for 6 måneder siden og i følge Unoscore er verdien på 4mill, noe som da er 2,5-3 mill under siste takst.Fullstendig missvisende og vill gjetning fra et useriøst foretak.Styr unna!

3 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais