Leia as opiniões dos outros
Sikke en knaldhamrende dårlig service. Telefonen tager i kun med ok ventetid hvis man trykker sig ind som ny kunde😡og i lover sende nyt udstyr pga der altid er noget galt med jeres harddiske eller tv... Ver mais
Viasat tilbud en gratis prøve periode for 15 dage. Jeg ved misforståelse skrived op til en full pakke fordi deres hjemmeside forvirrede mig og jeg valgt at se sport. Viasat bekræfted at jeg har... Ver mais
A empresa respondeu
Pas På, Viasat ! De har lukket forbindelsen for en gæld på 100 kr., som vi ikke mener vi skal betale. ( Rykker gebyr, hvor vi ikke havde modtaget nogen form for RYKKER, hverken på m... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Sobre Viasat Danmark
Informação fornecida por diversas fontes externas
Informações de contacto
2300, København S, Dinamarca
- kundeservice@viasat.dk
- www.viasat.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Undertekster
Sad og så programmet Tiny House Hunting. Jeg undrede mig over den ringe oversættelse i programmet. De amerikanske måleenheder "kvadratfod" og "mil" blev direkte oversat i underteksterne uden deres normale konvertering til europæiske - og dermed danske - standarder.
Til slut i programmet stod der, at underteksterne var AI-genereret. Jeg synes ærligt talt, at dette er problematisk, de vi som seere selv skal sidde og lave hovedregning, samt - ikke mindst - at det danske sprog bliver udvandet, da AI ikke kan oversætte amerikanske talemåder til danske ditto, men oversætter dem ganske bogstaveligt.
I sætter priserne op år for år, så man burde kunne forvente ordentlig tekstning af jeres programmer.
Semi brok😂😂😂
1. 5 stjerner fordi at vi er glade for jeres kanaler.
2. Hmm hvorfor kan man ikke ændre pakke for at den er udløbet?
Jeg burde da kunne opgradere min pakke til en bedre fra dag til dag?
Burde nok ikke give 5 for hold op det er svært at finde rundt!
God dag til jer og jeg håber på at det bliver nemmere at finde rundt fremadrettet!😀🙏
Onside søndag aften ka de ligeså godt…
Onside søndag aften ka de ligeså godt omdøbe til FCK og Brøndby tv timen.Over 80% af programmet handler jo kun om de to klubber.
Ryder Cup i TV
Utroligt at Preben Elkjær kommentere Ryder cup igen. Troede det var en engangs forestilling. Trist at man nu er nødt til at se Ryder Cup uden lyd. 🤮
er ikke snart færdige med alle de…
er ikke snart færdige med alle de genudsendelser som i viser på TV 3. eller begynder folk da at tage kopier af tidligere indbetalinger. Kan nemlig ikke være rigtig at vi skal blive ved med at se gamle udsendelser som vi jo HAR betalt for at se 1 gang
Hvad sker der for logge ind
Hvad sker der for logge ind, HVOR SENDER I IKKE JERES KUNDER BESKED 🙄😢🤬
Platugler
Platugler.
De lover en prøveperiode på en måned, de første 14 dage virker flere af deres kanaler ikke, jeg skriver det til dem. 14 dage efter bliver jeg opkrævet for to måneder selvom at jeg ikke ønsker at fortsætte efter min prøveperiode og jeg opsiger dermed aftalen.
De holder fast i at jeg ikke får mine penge igen.
Det koster mig 1.100kr. For at prøve dem af i en måned hvor af det virket i 14 dage.
Hold jer væk, spild af tid og penge.
Hvis jeg kunne give det 0 stjerner så…
Hvis jeg kunne give det 0 stjerner så fik viaplay app'en det!! Syntes det er latterligt at de viser reklamer flere gange i løbet af en film eller et afsnit af en serie!!! Hvorfor skal de vise reklamer på en streaming app som man betaler for! Der kan man vist snakke om et firma der kun tænker på at score kassen!!!
Absurd dyrt og elendig streaming
Hvis man dog bare kunne give 0 stjerner for at tage så absurd mange penge for sportspakken, når streamingkvaliteten er så ringe
Jeg har haft abonnement af 7 omgange
Der er gode serier, når det virker et det godt.
Jeg har haft abonnement af 7 omgange, hver gang fryser billedet. Kan ikke se en film uden billedet fryser eller jeg skal starte forfra. Hver gang. Er jeg den eneste det sker for. Jeg har meldt mig ud efter 3 dage kunne aldrig se noget, andet end en tjeneste der leder efter mit ønske. Jeg har aldrig haft problemer med andre streamingtjenester .
3-4 reklamer i serie og film
3-4 reklamer i serie og film, nyt og simpelthen for træls
Viaplay sælger enkelte kampe fra
Viaplay sælger enkelte kampe fra. Selvom man betaler for den helt store pakke, for man bare ikke det hele.
Katastrofe at I ikke kan få nosset jer…
Katastrofe at I ikke kan få nosset jer sammen til at lave en aftale med Norlys. Det minder om Discovery sagen, der endte katastrofalt for dem ift. YouSee og ingen penetration. Håber at I tager jer sammen.
Fjerner streaming som kunderne betaler for 😡
Totalt til grin bare fra den ene dag til den anden at fjerne det fodbold streaming kunderne betaler dyrt for i forvejen, og flytte over på et endnu dyrere abonnement. I forvejen er også en del Premier League kampe solgt fra, selvom kunderne betaler for at kunne streame alle Premier League kampe. Ren tyveri 😡 nu må I komme til fornuft og flytte det indhold tilbage som kunderne i forvejen betaler rigeligt for, ellers kommer I godt nok til at miste mange kunder og penge 😡
ViaPlay Total ??????????
ViaPlay Total ??????????
Hvad skete der med 1. div. kampene og pokalkampene?!
I tager jo p-i-s på os!
Meget skal ændres hvis vi igen skal bruge Viaplay …
Vi afmeldte Viaplay da det var umuligt at komme ind på kontoen.
Så ville vi åbne kontoen igen, efter en fri mdr, det gik fint i ca.18 timer, så blev der problemer igen med login.
Vi brugte det kun i husstanden.
Viaplay nu KUN i ens hustand ikke 4G
Man vælger at ændre i ens brugerrettigheder, så man nu ikke kan bruge ViaPlay på ens mobil eller tablet mere. Priserne er jo fortsat tårnhøje, så jeg tror og håber der er mange der forlader jeres tjeneste. Nu kan man kun bruge Viaplay i ens husstand, hvor man før kunne være på brugere på, på samme tid. Man får altså færre muligheder for de samme penge. Iøvrigt er prisen steget hen over de sidste par år.
Dårlig 'service'
Tænk at I fratager glæden ved Formel 1 ved at vise denne vigtige begivenhed på en kanal, mange ikke har adgang til. Mange seere har TV3+ udelukkende p.g a. Formel 1, og så at I IKKE sender genudsendelsen på TV3 Max som programsat. Det er en OMMER.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.