Vennelystparken Opiniões 18

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Kun ros til lægeklinikken

Jeg er så glad for mit skifte til lægerne i Vennelystparken. Når man kommer med et problem, bliver det taget hånd om med det samme. Jeg er tryg ved at være tilknyttet til denne klinik. Signe forklarer tingene så alle kan forstå det. Denne lægeklinik er et fund.

5 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Værste oplevelse nogen sinde.

Værste oplevelse nogen sinde.
Har bedt lægen om at lave en sygemelding frem til januar.. da min studie har bedt om.. så jeg kan starte på et nye hold der. Skriver lægen at jeg har været sygemeldt i de sidste 4 uger til dags dato også betaler jeg for det. Da jeg så læser hvad der står og går tilbage med den en time efter og siger det var forkert. Og det skal rettes får jeg at vide at han kan ikke give mig en sygemelding (jeg får hverken det jeg ønsker eller refundering) Rigtige dårlige service det skulle han have gjort klart fra starten og ikke skrive det der begær ham. Først og fremmest hvor kom de 4 uger fra. Han spurgte hvor langtid smerterne har stået på, da sagde jeg 4 uger siden. Og bruger det som om jeg har sagt det 4 uger jeg har haft fravær 🤦🏻‍♀️ formulering giver ingen mening jeg har fravær i 5 dage kun og bliver mødt med stødende og afvisning når jeg beder om en henvisning til neurolog da jeg døgnet med en slem migræne i flere år. Fortæller at jeg til tider mister følesansen i hånden og fingrene, stråle langs ryggen ned til fødderne og armene. Fortæller jeg mistænker at det min nakke der noget galt med.
Hvordan kan han som Alm. Læge vurdere hvad der er galt han er hverken neurolog eller reumatolog til vurdering at jeg mangler vitamin derfor har de smerter 🤦🏻‍♀️ uprofessionelt og som de fleste skriver man kan godt se at de vil have en ind til flere konsultationer 💰det føles de vil tjene flere penge på folk.. spild af tid og energi. Istedet for sende mig videre til en specialist.

11 de novembro de 2024

Mine varmeste anbefalinger

Mine børn og jeg har været patienter hos Signe Engkjær Christensen i lægehuset Vennelystparken i et par år, og vi har kun godt at sige om Signe og klinikken. Signe er yderst grundig og kompetent og meget behagelig at tale med, ligesom hun altid er meget rolig og empatisk. Vi er meget trygge ved Signe, og vi sætter stor pris på i udgangspunktet altid at få tid hos hende (i modsætning til det lægehus jeg tidligere har brugt, hvor man næsten aldrig kom ind til den samme læge). Jeg oplever altid at kunne få en tid, samme dag jeg ringer, og jeg bliver altid mødt af en meget sød og hjælpsom sekretær. Jeg kan varmt anbefale Lægehuset Vennelystparken.

26 de dezembro de 2022

Useriøse og uempatiske

Første gang jeg tog til lægen ang. Selvmordsforsøg fik jeg at vide, at jeg ikke havde depression, men bare var ked af det, trods screeningen viste at jeg havde depression. Senere får jeg diagnosticeret depression af min psykolog. Derudover er det generelt svært at komme til lægehuset og få en tid booket - sekretærerne og lægerne tager ikke dig eller dine sundhedsproblemer seriøse og gør ikke en indsats for at få det til at fungere. Slet ikke komfortabel med at snakke med min læge eller sekretæren om mine problemer, da de oftest nedspiller dine symptomer.

29 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Det værste lægehus jeg nogensinde har…

Det værste lægehus jeg nogensinde har oplevet. Har været patient i omkring 1,5 år. De er umulige at lave aftaler med og er på ingen måde samarbejdsvillig. Det er umuligt at få fornyet recepter på alm. medicin man tager fast og kræver ofte mange opkald, grædeture, frustrationer og utallige besøg. Har flere gange oplevet at skulle komme derned for at få fornyet en recept, hvorefter jeg er kørt på apoteket for at finde ud af at den ikke er lagt på serveren. Når jeg så ringede for at spørge til det, fik jeg at vide at de havde ombestemt sig og ikke ville udskrive det alligevel. Men jeg kunne bestille en ny tid hvis jeg ville snakke om det. Simpelthen spild af tid. Man kommer ind til nogle forskellige hver gang og hvis man så laver en aftale med en, så skriver de det ikke ind, så næste gang man kommer og tror at man har en aftale, får man bare at vide at man lyver og at den aftale er der aldrig noget der har lavet.
Er endelig skiftet og det er den bedste beslutning længe! Skulle have gjort det for lang tid siden. Den eneste der behandler folk ordentligt er sekretæren i telefonen, så den ene stjerne der nu skal være, går til hende.
Skriver normalt aldrig anmeldelser men ønsker ikke for nogen at de skal opleve det samme som jeg.

2 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Udnyttelse af konsultationspenge og tit lukket og ukontaktbar

Jeg mistænker at de forsøger at tjene konsultationspenge i stedet for de lavere online takster. Det giver ikke mening med online konsultation eller online receptfornyelse, hvis lægen ikke gør brug af det. Som der også tidligere er nævnt herinde mht. klinikken. At man skal skynde sig hjem fra arbejde/skole mm. For at de kan tjene på de fysiske konsultationer, vi snakker om helt almindeligt receptfornyelse som alle andre lægehuse med glæde godkender online, uden nogen problemer. Har endda skulle presse på, og sige at jeg simpelthen ikke har tid til at komme, for at snakke om noget jeg har snakket om 10 gange før, ellers ville jeg ikke kunne få mere medicin? Underlig og dårlig opførsel af klinikken. Nogen gange har klinikken også lukket af “uforklarlige årsager” hvilket man får ingen mail eller lignede på. Så kan de ikke kontaktes og du skal snakke med nogen helt andre læger lige pludseligt. Det sker tit

5 de abril de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg gik fra klinikken med en følelse af…

Jeg gik fra klinikken med en følelse af at have verdens bedste læge. Signe formår at møde en i øjenhøjde, med forståelse og omsorg, og er altid indstillet på at hjælpe. Det har betydet en verden til forskel, særligt da jeg har døjet med psykiske problemer, og jeg kan ærligt sige at det har betydet meget for min vej til at få det bedre, at Signe har været forstående, og hjælpsom.
De største anbefalinger herfra!

9 de junho de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig godt lægehus

Sekretærerne og Karen (læge) er utrolig flinke og sætter altid tid af til en, hvis man har brug for hjælp. Udviser desuden empati og forståelse for ens situation.
Eneste minus er, at man ikke kan booke tid på forhånd/ude i fremtiden, til de ting der ikke haster.

17 de novembro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Et helt igennem fremragende lægehus

Et helt igennem fremragende lægehus, venlige sekretærer, dygtige læger og sygeplejesker og altid muligt med en tid, når det virkelig brænder på ...
jeg skiftede hertil for et par år siden, og jeg har ALDRIG fortrudt det, min tiltro til læger er blevet reetableret!

30 de agosto de 2019

En fremragende lægeklinik

Jeg har haft lægerne i Vennelyst Parken et par år nu.
Jeg er altid blevet godt behandlet og har følt mig velkommen.
Jeg kender mest til læge Signe Elkjær, og har intet at udsætte på hende eller hendes arbejde.
Min bedømmelse gælder også hele klinikken og sygeplejersken.
Jeg kan kun anbefale dem.

15 de julho de 2019

Find en anden læge

Har haft flere ubehagelige oplevelser efter omlægningen af klinikken for nogle år siden.

Jeg er blandt andet blevet skældt ud for ikke at ville have børn endnu af den ene læge, og da jeg fik stress, bad den anden læge mig om at tage mig sammen.

De er meget lidt samarbejdvillige og vil ikke fornye helt almindelige recepter og henvisninger uden fremmøde. Alt handler om, hvordan de kan få flest mulige konsultationer.

Sød receptionist og sygeplejerske. Havde aldrig et problem før omlægningen eller med de mandlige læger som tidligere var tilknyttet klinikken. Har endelig skiftet læge og konstateret, at jeg burde være skiftet for længe siden.

9 de outubro de 2018
Classificada 2 em 5 estrelas

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales!

Jeg har været patient hos Lægerne Vennelystparken i lidt under et år. Og skifter nu til en anden læge.
Det er min oplevelse at de ikke har interesse i eller tilstrækkelig viden om psykisk sygdom eller psykiatriske tilstande. Jeg har følt mig mistænkeliggjort og talt ned til ved flere lejligheder på baggrund af mit forløb i psykiatrien. Det er blevet nævnt i forbindelse med at jeg f.eks. har skulle forny recept på Panodil eller migrænemedicin. Det finder jeg vældig uprofessionelt og jeg føler mig bestemt ikke respekteret.
Jeg har kun i et enkelt tilfælde oplevet at få godkendt en recept online. De øvrige gange er jeg blevet bedt om at møde op, på trods af at jeg har fået den type medicin fast i flere år og allerede havde drøftet det med Lægerne Vennelystparken. Jeg mistænker derfor at de forsøger at tjene konsultationspenge i stedet for de lavere online takster.

Hos en af lægerne havde jeg dog en god oplevelse med hensyn til en smerteproblematik, hvor jeg med det samme blev henvist videre.
Deres sekretær har jeg også kun haft gode oplevelser med. Hun er høflig og hjælpsom. Derfor giver jeg 2 stjerner.

