Uptours Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Er der andre, der har oplevet, at et flys counter-nummer aldrig blev vist på afgangsskærmen i lufthavnen? Fly afgang: 21:55 Jeg ankom: 18:58 Jeg ankom i god tid og fulgte informationsskærmen med... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuldstændig igennem fantastisk tur! Er du festglad og er et socialt anlagt menneske, skal du helt sikkert rejse med uptours til Aya Napa! Køb det største VIP armbånd og få et skema anlagt uge med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En tur til Ayia Napa er en tur man ikke vil glemme. Fedeste byliv du kan finde samt lækkert sted generelt! Men det største tak kommer til det nok det mest fantastiske tema af guider man kan find... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

Escrito pela empresa

Vi har branchens bedste og billigste rejser til Magaluf, Sunny Beach og Aiya Napa.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Vi var 6 gutter

Vi var 6 gutter, og det har været en kanon oplevelse!
Der har altid været gang i den, 🔥- varme fester, gode og luksus guider, især Hugo og Lukas!
Vi glæder os til næste gang hvor det kun kan blive lige så vildt, hvis ikke vildere!🔥

10 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Mig og min veninde var på en mega…

Mig og min veninde var på en mega hyggelig tur med mega meget gang i den og nye gode Amigos😻 virkelig fede fester og vi fik mulighed for at show off alle vores forskellige farver kjoler og badedragter og toppe og synes det var mega rart altid at kunne få hjælp af guiderne når vi havde brug for det.
Hugo havde en fed energi og kom med fede sange han havde lavet til festerne 😍😍

3 de julho de 2022

Fantastisk ferie

Fantastisk ferie, guiderne var gode. Har lige booket tur igen. Glæder mig til st komme afsted 😃

17 de março de 2022

Forfærdelig oplevelse til Sunny beach

Vi rejste til sunny beach med uptours sommeren 2021. Vi havde hjemmefra købt et VIP kort som skulle give en masse fordele og rabatter. Dog viser det sig at dette kort er ubrugeligt, og at du er nødt til at købe et nyt kort som guiderne tilbyder dig, og dette VIP kort koster 2000. Det eneste de tænker på er penge, og hvordan de får lokket flest penge ud af folk. Vi blev lovet en masse fri bar osv, men det er slet ikke det som de lover... Derudover stod vores hotel også i kategorien som 'ultimativt ungdomshotel', hvor vi blev lovet fester og en fed bar. Der boede 17 unge på vores hotel, resten var familier, og baren serverede de værste drikkevarer. Alt i alt får man ikke meget på pengene, og de lover guld og grønne skove til en.
Det eneste de tænker på, er at få så mange penge ud af os som muligt.
Sidste gang vi rejser med uptours til sunny beach.

26 de julho de 2021

Største scam!

Største scam! Værste guides ever! De holder ikke hvad de lover. Alle rejseguides prøver at sælge alt muligt ligegyldt til dig så de kan tjene mest muligt. Ens hotel bliver ombooket 10 min inden ankomst hvilket er fuldstændig uacceptabelt.
Ingen anbefalinger herfra!

23 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Fraråder alle at bruge jeres penge her!!!!

Denne virksomhed gør alt for at du skal bruge så mange penge som overhovedet muligt, og alt for at du ikke kan få dine penge tilbage. Uptours er et sandt bevis på grådighed og dårlig service. Fraråder alle at bestille jeres ferie her.
Efter corona kom til, og det meste af danmark lukkede ned, valgt mig og mine venner at få et værdibevis, i stedet for at risikere en pludselig aflyst rejse. Den voucher havde en udløbsdato, og hvis vi ikke brugte den inde da, ville vi miste alle vores penge. Og det er hvad der er sket, tords utallige dialoger med Uptours har de ikke gidet hjælpe og veksle voucheren til kontanter, selvom det dog ikke stemmer overens med loven.

9 de julho de 2021

Guiderne er fantastiske!

Umildbart den bedste tur til sunny!
Især guiden Cathrine Hjort har været så fantastisk! De varmeste anbefaler her fra til den søde pige🙏🏼

Kærlighed og møs fra miker

4 de julho de 2021

Dårlig service

Dårlig service. Kundeservice består åbenbart af inkompetente nej sigere, som ikke vil sende en videre til nogen som ved noget, da de “har får travlt” til deres kunder. Alt i alt en dårlig oplevelse desværre.

22 de junho de 2021

Anbefales ikke!

Elendig service. Købte en tur til magaluf med
VIP kort, som kostede os 1.600 totalt. Medarbejderen der skulle aflevere dem til os fik det først gjort da halvdelen af ferien var brugt op. I øvrigt var de ubrugelig og ingen rabatter, som de præsenteret.
Da vi forklaret dem situationen og at vi fik VIP-kortene alt for sent, var de stadig ikke til at rykke ved. Vi fik ingen penge retur. Det var sidste gang vi handler med DOWNTOURS!

