Vila Baleira Resort Opiniões

TrustScore: 3 em 5

Informações sobre a empresa

1. Viagens e férias

Informação fornecida por diversas fontes externas

Located right by the beach, just five minutes from the town centre and the international airport, the Vila Baleira Resort was originally designed and built by a consortium of 50 German doctors who discovered the medicinal qualities of the island’s sands and envisioned a place that would welcome visitors from all over the world in an ambience of complete tranquillity. Covering a total area of 65,650 m2, it is the best-equipped tourist complex on the island. The resort comprises three distinct and spacious areas: the main building, the Baleira Thalasso & Spa centre, and the outdoor leisure area.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Porto Santo meravigliosa, vila Baleira Village una delusione

Porto Santo è un'isola meravigliosa, ma il vila Baleira Village (no hotel o suite che sono strutture diverse) è stata una vera delusione (unitamente alla gestione futura vacanze). Dista 500 metri da tutte le attività (spiaggia, piscina, animazione), percorso che sei costretto a fare svariate volte in una giornata, necessariamente a piedi visto l'assenza di un servizio navetta. Le stanze non sono pulitissime (spesso abbiamo trovato blatte, anche morte, che abbiamo tolto da soli). Purtroppo non è facile comunicare con il personale perché in pochissimi parlano italiano (nessuno al Village), cosa gravissima se scegli un villaggio italiano.
Attenzione al servizio spiaggia; personale maleducato che, nonostante il pacchetto già acquistato in Italia, prova a rifilarti qualche ombrellone distante da tutto salvo ulteriori pagamenti. Al ritorno, prima di andare in aeroporto, abbiamo segnalato il ritardo dell'aereo, dopo aver controllato la partenza dello stesso dall'Italia... Risposta dell'addetto all'assistenza? "Vedrai che recupera in volo e poi noi possiamo farci poco" 🤦
Un plauso all'animazione che con poco fa veramente tanto. Bellissime anche le escursioni in Jeep e in gommone, dove si possono ammirare le bellezze dell'isola, accompagnati da guide brave e preparate.
P.S. non abbiamo scelto una vacanza low cost

25 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Larmende og skræmmende hotel!

Meget larmende og skræmmende hotel! Det er det mest larmende hotel jeg nogensinde har boet på - man kan høre ALT - folk der skændes, råber og skriger - møbler der bliver flyttet rundt på ustandseligt - der bliver enten hoppet og løbet meget på etagen ovenover, eller osse er hotellet vitterligt ved at bryde sammen. Der er alt for mange mennesker på for lidt plads - meget kaotisk stemning på hele hotellet og personalet bærer præg af det alt for store flow af menneske-horder ind og ud af hotellet.
Jeg skal aldrig bo her igen!

27 de julho de 2025

Skøn familieferie på Hotel Vila Baleira

Vi har tilbragt en uge på Hotel Vila Baleira i Poro Santo, som vi har booket gennem Primo Tours. Min kone og jeg har haft vores 4 børn og deres partnere samt i alt 6 børnebørn med og vi har alle 16 haft en fantastisk uge på en skøn ø og ferie hotel.
Vi har nydt gæstfriheden fra venligt personale, pæne og rummelige lejligheder, god mad samt et dejligt pool-område med direkte adgang til stranden.
Min kone og jeg har virkelig nydt at kunne give hele vores familie denne skønne oplevelse.
Tak Porto Santo og Vila Baleira.

13 de abril de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Gammelt hotel, ringe mad, manglende plads.…

Hotellet trænger virkelig til en renovering, store stykker puds, røg ned på vores terrasse, da det blæste, godt vi ikke begge sad der.
Maden er simpelthen for kedelig, den er ikke en 4 stjernet værd. Desuden var der heller ikke det store udvalg, når man ikke kom lige, når de åbnede. Dårlig udsugning, i spisesalen, hvor de står og steder, ens tøj kommer til at lugte af mad.
Mange mennesker, kun 1 bar åbent, så kø hele tiden, og en ufattelig støj. Ingen hyggelige steder udenfor man kan sidde, kun ved strandbaren, som ligger på den anden side af vejen og lukker kl. 18. Lunch møbler, er der også alt for lidt af, hvis man vil sidde og hygge om aftenen.

6 de janeiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Har været her en uge over nytår.

Har været her en uge over nytår.
Slidt hotel og meget ensformigt og kedeligt mad. Morgenmaden okay
Værelse meget spartansk ingen udsmykning og vinduerne der hyler når det blæser.
Øv at der bliver brugt plastik indtræk i hoved puder og lagner. Mangler også et ude område til bare at sidde og slappe af ved hotellet.

5 de janeiro de 2025

Esperienza a Vila Baileira resort Porto Santo

Resort molto grande con accesso diretto alla spiaggia.
Si trova in una posizione spettacolare sulla spiaggia dorata
Personale sempre gentile e disponibile.
Cucina internazionale.
Camere molto ampie ma manca la doccia e c'è la vasca.
Nella sala ristorante si dovrebbe curare la manutenzione dei distributori delle bevande perché sempre con problemi.
I lettini nella zona piscina necessitano di un cambio perché molti sono rotti.
Hotel molto datato.
La fermata bus per il centro si trova proprio fuori del Resort.

2 de agosto de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Besviken över att bo på en byggarbetsplats…

Besviken över att bo på en byggarbetsplats, de jobbar från 07.00-19.00 varje dag. Omöjligt att använda balkongen för allt slammer och alla maskinljud. det räcker inte med detta, de river ute material på våningen under balkongen också, gammalt byggmaterial som slängs runt omkring balkongen. Enda informationen man kunde läsa om detta var, att thalasso spa var stängt i ett år, ingen info om att bygget pågår precis utanför balkongerna.
slamriga restauranger med mycket folk, ljud och trängsel. Kommer inte att bo här igen.

3 de março de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig service slidt hotel ingen…

Dårlig service slidt hotel ingen styring af mad , tomme fade hele tiden . Kaffe automat tomme efter 15 min mangler kopper , fyldt med 700 Pers , kaos og larm overalt . Bar ulideligt med støj , og område larm . Alt for mange mennesker . Personale farer forvildet rundt , kan ikke nå det . Snack bar med sen frokost , flyver gråspurve ind i mad og sidder på det , ingen gør noget . Var klaget over det flere gange . Fri golf umuligt at få ex tider , og shutle bus kører for lidt gange .

20 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Hotel præget af larm alle vegne

- Vi måtte vente 2 timer på vores værelser ved ankomst. De mente, vi havde aflyst vores booking.
- Noget af maden var god nok (særligt brød, frugt og dessert), men restauranten var som en gigantisk kantine med dårlig akustik og en helt ulidelig larm. Vi kunne ikke rigtig holde ud at opholde os der, så vi spiste morgenmad før de fleste ved 8-tiden og aftensmad efter de fleste omkring kl. 21.30 (restauranten lukker kl. 22). og så sprang vi frokosten over, selvom vi havde betalt for den.
- Receptionen og barområdet ved receptionen var også præget af larm, så her kunne vi heller ikke opholde os. I receptionen var de generelt ikke særlig behjælpelige. Personalet kiggede ikke op, men lignede nogle, der havde meget travlt. Vi undrede os en del over, hvad de mon lavede, mens de klikkede rundt med musen og så meget alvorlige ud.
- Poolområdet var det absolut værste ved stedet. Det var ellers fint mht. pool, solsenge, bar og strand. MEN der var underholdning hver dag mellem 16 og 18, og det bestod i 4-5 teenagere, der råbte ind i en mikrofon, mens de afspillede alt for højt musik. Noget af underholdningen var måske fin nok (dans ved poolen), idet det lignede, at en del gæster satte pris på det, men langt det meste gad kun få deltage i. Det betød f.eks. i forbindelse med en halv times zumba, at musik og råb var til glæde for 3-7 mennesker i poolen, der gerne ville deltage. Resten af gæsterne (mindst 100) var så gidsler imens. Hvordan poolområdet var før kl. 15, ved jeg ikke, fordi vi spillede golf hver dag (golfbanen og golfområdet var så for øvrigt et fantastisk sted).

7 de julho de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Vila Baleira

Dejligt hotel med super god morgenmad og en rimmelig buffet. Mulighed for lunchboks til gol hvortil der er gratis transport hver dag 4 gange hver vej. Der er fin udsigt fra de skønne vestvendte terrasser med sol fra kl 15:30. Fin fokus på corona med temperatur målning om morgenen ved indgang til restaurant. Nydelige værelser og fin rengøring. Vil ikke være i tvivl om at bruge dette hotel igen

19 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hotel med perfekt service

Fantastisk hotel med perfekt service. Meget søde og hjælpsom personale. Serverede de mest lækre glutenfrie laktose frie og veganske retter så flot pyntet under mit ophold.
Har en skøn saltvand spa og fine værelser og mange faciliteter inde og ude. Har kun et lille minus der ikke kan ødelægge alt det andet. Ville ønske mig en bedre seng at sove i 😁. Vil glæde mig til at besøge jer igen på et tidspunkt.

20 de março de 2019
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais