Vandeursen Autos Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Bom

TrustScore: 4 em 5

12 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Topservice en erg blij met de auto!Ik…

Topservice en erg blij met de auto!Ik ben heel fijn geholpen bij de aanschaf van mijn auto. Het personeel is erg vriendelijk, neemt de tijd voor je en biedt een goede service. De auto bevalt uitstekend en ik ben er super blij mee. Een absolute aanrader voor iedereen die een betrouwbaar adres zoekt!

15 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik zal niemand aanraden om zaken te doen met dit bedrijf

Ik zal niemand aanraden om bij dit bedrijf een auto of camper te kopen.

Medio sep.2025 een auto bij van Deursen gekocht, de TOEN nog vriendelijke eigenaar Christian van Deursen.

Zoals men aangaf was de auto motorisch in goede staat en de accu bij aflevering vervangen.

Echter bleek dit niet het geval, Christian gaf geen thuis een beetje fatsoenlijk bedrijf gaat niet moeilijk doen om een bedrag van €150,00 tevens was dit binnen de garantie periode!

Heden nu staat mijn auto bij de garage met een probleem zowel in de versnellingsbak en met een motorstoring. De minimale kosten voor reparatie bedragen nu al €2000,- in afwachting van wat men verder nog gaat aantreffen bij het demonteren van de auto. Wederom geeft de verkopende party geen thuis !!! NIET DOEN MENSEN ONBETROUWBARE VERKOPER DIE ZIJN AFSPRAKEN NIET NAKOMT.

18 de março de 2026

Fijne zaak

Altijd fijn geholpen heb al meerdere keren een auto gekocht hier. Als er iets. Is is wat natuurlijk kan lost hij het ook netjes op.

3 de dezembro de 2025

Vandeursen Autos

Vandeursen Autos Helmond.
Echt nog mensen met een hart van goud.
Echt een geweldig bedrijf dat nog een gevoel heeft met mensen.
Dit is echt een aanrader.
Echt een bedrijf waar je nog als mens behandeld wordt en niet alles draait om de winst.
Vandeursen Autos ik wil jullie hartelijk danken dat jullie mij zo goed geholpen hebben.

23 de outubro de 2025

Mijn ervaring met Van Deursen Auto's

Pak een bak popcorn, want dit was een ritje...

Op 25 mei 2025 bekeken mijn vriendin en ik een camper bij Chris van Deursen in Helmond. Vriendelijke ontvangst, alles klonk goed en volgens Chris was de camper “helemaal in orde”. We deden een aanbetaling en haalden hem op 28 mei op.

Onze eerste trip op 14 juni begon dramatisch: waarschuwingslampje brandde, olielekkage bij het carter, geen dashboardverlichting, kapotte ruitenwisserinterval, niet werkende koelkast en een losse koplamp. Avontuur voorbij. Chris beloofde reparaties, maar het resultaat was bedroevend: de olielekkage was volgens hem “zweten”, de sensor van het lampje was simpelweg losgetrokken, dashboardverlichting “te veel werk”, interval “heb je toch niet nodig”, koelkast “werkt prima”. Alleen de koplamp was echt gemaakt.

Mijn eigen garage vond een echte olielekkage aan de carterpan. Chris stemde in dat mijn garage het mocht repareren, en betaalde dat netjes. Dus vol goede moed weer op pad… tot de toiletvermaler er na drie keer doorspoelen mee ophield. En ja hoor: weer olie, nu bij de turboslang. Later bleek ook de achterverlichting niet te werken en kwam er water uit het dak op het dashboard. De lijst met gebreken werd steeds langer.

Ik stelde voor de camper in te ruilen met bijbetaling, maar Chris vond dat we “te veel van een oude camper verwachtten” en wilde er niets meer van horen. Dus: advocaat erbij. Na ingebrekestelling kwam er alsnog contact en besloten we tot omruil.

De tweede camper leek beter — we zagen kleine gebreken (lekkende schokbreker, beetje olie bij carterpan), maar daar zijn we mee akkoord gegaan. Helaas: na aankoop opnieuw ellende. Stuurbekrachtigingsvloeistof bijna leeg, vuilwatertank lek, motor kwam niet op temperatuur (defecte thermostaat). Chris vulde de stuurbekrachtiging bij (“niet lek”), repareerde zogenaamd de vuilwatertank en verving de thermostaat — waarvoor ik nota bene €50 moest bijbetalen omdat het “niet nodig was”.

Op de weg naar huis bleek: thermostaat was wél nodig, vuilwatertank nog steeds lek en de stuurbekrachtigingspomp lekte flink.

Toen ik vroeg om dit te herstellen, weigerde Chris: volgens hem viel de pomp onder “motorolie lekkage” en hij had er “geen zin meer in”. Op dat moment was ik er ook klaar mee. Ik heb hem gezegd dat ik mijn ervaring als review zou delen. Zijn laatste woorden: “Succes, misschien komen we elkaar nog eens tegen.”

Een lang, frustrerend traject met twee campers vol gebreken en halve oplossingen. Mijn advies: koop hier niets.

Update: 261025: net bij de camper geweest. Hij heeft ook nog eens een flinke lekkage vanuit het dak. Dat terwijl Chris mij verzekerd had dat de camper geen lekkage vertoont. Het lijkt erop dat Chris zelden de waarheid vertelt. Pas hier goed mee op!

5 de outubro de 2025

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. Eigenaar is onvriendelijk en niet bereid om mee te denken. Ik voelde mij totaal niet serieus genomen als klant. Ik kom hier in ieder geval nooit meer terug en raad anderen aan goed na te denken voor ze hier hun auto aanschaffen.

7 de abril de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.