Havde bestilt et kamera, men glemte rabatkoden (visse produkter har deres egne rabatkoder). Skrev så til vafefoto, og fik hurtigt svar. De fik den skrevet ind på ordrebekræftelsen. Jeg fik både godt p... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
For første gang prøvede jeg at bestille hos Vefa Foto. En Evertech DigiMate III Billedbank m/160GB Harddisk, samt en Canon Kursus DVD Tæt på EOS. Søndag bestilt, mandag besked om afsendelse, tir... Ver mais
Ordre nr. 93892 (Ordredato: 17.04.2019) Supernem hjemmeside som giver godt overblik. Gode søgemuligheder. Bedst af alt nogle af de bedste priser jeg kan finde på kameraudstyr. Har senest købt rense... Ver mais
Jeg har handlet flere gange med Vefa via deres netbutik og har kun haft rigtigt gode oplevelser med dem. Kan varmt anbefale andre at handle dér. Ifm min seneste bestilling modtog jeg besked om a... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Fotohandel i Vejle med stor teknisk ekspertise. Sender til hele landet. Forhandler Canon, Nikon, Sony, Fujifilm. Speciale i brugt fotoudstyr og stort udvalg af film til analog fotografering. Webshop på www.vefafoto.dk
Informações de contacto
Kirkegade 11 B, 7100, Vejle, Dinamarca
- salg@vefafoto.dk
- www.vefafoto.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
rigtig god service
Jeg har handlet med vefa foto 2 gange nu første gang købte jeg en taske og en vidvinkel til mit kamera og idag har jeg købt et baggrundstativ.. jeg må altså med undren sige jeg ikke forstår folk der er utilfredse, jeg syntes vefa foto behandler kunder rigtigt pænt jeg er overrasket over den service de yder som idag hvor jeg kiggede på et studiosæt og hvad gjorde de? de viste mig hvordan det fungerede og jeg køber det selvfølig snareste, så ikke sidste gang jeg handler med vefa foto i vejle..
stor ros til jer...
Et af de bedste med god servis, og fotoudstyr til en god pris.
Har købt det meste af mit kameraudstyr hos Vefafoto.
Har aldrig oplevet problemer, når man har ringet til butikken med spørgsmål eller ligene.
Personalet er velforberedt på det meste man spørg om, og har de ikke lige svaret finder de hurtigt ud af det. :)
Man må kun give 5 stjerne. Vefafoto fortjener 10. :)
Hele turen værd
Jeg kørte fra Holstebro til Vejle for at besøge Vefafoto. Jeg fandt en lille butik der bugnede af varer og inspiration. Ekspedienten lod til at vide hvad hun talte om og jeg fik en seriøs og god vejledning. Det slutte med at jeg købte et nyt kamera med ekstra tilbehør. Jeg kører gerne turen igen :)
super nemt
jeg fandt siden via google hvor jeg søgte efter engangkamera og det var den første side der dukkede op, det var billigt så jeg bestilte ved 11 tiden og dagen efter var de der.
ikke sidste gang jeg har handlet der
Rigtig god butik med fantastisk service :-)
Jeg kan kun anbefale VEFA-Foto, da det er professionelle som ved en masse om foto. Superservice i butikken :-)
En så altvidende medarbejder skal man lede langt efter
Jeg fandt deres webshop for et stykke tid siden og synes at det så vildt spændende ud. I dag fik jeg så mulighed for at komme forbi deres butik i Vejle. Butikken er spækket med kamera udstyr. Jeg skulle bare have et kamerastativ, men kunne ikke lade være med at spørge til flash og vidvinkel objektiv. Medarbejderen vidste alt og han fortalte og viste gerne frem. Priserne er også yderst rimelige.
Næste gang jeg skal bruge fotoudstyr, så vil jeg helt sikkert tjekke hos Vefa Foto. Så er jeg sikker på at få den rigtige hjælp til mit køb.
Fantastisk og seriøs
Jeg har nu handlet adskillige gange hos Vefafoto og "smidt" en mindre formue. Jeg har aldrig oplevet problemer af nogen art og altid sikker levering.
Nogle har ytret sig kritisk vedr. deres manglende lagerstatus på deres webbutik. Dette forstår jeg ikke, idet der gøres meget tydeligt opmærksomt på dette og der er altid mulighed for at følge ens egen bestilling via det medsendte bestillings nr. i ordrebekræftelsen. Som minimum bør man altid sætte sig ind i de forhold man handler under i den enkelte butik. I øvrigt har Vefafoto en fysisk forretning i Vejle. Dette må under alle omstændigheder være et stort plus.
Vefafoto får fuldt fortjent 5 stjerner fra mig og det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der.
Udmærket forretning
Hurtigt svar på telefon om et tvivlsspørgsmål. Og efter bestilling var varen fremme efter to dage. Det er ok. Eneste begrænsning i at nå 5 er manglende "track and trace" på forsendelsen.
En fornøjelse at handle med
Meget fine priser, fantastisk venlig service og dejlig hurtig levering. Mon ikke jeg snart vender tilbage til vefafoto.dk igen ;-)
Hvorfor er alle butikker ikke som dem her????
Jeg bestilte imellem jul og nytår 2 nye objektiver, og fik at vide de ville forvente de var klar til afhentning onsdag efter nytår......onsdag fik jeg en mail om at de var kommet, og dialogen jeg havde med VEFAFoto imellemtiden var fantatisk imødekommende.
Jeg har nu bestilt et portræffotokursus hos dem, som jeg forventer mig meget af - også ved den bestilling var dialogen med VEFAfoto fantastisk.
ERIK KRUSE, RINGE
HURTIG SVAR, GOD SERVICE, MEGET VENLIG BETJENING, HAVDE TRODS FLERE KUNDER I BUTIK, GOD TID TIL BESVARELSE AF SPØRGSMÅL. VIL ANBEFALE TIL ANDRE.
øv øv og atter øv
øv øv og atter øv, mavesur ejer og uengageret telefonservice samt uengageret service i butikken. jeg mener ikke at en så lille specialforretning, kan tillade sig at sige " det ved jeg ikke noget om, det er kun ejeren", "ejeren går tidlig hjem fredag, så vurdering af brugt/ bytte / sammensætning af et specialtilbud, kan ikke ske, kom igen imorgen..." nej, jeg ved ikke noget om studielys,jeg ved noget om computerdelen af forretningen." -- jeg kører ikke over 1 time hver vej igen for at handle her. Hvis ikke personalet i en lille bitte specialforretning ved forholdsvis elementær viden om deres produkter, eller hvor / om varen er på lageret, handler jeg hellere over nettet eller i udlandet. - jeg troede at specialbutikkernes argumenter for at man skulle handle hos netop dem, var service,viden og fleksibilitet...

Resposta da Vefa Foto
Super services.
Rigtig god services og rare folk der står i butikken. Dog kunne vi ikke få lov til at teste vores udstyr før vi købte det. Derfor kun 4 stjerner.
Superfin service og behandling hos Vefa
Jeg har handlet hos Vefa flere gange gennem de sidste år, altid venlig og hjælpsom betjening, jeg er især glad for de ærlige svar jeg har fået i butikken. Priserne hos Vefa er yderst rimelige. Jeg handler også hos Vefa i fremtiden.
mvh.
Jens
God netbutik
Ringer til Vefa for yderlig information, om en vare som man har set på hjemmesiden og oplever flinke og hjælpsomme folk, hvorefter man får de oplysninger man har brug for, det er da service
Super Service/ANBEFALES *****
Har bestilt de nye EYE-FI PRO Kort, kom så senere på at jeg ville købe et objektiv, tog telefonen og heldig som jeg var fik jeg alt med i samme sending og modtaget her dagen efter :-) så en stor tak til salgsmedarbejdere: Merete og Verner ;-)
Handler meget gerne hos VEFAFOTO igen
VH/
John
Dårlig service
Det er en fordel, at vi kan se om den vare der købes er lagervare eller ikke.
Vefafoto gør opmærksom på, at de ikke har denne service. Så langt så godt.
I forventning om at en vare er på lager køber jeg så et fotostativ. Efter et par dage spørger jeg til varen, og får en mail om jeg vil annullere varen. Det vil jeg ikke, varen kommer vel, og der sker vel lidt information -eller ? - Efter en uge skriver jeg så en mail og beder om at får ordren annulleret, så jeg kan købe varen et andet sted.
Som minimum kunne man ved ordrens indgåelse informere mig om at orden var i restordre og hvor lang tid der ville går for jeg kunne forvente at modtage noget. Efter første mail kunne jeg også have været informeret om hvornår jeg kunne forvente noget.
Når man køber hos Vefafoto og varen ikke er på lager lader de tilsyneladende bare tiden gå og kunderne vente, uden nogen form for information om ventetid, eller anden besked end at varen endnu ikke er ekspederet.
Så kan jeg selv gætte på leveringstidspunkter - 1. måned eller mere ? måske i morgen ?.
Dårligere kundeservice findes ganske vist, men det her er ganske enkelt for ringe.
Jeg havde store forventninger efter at have læst anmeldelserne på trustpilot.dk, men Vefafoto er i hvert fald ikke et sted jeg vil handle fremover, eller anbefale til nogen.

Resposta da Vefa Foto
God side
Fornuftigt udvalg og ok priser. God service ved kontakt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.