24 de janeiro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi købte en tur til magelig december…

Vi købte en tur til Magaluf i december 2018. Uptours fastholdte at min gruppe og jeg skal sendes afsted på en rejse der er stærkt forværret. Jeg ved godt at rejseselskaberne er i knæ grundet covid 19, men synes ikke uptours har været klar i spyttet eller videreformidlet oplysningen om at vores værdibevis stiller os rigtig dårligt med ikke ret lang tid til at bestille en ny rejse og med ingen mulighed for penge retur. har nogle kammerater som købte igennem duf og de fik penge retur så jeg ved når det hele åbner igen, bliver det ikke hos uptours jeg lægger mine penge.

15 de dezembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk tur til Sunny Beach sommer…

Fantastisk tur til Sunny Beach sommer 2020 hvor Duf og Uptours var slået sammen. Det har været en rigtig god ferie som vi kun kan takke de virkelig søde, åbne, sjove og fantastiske guider! De har gjort alt for os og specielt Freja, Sandra og Flytte har været de mest fantastiske guider!
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe knus Emilie, Louise og Yasmin

14 de julho de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

Nedtours

Grundet corona blev vores rejse til Magaluf desværre aflyst, hvilket er helt forståeligt. Dernæst får vi udsendt en ny plan, og vi bestemmer os for at tage imod tilbuddet, og bestille en rejse til Sunny Beach. Uptours sender en rejseplan, og vi koordinerer transport mv. da der kun er 9 dage til afgang. Til vores store skuffelse ringer de 1 uge inden afgang, og fortæller at rejsen måske er aflyst, og vi kan ikke få et entydigt svar på, om vi skal afsted. 6 dage inden afgang ringer jeg igen, og får til min store skuffelse af vide, at rejsen til Sunny Beach, som er blevet lovet, er aflyst.

Dårlig oplevelse med dette rejsebureau og deres dårlige kommunikation.

24 de junho de 2020

Optur 😊

Ferien blev bestilt før corona og første rate betalt. Desværre er troen på, at der kan rejses i år ikke tilstede og skulle det blive muligt til august, så er lysten heller ikke stor. Derfor var det besluttet ikke at betale mere ind på rejsen og dermed havde vores 5 unge mennesker også afskrevet de 5000 kr., som var indbetalt. I dag modtager drengene så et corona- værdibevis med e-post - optur😊. Kan der rejses til efteråret eller næste sommer, så er drengene klar på Magaluf med Uptours 👍

29 de abril de 2020

LOFTET FALDT NED !! - DÅRLIG SERVICE

utrolig dårlig oplevelse på vores rejse til sunny beach - Sun palace hotel.
for det første kunne vandet ikke drikkes, ej heller deres kaffe maskine kan koge vandet nok til at vandet var til at drikke, og min kæreste fik det dårligt af det "kogte" vand. til trods for man har købt All inklusive. Maden var elendig og stort set det samme hver dag, utrolig klamme og beskidte borde, og de gjorde intet ved at nogle børn, fx tog pommes frites af med munden/tungen på deres tænger til at tage maden med. Så har man absolut ikke lyst til at spise. Det samme kedelig 3 slags frugt hver dag, ingen is som snack ved poolen, ud over 2 tidspunker ved frokost inde i deres "restuarent"

Rigtig ulækkert og beskidte solstole puder at ligge på, beskidte borde ved poolen, aldrig ledig plads, fordi folk ligger deres håndklæder 24 timer i døgnet uden de bliver flyttet eller kommenteret på, folk lå på stenene og sad ved bordene hvor folk skulle spise. Virkelig klam pool vand, og de små børn kunne bare tisse i vandet i børne poolen uden pool vagten sagde noget.

Der var en syg måge ved poolen, som ikke kunne flyve, og børnene jagtede den og den svømmede rundt i poolen, ingen gjorde noget, ud over en sød hotel gæst som tog den ud.

Det værste af det hele, da vi lå på vores værelse, faldt loftet ned, og det flød med vand, og vores sko blev ødelagte af nedfaldet, vi tager straks fat i receptionen, og de siger vi får et nyt værelse, vi går op og pakker, 10 min efter kom der en maneger og snakker på deres sprog hvilket vi jo ikke forstår. men for sagt et par ord, og det er vi ikke skal skifte rum. men vente til der kommer en mand og laver loftet. han kunne ikke ET ENESTE ord på engelsk. han prøver at få alt det vand ud fra loftet, som er skyld i det falder ned, ud derfra i en spand, og taber spanden på gulvet og igen rammer vores sko. hvilket gør vi skal vente endnu mere, vi mangler at komme i bad og gøres os klar, da han er færdig og fra start til slut har vi ventet i næsten 3 timer, og først der kan vi gå i bad osv. Ikke nok med det, så var restuarenten lukket, og vi må ud at bruge vores egne penge på "mad" ...
Alt i alt, en total dårlig og klam ferie.
Aldrig igen om jeg vil sætte mine ben hos jer, eller anbefale til andre..

INGEN FORM FOR ERSTATNING FRA UP TOURS. Og de mener ikke vi har haft fat i en guide, selvom jeg kan bevise det. Vildt dårlig service. !!

Håber ikke andre oplever det samme.

20 de agosto de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais