Er der andre, der har oplevet, at et flys counter-nummer aldrig blev vist på afgangsskærmen i lufthavnen? Fly afgang: 21:55 Jeg ankom: 18:58 Jeg ankom i god tid og fulgte informationsskærmen med... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Fuldstændig igennem fantastisk tur! Er du festglad og er et socialt anlagt menneske, skal du helt sikkert rejse med uptours til Aya Napa! Køb det største VIP armbånd og få et skema anlagt uge med... Ver mais
En tur til Ayia Napa er en tur man ikke vil glemme. Fedeste byliv du kan finde samt lækkert sted generelt! Men det største tak kommer til det nok det mest fantastiske tema af guider man kan find... Ver mais
Største scam! Værste guides ever! De holder ikke hvad de lover. Alle rejseguides prøver at sælge alt muligt ligegyldt til dig så de kan tjene mest muligt. Ens hotel bliver ombooket 10 min inden ankom... Ver mais
Vi har branchens bedste og billigste rejser til Magaluf, Sunny Beach og Aiya Napa.
Bredgade 36E, 1260, København, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Sygeste ferie!!!
Men hvordan kan man fyre legenden Kasper???
#Dukendermæ
The best guides ever! So nice, helpful and always in a party mood! LOVE CHRISTOFFER, OLIVIA, CASPER AND MARTINA ❤
Det har været den vildeste tur, men hvordan kan I fyre den guiden, som starter alle fester. Jeg synes det er vildt, men fed ferie bare ærgerligt de andre gæster ikke kommer til at opleve Kasper☹️
Fed ferie, fede events, men hvad går der galt når man fyre den eneste guide der laver en fest. #rip King Kasper
alt for fed tur, vi havde ikke de store forventninger andet end vi skulle ha det sjovt, og det må man sige vi havde. vores 8 fantastisk guider gjorde alt for vi havde det godt mens vi var der ❤
De startet altid med en underholde opvækning bare rolig det er ikke før en hvis herre for sko på for der er man ikke engang kommet i seng i nu 🌞 til fede oplevelser hen af dagen samt aften☺
til jer der gerne vil af sted gør det i får en ture ikke vil glemme ☺
til sidst tak til Sarah, Kasper, Jacob, Mikkel, Munique og de tre svenske guider Chrille, Olivia og Martina i forstå at farve byen rød 🌞🌞
Herlig
Solen skinner, drinksene er kolde og livet er godt. Kan varmt anbefale en tur til Aiya Napa med uptours til envær der kan lide at have det godt. Josefine, Camilla, Frederik (Troels), Marlene, Nicolaj (Pelle), Nicolas, Louisa og Martin Som er vores guider er super flinke og super engagerede i at give mig leverproblemer.
5 store stjerner herfra
Uptours 2018 - 12-19 maj
Vi skulle på ferie til Magaluf og havde ingen store forventninger til turen, dog allerede da vi blev mødt i lufthavnen af danske guider ændrede vi vores syn og vidste allerede turen ville blive vanvittig. At rejse med Uptours var et valg som vi bare tog hjemmefra, men nu sidder jeg i sengen i Danmark og kan sige at ferien var både været sjov, spændende og helt igennem fantastisk. Alt dette kan jeg takke guiderne for Uptours for, heriblandt Kasper, Jacob, Mikkel, Munique, Sarah også de tre svenske guider Chrille, Olivia og Martina. Dette team fungerer så godt sammen og hver især er de nogle fantastiske mennesker på hver deres måde. De danske guider især Kasper, Jacob og Mikkel skabte vi et bånd til, som om de var vores venner og vi alle bare var på tur sammen. De drenge engagere sig for, at deres gæster har den bedste ferie og det havde vi ikke regnet med. Derfor vil jeg sige til hele Uptours teamet og især drengene, tusind tak for at have gjort vores ferie til den bedste ferie jeg tror vi nogenside kommer på. I har hver især nogle forskellige personligheder, men samlet set fungerer det pisse godt. Tak for denne gang Uptours, vi kommer helt sikkert igen.
Fedeste ferie til Sunny Beach, og en kæmpe ros til Uptours og deres helt geniale og altid professionelle guider. Vil helt sikkert afsted igen med Uptours - alt spillede fra vi landede i lufthavnen! Ikke den bedste mad på hotellet, men ok buffet, hvor morgenmaden altid spillede max.
Vil helt klart anbefale Uptours!
Uptours i Magaluf er nok det vildeste jeg nogensinde har prøvet.
Jeg og boisne havde den fedeste ferie nogensinde.
Og til jer som ikke har været i Magaluf før, så skal i HELT SIKKERT med på Partybåden!
Uptours & Magaluf <3 <3 <3
Jeg og 11 gutter var i Magaluf i sommers med Uptours, og boede på Ungdomshotellet. Det var simpelthen for vildt. Den fedeste oplevelse nogensinde. Den ene af vores kammerater kom til skade en af dagene, og fik den bedste hjælp fra guiderne!
I år er vi 17 stykker, og vi skal gøre det endnu vildere end sidste år.
Stort tak til de bedste guider og Uptours. Vi ses til sommer 2018 ! :-)
Super lækkert selskab, med kompetente guider. Boede på Uptours Palace i Sunny Beach og der var intet at klage over!
Boede på hotel Uptours Palace og havde den fedeste ferie! Hotellet levede 100% op til mine forventninger og guiderne var fantastiske!
Helt klart noget jeg vil anbefale! :)
Vi rejste i sommers med Uptours til magaluf, og det er simpelhent umugeligt at sige noget godt om dette rejseselskab.
Vi var 6 drenge i alt, som blev indlogeret på to af de mindste, to personers værelser på hotel Vista Nova. Der var på begge værelser smidt en ekstra lille klap-ud seng ind og det var umuligt både at bevæge sig rundt samt at opbevare sin bagage på de små værelser. Derudover føler man sig virkelig godt og grundigt taget i röven, efter at se værelserne i virkeligheden, sammenlignet med de salgsbilleder der fremvises på bureauets hjemmeside (havde man kunne dele billederne var det selvfølgelig blevet gjort). Danske fænglser tilbyder langt mere bekvemt indlogering, end Uptours gør i Magaluf. Derudover var maden, servicen og personalet på hotellet rædselsfuldt. Endvidere havde guiderne kun interesse i dig, såfremt man ønskede at købe noget af dem.
Ungdomscharter eller ej, så er det ikke en oplevelse man kan byde danske gæster. Mine kammerater og jeg havde dog en god ferie, MEN det var på ingen måde på grund af Uptours! Jeg vil på alle måder fraråde folk at rejse med Uptours, det kan gøres meget bedre til de penge man trods alt betaler!
Tak for den mest uforglemmelige tur Uptours! Vi var 10 drenge som tjekkede ind på Vista Nova, alle var noget skuffet og målløse over hvor dårligt hotellet var! Men eftersom jeres guider Marlene, Aleksandra og Troels lyttede til os og fik forklaret os deres anbefalinger osv... Tja så blev det flere af os drenges bedste tur i hele vores liv!!!
Professionelle, smilende og imødekommende er 3 simple ting, som de her guider ihvertfald havde styr på! Der kunne deres manager lære MEGET!
Vi drenge blev meget målløse over hvordan man som manager kan foretage sig følgende:
- Undgår øjenkontakt og ikke hilse på sine gæster
- Snakke nedladende til sine guider og endda gøre det foran os gæster
- På intet tidspunkt være smilende
Vi er klar til at bestille gennem jer igen næste år! Og vi glæder os så meget til at se Marlene, Alexsandra og Troels!! For de her 3 guider, de har hjertet på det rette sted og er GULD værd for Uptours! Jeg håber alle 3 guider for et klap på skulderen! Fordi de har givet os ALLE minder for livet!
#magaluf17
Ikke den bedste start på ferien :-(
Vores første hotel var overbooket og vi bliver så "opgraderet" til Uptours Palace med lovning på en balkon. Da vi ankommer til hotellet får vi et værelse hvor der en en del huller i væggene, ingen balkon, airconditionen virker delvis og larmer meget, lyset virker kun sporadisk på toilettet og så lugter det rigtig meget af røg. Vi tager fat i vores guide som desværre ikke kan hjælpe os og hovedkontoret i Danmark har heller ikke mulighed for noget hjælp udover at vi skal udfylde en formular på at guiden IKKE kan hjælpe os.....
Nu må vi håbe at vi kan få et andet værelse i morgen, så turen ikke bliver helt ødelagt.
Min veninde og jeg er lige kommet hjem fra den bedste ferie i Sunny Beach. Vi boede op hotellet Uptours Palace, hvor der ikke var en finger at sætte på - det hele var bare så godt! Vores guider Frida, Bella, Viktor, Tim, Patrick, Friedrich og Thea var de sødeste og de vil blive savnet så meget, ligesom resten af ferien. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi rejser med Uptours! We will be back!
V.h
Mathilde & Emma :-)
Turen gik til Magaluf.
Vi boede på vista Nova. Vi var 6 drenge der havde bestilt 2, 3 persons værelser. vi fik istedet 2, 2 persons værelser, hvor de var smidt en ekstra seng ind. Den ekstra seng var mildest talt en lörte seng, hvor man lå utroligt ubekvemt. På værelset var der absolut intet plads! Vi blev nød til at have vores kufferter liggende i sengen, ellers kunne vi ikke bevæge os rundt omkring på værelset. Der var intet hjælp at hente ved de utrolig uprofessionelle guider. Vi havde betalt for halvpension, men maden var uspiselig. Personalet var sure, og ikke særlig serviceminded. Utroligt at uptours ikke har styr på de hoteller de benytter.
Det var helt klar sidste gang jeg rejste med uptours! Vil ikke anbefale andre at rejse med dem.
Vi var en gruppe drenge der var i Magaluf i midten af juli måned med Uptours. Vi var klar på at skulle give den fuld gas hele ugen, men da vi ankommer til hotellet og bliver indlogeret går det kun en vej - nedad!
Vi fik 2-mandsværelser med en klap-ud seng, aircondition virkede ikke, maden var pisse elendig og personalet var sure! Utroligt at Uptours ikke har styr/tjekker op på de hoteller de har under vingerne.
Skal aldrig rejse med Uptours igen og vil heller aldrig anbefale nogen at rejse med jer igen! I burde skamme jer.
Turen til Magaluf var noget af det værste jeg længe har oplevet, vi blev smidt på et hotel, med det værste mad, en elendig all inclusive, hotellet var dog fyldt med unge som vi blev lovet, hvilket resulteret i, at der blev kastede utrolig mange flasker/glas osv ned i pool området, som IKKE blev fjernet af hotellet, på trods af de blev gjort opmærksomme på det.
Derudover var guiderne simpelthen noget af det værste jeg længe har oplevet, ikke styr på noget som helst, de har ingen forståelse for at holde/arrangere fester. Det var utrolig besværligt og komme i kontakt med guiderne, når man endelig fandt frem til én, var de fuldstændig uvidende omkring området vi befandt os i. Kunne jeg give 0 stjerne frem for 1, havde jeg selvfølgelig gjort dette.
Det var første og bestemt sidste gang, jeg benytter mig af Uptours.
Vil til enhver tid anbefale Ungrejs fremover!
Vil ikke anbefale andre at tag med uptours til magaluf og specielt ikke til hotellet vistanova!
Hotellet er beskidt og er faldefærdigt og har uhøfligt personale!
Uptours lover en masse som de ikke kan holde, blandt andet aircondition, mad og et væresle hvor der plads til 3. Intet af dette blev indfriet pånær maden som var elendig og var uspiseligt! Aircondition som ikke virkede ordentligt og et værelse til 3 personer hvor der var kastet en ekstra opredning op på en slå ud seng som derfor gjorde der Intet plads var på værelset!
Simpelhen en katastrofe og sidste gang jeg rejser med jer!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.