Fantastiske vine til prisen
Fantastiske vine til prisen, god service og fine beskrivelser af vinene. 5 stjerner herfra.
Beskrivelsen af denne vin jeg så bestilte virkede troværdig må sige den levede op til mine forventning ,vinen var Domaine de Goye,Gabouillon VdT til prisen bare en oplevelse at drikke.
Var heldig at finde ud af at VINOVA sælger vine fra en sjælden producent, som jeg har besøgt i Østrig. Bestilte straks et par flasker som blev leveret hurtigt
God service og flinke mennesker…
Nå ja - har endnu ikke fået købt noget der skuffede … fine vine der måske kan være lidt over det laveste prisniveau, men kvaliteten matcher … absolut!
Godt udvalg, nem bestilling, hurtig levering. Ingen slinger i valsen 👍
God kommunikation og hurtig levering.
Svarer hurtigt på mails og leverede dag-til-dag.
Rigtig godt udvalg af vine man ikke finder andre steder.
Fantastiske vine! Nem og hurtig levering fra et firma, der ved hvad de de taler og kommunikerer om.
Det var den service jeg fik bl.a. at jeg kunne hente vinen ved firmaet.
Jeg har ikke smagt vinen endnu, men vender tilbage efter jul.
Har aldrig fået min varer
Hos VINOVA er der mulighed for at finde vine, hvor pris og kvalitet hænger godt sammen.
Udvalget af vine fra Loire lavet på Carbernet Franc er bedre end de fleste andre vinhandlere.
Jeg kan også anbefale VINOVAs udvalg af Pinot Gris.
Transport af vin fungerede upåklageligt.
Vinen indfriede til fulde forventningerne.
Vinova forhandler i overvejende grad vine dyrket økologisk/biodynamisk og udelukkende europæiske vine. Alt som er afgørende for os. Desuden er priserne fair, og man får virkelig god vejledning ud over de grundige oplysninger ved hver vin på webshoppen. Desuden er der mulighed for at læse om vinhuse, Vinova forhandler vin fra. Har handlet næsten 100% af vores vin hos Vinova i +5 år.
Charvins alm Cotes-du-Rhone 22 er
super. Fuld af finesse og alligevel en lang,lang
finale
Fantastisk service, god rådgivning og ikke mindst gode vine! Køber online, men også dejligt at besøge deres lager i Horsens.
Det har aldrig været noget med ortopædiske sko at gøre ! Det er ikke skind tror det er plastik ! troede de kom fra Danmark men lige pludselig skulle jeg betale told 170kr hvis jeg ville have skoene så jeg havde betalt 249kr med det samme og så skulle jeg betale 170kr hvis jeg ville have de sko, men det blev jeg vil nødt til ellers mistede jeg de 249kr jeg havde betalt ! blev så skuffet da de sko kom ! Troede jo de var super gode som de skrev !
Lækkert udvalg, super service og hurtig forsendelse
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.