Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vejle Bil service ApS kan jeg IKKE anbefale. Skiftede ikke den defekte reservedel ved første reparation men desværre nogle forkerte reservedele. Betalte kr 9.000 - uden at bilen blev kørende - tot... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fleksibiliteten har kendetegnet alle årene, siden jeg i 1983 begyndte at få repareret og vedligeholdt biler og andre motoriserede køretøjer ved Vejle Bilservice. Evnen til at reparere i stedet for b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået synet og repareret min gamle Volvo fra 2006 efterhånden en del gange nu hos Vejle Bilservice. Jeg føler altid at mekanikerene er venlige og imødekommende. De forsøger at reparere så h... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel
  2. Reparação de radiadores
  3. Loja de travões
  4. Mecânica automóvel
  5. Mecânico
  6. Loja de silenciadores automóveis

Escrito pela empresa

Din bil er i trygge hænder hos Vejle Bil-Service – et ærligt og erfarent autoværksted i hjertet af Vejle Hos Vejle Bil-Service ApS handler det ikke kun om biler – det handler om mennesker, tillid og godt håndværk. Siden 1970 har vi hjulpet bilister i Vejle og omegn med alt fra almindelig service og hjulskift til skader og synsklargøring. Vi tager os tid til at lytte, forklare og finde den bedste løsning – uden unødvendige reparationer eller overraskelser på regningen. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker – inkl. el- og hybridbiler – med særlig ekspertise i Volvo. Vores hold af dedikerede mekanikere er passionerede omkring deres arbejde, og vi går op i at levere både høj kvalitet og en god oplevelse, hver gang du besøger os. Hos os bliver du mødt med en åben og afslappet stemning. Vi tager os tid til at forklare tingene i øjenhøjde, og du er altid velkommen til at kigge med ude på værkstedet, stille spørgsmål og drikke en kop kaffe, mens vi tager os af din bil. For os er god service noget, man kan mærke – ikke bare noget, man lover Vi tilbyder: Serviceeftersyn Gratis hjulskift for faste kunder Klargøring til syn Store og små reparationer Udskiftning af pærer mens du venter Reparation af forsikringsskader Lånebil ved forsikringsskader Flink og høflig betjening Kaffe på kanden

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Vejle Bil service ApS kan jeg IKKE…

Vejle Bil service ApS kan jeg IKKE anbefale.
Skiftede ikke den defekte reservedel ved første reparation men desværre nogle forkerte reservedele. Betalte kr 9.000 - uden at bilen blev kørende - total spild af penge og mange ærgelser.
Dårlig kundeservice. Blev svinet til.
Ringede ikke tilbage som aftalt.
Værkstedet forslog at starte fra en ende med at skifte en masse andre dele efter at have betalt for ingenting. 😡

23 de fevereiro de 2026

Hej Niels

Vi er naturligvis kede af at læse din anmeldelse og den oplevelse, du beskriver.

Samtidig må vi ærligt sige, at vi på baggrund af de oplysninger, der fremgår her, ikke umiddelbart kan genkende det beskrevne reparationsforløb. Vi har blandt andet gennemgået vores sager i den seneste periode uden at kunne finde en reparation, der matcher det beskrevne med en regning i den størrelsesorden.

Det er meget vigtigt for os både at udføre korrekte reparationer og at have en ordentlig og respektfuld dialog med vores kunder. Derfor undrer det os også at læse, at du har oplevet at blive talt dårligt til, da det ligger os meget på sinde at behandle alle kunder ordentligt.

Ligeledes er det ikke vores fremgangsmåde at foreslå at udskifte “en masse dele fra en ende af” uden en konkret og faglig begrundelse – netop for at undgå unødvendige udgifter for kunden.

Vi vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan få afklaret, hvad sagen drejer sig om, og undersøge forløbet nærmere. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 75824444 eller mail@vejlebilservice.dk
med registreringsnummer, fakturanummer eller dato for besøget, så vi kan finde sagen frem.

Jane
Vejle Bil Service ApS

Fleksibilitet og Sund fornuft

Evnen til at reparere i stedet for bare at skifte dele, er så afgørende for mig, ikke kun på pengepungen, men også at der ikke bare smides væk for at producere nyt.
Smilet og kendskabet til os, måske mærkelige måske stamkunder og køretøjerne, er dog nok det der vægter endnu mere.

17 de fevereiro de 2026

Hej Claus

Tak for ordene. Vi er glade for at du er blevet ved med at komme her i alle årene. Det har altid ligget os meget på sinde, ikke at reparere unødige ting samt at levere service med et smil.

Svindel - Hold jer væk!

Pas på,Jeg kan desværre ikke tilslutte mig de mange positive anmeldelser af dette værksted, du kan nemt blive snydt hos Vejle Bil Service ApS . Mine bremser blev ikke checket ved stort service. Efter kun ca 1500 km kørsel var det metal mod skiver. Ved bil afhentning var der ingen besked om at bremseklodser var ved at være brugt op. Eller at de ikke kunne køre til næste service. Efter min klage til værkstedet hvor de fik chancen for at rette op på fejlen var beskeden ,at det bestemt ikke var deres problem . Stedet frarådes på det kraftigste 0 stjerner herfra.

30 de janeiro de 2026

4. februar 2026
Hej Mikkel

Vi er oprigtigt kede af at læse din anmeldelse og den oplevelse, du beskriver.

Vi tager anklager om manglende kontrol og kommunikation meget alvorligt, og den oplevelse du beskriver, er bestemt ikke måden vi vil gøre forretning på. Netop derfor vil vi meget gerne i dialog med dig for at gennemgå sagen konkret.

Vores hensigt er altid at informere tydeligt, hvis bremseklodser er slidte eller nærmer sig udskiftning, og vi ønsker selvfølgelig at undersøge, hvad der kan være gået galt i dit tilfælde.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 75824444 eller skriv en mail til mail@vejlebilservice.dk, gerne med registreringsnummer eller fakturanummer, så vi kan søge sagen frem og finde en løsning.

Jane
Vejle Bil Service ApS

Opdatering d. 24. februar 2026:
Vi har endnu ikke hørt fra anmelderen, hverken direkte eller via Trustpilot. Vi ønsker fortsat dialog med henblik på at finde en løsning. Derfor står vi fortsat til rådighed, hvis anmelderen ønsker at kontakte os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tillid er afgørende for mit valg af…

Tillid er afgørende for mit valg af værksted.
Fin service gennem snart 20 år med diverse bilmærker.
Altid god orientering fra den involverede mekaniker.

6 de janeiro de 2026

Hej Frans

Vi er glade for at du har valgt os til i alle de år.

Den bedste anbefaling.

Jeg kan give den bedste anbefaling til Vejle-Bilservice.
Godt omhyggeligt arbejde og behagelige medarbejdere.

22 de janeiro de 2026

Hej Laura

Tak skal du have. Det er godt at omhyggeligheden kan mærkes.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service, - både for bil og for kunde

Vi har brugt Vejle Bilservice i adskillige år til vores biler. Vi får hver gang en excellent kundeoplevelse, en service der fagligt er i top og stor fleksibilitet; - alt til en meget fair pris. Jeg har fuld tillid til værkstedet og vil stærkt anbefale Vejle Bilservice

6 de janeiro de 2026

Hej Bent

Tak for de fine ord. Dem er vi meget glade for.

Vejle Bil-Service ApS

Vejle Bilservice er meget kompetente

Vejle Bilservice er meget kompetente og service mindede. Yder virkelig god hjælp i akutte situationer. Et værksted som jeg føler mig tryg ved.

1 de dezembro de 2025

Hej John

Tusind tak for de rosende ord. Vi gør vores bedste hver dag for at yde den bedst mulige service og få bilerne sikkert ud på vejene igen.

De er gode

Jeg føler altid at mekanikerene er venlige og imødekommende. De forsøger at reparere så hurtigt og billigt som muligt.
De er virkelige dygtige også. Min Volvo har kørt ca 437000 km og kører stadig fantastisk

1 de dezembro de 2025

Hej Mette

Sikke en dejlig anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at få repareret din bil her ved os.

Hurtigt og effektivt

Venligt og effektivt personale, når man bliver modtaget, veludført arbejde - jeg er super tilfreds.

11 de novembro de 2025

Hej Charlotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både service og arbejdet på bilen. Du er altid velkommen hos os igen!

Vejle Bil-service

God og hurtig service

God og hurtig service
Altid rar og imødekommen

3 de novembro de 2025

Hej Henrik

Tak. Det er vi glade for at du synes.

5 velfortjente stjerner herfra

5 velfortjente stjerner herfra
Har gennem 25 år altid fået en super betjening af et meget motiveret personale - altid perfekt udført arbejde og til rimelig pris
Niels Jensen

5 de novembro de 2025

Hej Niels

Tak. Sikke da en fin anmeldelse. Vi er glad for at du har været en trofast kunde i så mange år. Det betyder mere end du aner.

Classificada 4 em 5 estrelas

Har nu haft dette værksted i mange år…

Har nu haft dette værksted i mange år og jeg er meget tilfreds for det meste. Er der et eller andet så klarer vi den over en snak og får det løst.

Det er en kæmpe tillidssag at vælge sit værksted men jeg har den her hos dem.

21 de outubro de 2025

Hej Ivan

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og er glad for at høre, at du har stor tillid til os.
Hvad kan vi gøre anderledes, før du vil give os fem stjerner?

Effektivt værksted

Kørte i stykker på motorvejen og fik ekstremt hurtigt og effektiv hjælp af fdm til at køre bilen på værkstedet her som jeg har brugt i de sidste 15 år - har altid fået professionel og hurtig hjælp hos Vejle bil Service - min bedste anbefaling .

10 de outubro de 2025

Hej Maren

Tak for din flotte anmeldelse. Det varmer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået skiftet skærmkanter i bag

Har fået skiftet skærmkanter i bag, samt larkeret bagskærme og bagklap. Flot arbejde af Vejle bilservice og Bredsten autolak. Bilen fylder 40år til sommer og det kræver folk der har interesse i den slags, det har Vejle bilservice.

1 de agosto de 2025

Resposta da Vejle Bil-Service ApS

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde :D

Flinke folk og god service

Flinke folk og god service
Det var en tryk fejl i har fortjent 5 stjerner

3 de outubro de 2025

Hej Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Må jeg spørge, hvad der skulle til for at du ville give os fem stjerner?

Vejle Bil-Service

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais