UTC - Utrechtse Taxi Centrale B.V. Opiniões 73

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi op tijd kwam de taxi. Is immer moeilijk om precies aan te geven wanneer van Schiphol opgehaald te moeten worden, ivm juiste aankomsttijd, koffers beschikbaar s.d. Prima geregeld bij ‘STA-balie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op aanraden van iemand die ook midden in de nacht van Schiphol naar Utrecht moest, boekte ik een taxi bij de Utrechtse taxi centrale. Het was een fijne rit en bovendien ook gezellig.

Classificada 5 em 5 estrelas

De schipholtaxi kwam keurig op tijd en de chauffeur reed netjes. Uitstekende service. Dank u wel meneer Yassine!

Informações sobre a empresa

1. Táxi
  2. Empresa de autocarros e carruagens
  3. Minibus
  4. Paragem de táxis
  5. Serviço de transporte

Binnen 10 minuten een taxi die u ophaalt? Dat lukt UTC doorgaans heel goed. Dat komt omdat UTC wordt gevormd door meer dan 50 zelfstandige ondernemers die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. De Utrechtse Taxi Centrale is ontstaan door bundeling van twee grote taxibedrijven die inmiddels een hechte geoliede organisatie vormt. UTC heeft een werkgebied waar behalve Utrecht ook Nieuwegein, de Bilt, Bilthoven, Maarssen en Houten onder vallen. De chauffeurs die u ontmoet, zijn representatief gekleed en veelal zelf gemotiveerd ondernemer binnen de coöperatie die de Utrechtse Taxi Centrale is. Er zijn gedegen onderlinge afspraken gemaakt om de kwaliteit en het serviceniveau te kunnen waarborgen. Het gehele representatieve wagenpark van ruim 170 voertuigen is voorzien van de modernste satellietverbindingen. Dat betekent dat er altijd een verbinding is met de taxi die het dichtst bij u in de buurt is. De chauffeur krijgt automatisch, via de centrale uw bestelling op zijn dataterminal. Uitzonderingen daargelaten, behoren lange wachttijden daardoor tot het verleden. Op de Centrale, het kloppend hart van UTC, houdt de computer met behulp van GPS bij waar iedere auto zich bevindt en selecteert automatisch de volgende rit die zich het dichtst bij de eindbestemming bevindt. UTC is TX-Keur gecertificeerd.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

73 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Gezellig en fijne rit

28 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Bij aankomst hebben we maar een paar minuten hoeven wachten tot de taxi er was. De chauffeur Zakaria was erg vriendelijk en hielp ons thuis tot aan de deur met onze bagage.

17 de abril de 2026

Perfecte service

Perfecte service: rustig rijden, goed voor de twee 65+ passagiers van de 3, afzetting op nette plek bij station.

14 de abril de 2026

Een taxi binnen 10 minuten

Een taxi binnen 10 minuten, betekent hier ook echt 10 minuten. Wegens een gekneusde enkel een taxi gebeld om op tijd bij de trein te kunnen zijn. Chauffeur heeft me niet bij de taxi standplaats op 100 meter afstand afgezet, maar is helemaal doorgereden naar de bushalte onder het station. 5 stappen naar de roltrap en ik stond middenin het stationsgebouw. Service was top! Als ik nog eens een taxi nodig heb staat UTC bovenaan de lijst!

3 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen 5 minuten op Schiphol bij het…

Binnen 5 minuten op Schiphol bij het Taxi verzamelpunt en hij geniet zichtbaar/ en in woord van zijn werk en is service gericht. En ook ten opzichte van de gebruikelijke taxi chauffeur een opvallende en positieve ervaring. En dat zat hem in het spontaan ontstane gesprek.

2 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

We werden op tijd afgehaald van Schiphol

We werden op tijd afgehaald van Schiphol. Na ons eerst aangemeld te hebben.
De rit was comfortabel naar huis. De chauffeur was heel vriendelijk en hij voelde goed aan dat we in het begin van de taxi rit nog aan het bijkomen waren van de 2 vluchten in 20 uur tijd. Een echte aanrader.

25 de fevereiro de 2026

Top geregeld!

Prima geregeld bij ‘STA-balie te Schiphol.
Gelante chauffeur. Hulpzaam met baggage , zowel bij in- als bij uitladen. Top!

10 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea
logótipo da UTC - Utrechtse Taxi Centrale B.V.

Resposta da UTC - Utrechtse Taxi Centrale B.V.

Dank voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat de ophaalservice op Schiphol soepel is verlopen en dat onze chauffeur u prettig en behulpzaam heeft geholpen. Graag tot een volgende rit!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.