Leia as opiniões dos outros
Som altid en stor fornøjelse at være forbi i butikken, for at få serviceret sit ur eller få råd til brug og service af gamle klassikere En klar anbefaling herfra.
Min lokale urmager - gode priser og dygtigt personale. Jeg har b.la. fået skiftet pakninger på mit Breitling, justeret mit TAG Heuer og fået repareret mit Rolex Submariner, da jeg i en brandert tvan... Ver mais
Efter telefonisk kontakt, hvor jeg beskrev problemer med 2 Citizen Promaster ure. Dels et for stramt bracelet ( håndleds-rem) dels et ur med nu kun 2 sekunders opdatering. Fik jeg at vide... Ver mais
Super god service!
Super god service!
Jeg var forbi i dag, fordi en stift var faldet ud af en af lænkerne på mit ur. Det tog ham under 1 minut, og så var jeg ude af døren igen. Kæmpe fornøjelse
En klar anbefaling her fra
En klar anbefaling herfra.
Batteriskift hos Ravnkilde Ure er sgu en fornøjelse.
Batteriskift hos Ravnkilde Ure er sgu en fornøjelse. I dag fik jeg skiftet batterier i to af mine kronografer. Alt blev nulstillet, urene var blevet afprøvet, og både tid og dato var korrekt indstillet, da jeg fik dem tilbage. Det er virkelig god stil – især når man har prøvet noget helt andet. For sådan var det bestemt ikke i Lyngby. Da jeg spurgte, hvorfor uret ikke var stillet, svarede urmagerens bare: „Åh, vi er ikke så religiøse med tiden.“ Havde jeg ikke selv oplevet det, havde jeg næppe troet på det. Tak for en ordentlig og grundig service hos Ravnkilde – det sætter jeg meget stor pris på!
Fin service og til en yderst rimelig…
Fin service og til en yderst rimelig pris. Det viste sig at være en lille reparation og jeg følte mig reelt og fint behandlet.
ALDRIG FÅ LAVET DIT UR HER
Jeg afleverede mit Tag Heuer Aquaracer hos Ravnkilde for et simpelt batteriskift og tryktest. Da jeg hentede uret igen, var der tydeligt støv inde i urskiven. Jeg kom tilbage tre gange, hvor jeg hver gang fik at vide, at uret nu var i orden – men støvet var der stadig. Først efter fjerde gang fik de det fjernet.
Kort tid efter tog jeg et bad med uret – hvilket det selvfølgelig burde kunne tåle, da det er vandtæt ned til 300 meter. Men bagefter opdagede jeg, at der var vand inde i uret. Det har aldrig været utæt før, og problemet opstod umiddelbart efter deres “service”.
Da jeg kom tilbage for at få det løst, nægtede de alt ansvar. Ravnkilde selv sagde, at jeg måtte tage det til Tag Heuer og få det repareret på egen regning – og sluttede af med at sige, at jeg ikke længere var velkommen i butikken, og skulle forlade den omgående.
Det er helt uacceptabelt. Mit ur gik fejlfrit ind, kom ud med både støv og vandskade.
Min klare anbefaling: Hold dig langt væk – få ikke lavet dit ur her.
Fantastisk kompetent og meget behagelig…
Fantastisk kompetent og meget behagelig oplevelse når man møder erfaring og engagement
Torben Ishøy
Mangler noget.
Fik jeg at vide at jeg blot kunne komme forbi til hver en tid. Hvad jeg gjorde samme dag.
Derfor blev jeg overasket over at, trods min oplysning om at det var Promaster ure, at det (batteriet) - nu skulle bestilles hjem, idet uret har et genopladeligt batteri (capasitor).
Dette burde Ravnkilde have vidst OG oplyst.
Næste dag (30 timer efter) bliver jeg ringet op med besked at de Ikke kan skaffe et link (udvidelse til ur-remmen). Dette uden at foreslå alternativer såsom et større Clasp/justerbart Clasp (rem-lukke).
Det anser jeg som manglende fantasi/problemløsning.
Alle var dog venlige nok.
Professional and friendly
Professional and friendly. I feel completely safe letting Ravnkilde work on my watch.
Batteriskift
Havde fået skiftet batteri på mit Longines ur andet sted, det stoppede meget hurtigt med at gå og jeg fik at vide, at så skulle det renses - 4000,-/4500,- kr.
Jeg valgte at tage til Urmager Ravnkilde, der kunne konstatere, at batteribøjlen ikke var sat rigtigt på samt at uret ikke skulle renses.
Uret er ordnet og endda uden beregning.
Super service fra Urmager Ravnkilde, kan varmt anbefales.
Snød min mor så gevaldigt
Snød min mor så gevaldigt.
Solgte hende et defekt rejseur til 8000 kr. (overpris).
Ville ikke give hende pengene tilbage og holdt hende hen i et år, uret stod der i månedsvis.
Da hun så igen insisterede på at få pengene retur, uret var stadig defekt, sagde han hånligt, at "hun kunne sælge uret på auktion".
Så nu er hun nødsaget til at få det defekte ur, der allerede var prissat til overpris, repareret hos en anden urmager.
Det er så svinsk.
Rigtig god og proff. kunde pleje
En saglig og faglig kunde pleje , som giver et godt indtryk af hvordan Ravnkilde driver sin ur forretning.
Fremragende.
ikke besparelsen værd
Om mig: samler igennem 10år, med bred erfaringer, fra Rolex, Omega, og Zenith.
Jeg synes egentligt Klarlund/Bucherer service er blevet dyrt og med lang leveringstid, så forhørte mig for at prøve noget andet.
Da mit Rolex 16710 kom retur var den meget stram at trække op, og føltes som om at det sled på værket.
Ravnkilde tog det ind og fiksede det. Hvilket naturligvis var fint.
Problemet ligger i at jeg betaler dyrt for service af et ur til +75.000,- og forventer høj kvalitet.
Når besparelsen mod at få det gjort hos AD ikke er større ville jeg aldrig tage risikoen der naturligt ligger i at få lavet, service hos non-AD, især når kvaliteten ikke var bedre.
Fejl kommunikation
Jeg skal skulle have skifte batteri i mit ur og da jeg afleverede det, frabedte jeg at få det trykprøvet. Da jeg så hentede uret, var det alligevel blevet trykprøvet.
Jeg blev noget irriteret mest for fordi jeg var meget sikker på at jeg havde frabedt mig det, men også fordi jeg blev usikker på om jeg havde været tydelig nok, da jeg sagde det.
Og jeg ville egenligt betale for det,
men ekspedienten kunne godt mærke min irritation, og ville ikke have at jeg gik og var sur det, som han sagde det.
Så jeg betalte kun for batteriet.
Det er jo fremragende kundebehandling og jeg var nok noget knotten over situationen.
Så tak for det.
Tillidsvækkende og god service
Tillidsvækkende og en usædvanlig god service.
Super venlig service og imødekommenhed
Jeg fik indleveret mit Omega ur hos Ravnkilde som tog sig af serviceringen. Deres service er enestående og når de omtaler urene kan man høre de har passion for det. Jeg kan varmt anbefale Ravnkilde fordi de levere varen og altid er venlige at tale med 🙂⌚️
Fast and very fine service
Fast and very fine service! higly recommended!
Altid den fineste og bedste service hos…
Altid den fineste og bedste service hos Ravnkilde ure & smykker. Vi kører gerne fra Nordsjælland til Østerbro for at besøge Ravnkilde. Fair priser og max service. Bedste hilsner Charlotte & Theresa
Han er bare fantastisk Robin 👍
Service på et gammelt dykkerur
Service på et gammelt dykkerur. Leveret tilbage i fineste stand også rengjort udvendig.
Her kommer jeg gerne igen
Imødekommende og venlig kundeservice. Desværre ikke en selvfølge i dag.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.