I have ordered a beamer screen (living in the Netherlands). Nicely packed, solid delivery and excellent product! I had an additional question for customer service and also there fast answer.
Leia as opiniões dos outros
We hebben na een verbouwing bij uplivinggoods een elektrische beamerdoek besteld. Deze doet het erg goed en de kwaliteit van het scherm en de behuizing is erg fijn en solide. We zijn er erg blij m... Ver mais
Recentelijk een projectiescherm gekocht. Deze was van goede kwaliteit en makkelijk te monteren. Het scherm zag er mooi uit
Het projectiescherm van UpLiving is netjes afgewerkt, licht van gewicht en werkt zoals verwacht. Het ophangen ging eenvoudig en het grote formaat van het scherm is erg fijn.
As pessoas também visitaram
projectieschermen
Super kwalitatieve projectieschermen zodat je een eigen cinema in huis hebt.
Heel fijne klantenservice, gewoon herhaling vatbaar
Great company, product service!
Swift service for good screen
We ordered a screen for a beamer and experienced very swift service. Good screen for a fair price. Recommendable!
UpLiving projector screen…
This UpLiving tripod projector screen is a real gem for anyone seeking a portable projector screen. With its 72-inch size, 16:9 cinema format, and 1.3 gain, it delivers a sharp, bright image that shines anywhere—even in slightly lit rooms. Plus, it’s super easy to set up: no wall drilling needed, just pop up the tripod and you’re good to go!
Projectiescherm
Absolute aanrader
Zeer prettige Klantenservice waarbij mijn vragen snel Waerden beantwoord. Prima scherm, fijne bediening en goede kwaliteit. Absolute aanrader
Mooi scherm en fijne service
Mooi scherm, wij hadden echter de verkeerde maat besteld en de afhandeling was super!
Groetjes Diana
Fijn werkend projectiescherm met snelle levering
Aanrader!
Ik ben erg blij met ons scherm, het is handig op te zetten en van degelijk materiaal. Fijn ook dat er een mooie opberghoes bij zit! Ze reageren snel bij vragen, echt top klantenservice!
Snelle levering, mooi product!! eenvoudige gebruik. Een vraag die ik had is door het bedrijf snel en correct behandeld.
Goede ervaring met dit bedrijf
Goede ervaring met dit bedrijf.
Snelle en goed verpakte levering van een kwalitatief hoog en stevig projectiescherm, met een duidelijk gebruiksaanwijzing. Makkelijk te installeren.
Toen het product toch niet helemal in mijn setup paste, had ik snel, effectief en vriendelijk contact met de klantenservice.
Zeker een aanrader!
The product arrived rapidly
The product arrived rapidly, perfectly packed and in working conditions. Very easy to install and good quality Thks
Onze ervaring bij Up living Goods
Onze ervaring bij Up living Goods samen met partner Bol is een van de beste wat betreft afhandeling en communicatie en duidelijke uitleg. Daar zouden anderen wat van kunnen leren. Onze dank!
Heel vriendelijke klantenservice
Heel vriendelijke klantenservice. Het projectiescherm dat we kochten zag er online uit als zeer degelijk en stak er voor ons bovenuit tussen de rest.
Een mooi 72 inch scherm ontvangen
Een mooi 72 inch scherm ontvangen. We
hadden wat vragen omtrent het product. De klantenservice was gemakkelijk bereikbaar en heeft ons goed verder geholpen.
Zeer degelijk scherm en goede beeldeigenschappen
Via bol een projectiedoek besteld, deze was binnen 2 werkdagen in huis. Zeer netjes verpakt. Het doek is van degelijke kwaliteit en mooi wit. Met een projector is het scherm zeer helder, ook als de ruimte niet heel donker is. Het oprollen en afrollen gaat soepel.
Contact met de klantenservice verliep
Snel en soepel.
We hebben een 2de scherm besteld
Voor in de mancave.
Fijne filmavonden
Van upliving goods hebben wij recentelijk een goede elektrische beamerdoek besteld bij bol.com. Hij doet het erg goed en is fijn qua gebruik. Het monteren verliep ook goed.
De kinderen en wij genieten nu volop van onze filmavonden in de woonkamer.
Perfect product en goede klantenservice
Perfect product! Stevig materiaal en duidelijke beschrijving. Klantenservice is goed bereikbaar en samen probleem tot een goede oplossing gebracht
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.