Beware scammer webshop
Be careful, scammers! placed the order 4 months ago, and I still haven't received it. Does not answer email or the phone.
Sem histórico de convites para avaliação
Ik heb op 5 maart 2025 een zakelijke bestelling geplaatst bij Van Vliet Muziek uit Woerden voor de aanschaf van 4 draadloze audiorecievers voor een totaalbedrag van xxxx,xx euro. Meneer van Vliet kon moeilijk leveren, waarna ik de bestelling annuleerde nadat ik een andere leverancier had gevonden die wel tijdig kon leveren. Ik heb op 16 april 2025 formeel een verzoek gestuurd om de bestelling te annuleren en terugbetaling van deze bestelling te voorzien, daar ik zowel de producten noch enige reply van de heer van Vliet had ontvangen over eventuele levertijd. Sindsdien heb ik verschillende pogingen ondernomen, zowel telefonisch, via whatsapp, als via mail om een terugbetaling van het bedrag te bekomen. Al deze pogingen zijn zonder enige reply van de heer van Vliet gebleven.
Via de website hebben wij een klassieke 3/4 gitaar voor onze zoon besteld. De volgende dag is deze al thuis geleverd. Top service!
Bestelling gedaan, nooit geleverd en contact lukt niet!!!
Beste Van Vliet,
Op 9 mei heb ik een bestelling gedaan.
Omdat ik geen updates krijg en geen product heb ontvangen, wil ik bij deze mijn bestelling annuleren en mijn geld terug ontvangen!!
Heb het al meer dan 10x gemaild, 10x gebeld etc, maar nog steeds is mijn bestelling niet geleverd en niet geannuleerd!!!
Graag contact opnemen met mij!!!
Ordernummer: 190801172
Met groet van helaas ontevreden klant,
Matthijs Zonneveld
Koptelefoon in juni 2024 besteld en vooruitbetaald nav aanbieding op internet. Krijg een mail dat koptelefoon uitverkocht is en bied alternatieve koptelefoon aan. Wil ik mijn bestelling aanhouden dan gaat levering even duren. (Volgende dag is aanbieding op internet verdwenen). Ik geef aan dat ik langere levertijd wel accepteer. Ga toch nog op vakantie. Na vakantie diverse keren gebeld, wanneer levering? Wordt uiteindelijk niet meer geleverd, vraag om terugstorting geld. Gaan we regelen. Gebeurd echter weer niets. Wederom gebeld voor terugstorten bedrag. Vandaag eindelijk bedrag terug gekregen. Mensen, deze zaak mijden geen zaken mee doen. Dat een winkel die al 40 jaar bestaat zo met zijn klanten omgaat. Sneu hoor. Zelfde telefoon bij bol.com besteld, volgende dag geleverd.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.