Leia as opiniões dos outros
Ikke optimal forsendelse. Jeg ønsket å hente pakken fra enten pakkeautomat eller butikk i nærheten fordi levering på dørmatta er usikker. Postnords nærmeste pakkeboks er ikke den jeg ønsker bruke, me... Ver mais
A empresa respondeu
Denne forhandleren tok ansvar og dekket reklamasjonen selv. Metabo ville ikke erstatte en vinkelsliper som var over ett år og da dekket forhandleren saken. Topp service. Jeg kommer til å kjøpe mer her... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de ferramentas
- Fornecedor de produtos de limpeza
- Concessionário de máquinas para construção
- Centro de jardinagem
- Loja de hardware
Escrito pela empresa
Verkter er en internasjonal forretningsgruppe med internettsalg av 70 000 verktøy. Vi selger kun produkter fra produsenter som har et bredt servicenettverk i Norge.
Verkter Norge AS - verktøy for hjem og industri
Escrito pela empresa

- Stort vareutvalg, enkelt oppgjør og kjapp levering!
- Flere enn 50 000 verktøy og tilbehør av kjente varemerker. Hurtig levering, gratis frakt ved kjøp over 699 kr. Betal med direkte bankoverføring, bankkort, eller klarna.
- Kun kjente kvalitetsverktøy og tilbehør.
- MAKITA, BOSCH, DEWALT, METABO, HITACHI, KARCHER, STIGA, FESTOOL, FEMI, FISKARS, TORMEK og mange flere.
- Lett å velge, enkelt å bestille!
- Vårt mål er å være en lettnavigert nettbutikk; gjennom vårt filtreringssystem finner du raskt og enkelt akkurat det du leter etter. Vi konsentrerer oss om å være ledende innen verktøyhandel og fokuserer ikke på områder vi ikke spesialiserer oss på.
Rask og enkelt garantiservice
Rask og enkelt garantiservice
Informações de contacto
Lilleakerveien 31, 0283, Oslo, Noruega
- 215 69 888
- info@verkter.no
- www.verkter.no
Er veldig fornøyd med denne
Er veldig fornøyd med denne. Fint å bruke til å legge deler og verktøy en skal bruke på en plass, istedet for at det ligger strødd utover. Anbefaler denne til folk som liker å skru bil selv. En har det en trenger på en plass. Veldig lett å raskt å montere, til en god pris!
kom raskt og greit
Alt perfekt,jeg er fornøyd.
Poderá usar IA para responderLer mais
Kommer aldri til å handle hos verkter igjen.
Bestillte det som såg ut som originalt Bosch sagblad, og etter nesten 3 uker fikk jeg noe billig kina-kopi.

Resposta da Verkter.no
Raskt og effektivt
Som alltid god service,har handlet her…
Som alltid god service,har handlet her i mange år og det er aldri noe tull med bestilling eller service,godt utvalg og gode tilbud,anbefales.
God service, raske til å svare på det jeg lurt på. God pris, kjøpte ett festool produkt, sparte 40%.

Resposta da Verkter.no
Anbefales på det varmeste!
Har kjøpt en gode del verktøy og utstyr hos dem, de har et servicenivå som er helt på topp! Det jeg handler mest hos dem er DeWalt-verktøy og Titebond trelim, de har et enormt utvalg av varer til både proff og hobby. Jeg legger også litt reklame for dem inn i mine kommende Youtube-videoer av byggeprosjekter innen båtbygging og møbelsnekring, det fortjener de virkelig. Anbefales på det varmeste!
Alt i orden og task levering
Flott gressklipper
Flott gressklipper. Levering tok 2 uker, men ellers alt supert!
God kvalitet til fornuftig pris
Rask levering og riktig produkt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.