4 de outubro de 2018

Fantastisk lægehus

Jeg føler mig i meget trygge hænder hos Lægerne i Vennelystparken.
Jeg bliver taget seriøst og når jeg en gang imellem har lidt ekstra brug for at blive hjulpet på vej, så guider de hele vejen.
Jeg har en reel lægeskræk efter en lang periode med knap så gode oplevelser, men første gang jeg var i Vennelystparken følte jeg mig tilpas. Jeg fik at vide at intet var for småt og at de jo var der for at hjælpe, så jeg skulle hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt. Det gav ro og tryghed.

Jeg vil til hver en tid anbefalge dem :-)

7 de junho de 2018
Classificada 2 em 5 estrelas

Mangel på forståelse og svært at få hjælp eller en tid

Jeg har skiftet læge da jeg oplevede en ofte ubehagelig tone og en følelse af at være til besvær når jeg ringede. F.eks da de sagde at jeg jo måtte tænke på at de havde andre patienter at se til (vedrørende akut forespørgsel via tlf på en recept på medicin som jeg SKAL tage hver dag og som jeg har taget i flere år) hvilket ikke ligefrem gav følelsen af at blive taget alvorligt og at blive hørt. Måske en fin læge hvis man blot skal ind i ny og næ med forkølelse og lignende, men jeg oplevede ikke at få god og forstående vejledning ift depression. Faktisk har det afholdt mig fra at ringe igen og jeg har nu skiftet læge så jeg kan få min nødvendige medicin uden at skulle ringe og blive mødt af en tone der giver ondt i maven og som ikke vil hjælpe.
Umuligt at booke en tid da man kun kan få en samme dag hvis man ringer kl 8 (og selv da er det ikke sikkert at de har tid).
Alt i alt ikke en anbefalelsesværdig læge.

12 de março de 2018

Samtlige læger

Samtlige læger, sygeplejersken og receptionisten jeg har mødt i lægehuset har været super søde, empatiske og hjælpsomme. De tager mine problemer alvorligt, uden at medikalisere hver en lille skavank og deres faglighed er på et højt niveau. Jeg går altid hjem med en god fornemmelse i maven!

25 de abril de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service og falske beskyldninger

Jeg har længe haft lægerne vennelystparken, men efter mange af deres nye tiltag er det blevet utroligt der.
For det første er det nærmest umuligt at få en tid, på trods af de siger de bestræber sig for at kunne hjælpe deres patienter bedst muligt.
For det andet, så får man ikke hurtigt nok svar på de beskeder man sender dagen før for at få en tid, således at man kan vide om man har en tid eller ej.
Derefter så giver de falske beskyldninger. Jeg ringede ind til dem, som nummer 12 i køen, for at høre om jeg havde fået den tid jeg havde bedt om. Herefter siger receptionisten "jeg er ikke gået igang med at besvare dem endnu" og til det svare jeg at de burde starte ud med det som det første da man ellers ikke ved hvad man skal regne med. Da jeg så får at vide at jeg ikke ville kunne få en tid før kl 12, 3 timer efter den jeg bad om til at starte med (de gør altså intet for at opfylde ønsker), siger jeg at det så ikke kunne lade sig gøre for mig i dag. Jeg får herefter at vide at hvis der skal tjekkes forskellige ting så skal man have flere tider, hvor jeg så bliver ked af det og stresset (har en depression og muligvis stress som de kender til). Jeg forsøger at informere hende om at de ting jeg skal have tjekket alle hænger sammen med de ryg problemer jeg har og derfor i princippet er en enkel ting. Fordi jeg græder en smule i telefonen så tager hun det åbenbart som om jeg er aggressiv og taler grimt til hende. Jeg får derfor et opkald fra lederen/chefen dernede der siger til mig at man skal snakke pænt til deres ansatte og beskylder mig for at skulle have sagt at hende receptionisten at hun skal tage sig sammen og at hun ikke gør noget godt nok og at det sgu er for dårligt den måde de kører det på, som om alt er hendes skyld. Det har receptionisten ihvertfald sagt at jeg sagde.
Jeg har grundet dette, og deres nu meget underlige måde at køre en læge klinik på, valgt at jeg skifter læge da jeg ikke længere vil finde mig i at de ansatte ved min læge klinik ikke snakket pænt til mig. Det er nemlig ikke første gang de "råber" af en pige med depression.
Hvis i kun har små ting vil det her sikkert være en læge for jer, men jer med større problemer, både fysisk og psykisk, i skal ikke vælge at have læge her

7 de setembro de 2016
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig behandling og dårlig service

Når man ringer er til Lægerne kan man ikke få en tid og man skal ringe samme dag også når man ringer er der ingen tider alligevel ingen tider. Undskylninger at de skal sidde i møde. Hvorfor har man en læge praktisk når man alligevel ikke har tid til side patienter. Man kan ikke bestille tid længer. Kan virkelig passe at man skal bruge lægevagten. Så forstår jeg godt at lægevagten altid er fuld proppet.

12 de janeiro de 2016

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais