Vinterly Skirejser Opiniões 251

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service Vores Skirejser med Vinterly skirejser var helt perfekt, guiderne ydede en helt perfekt service og var meget synlige hver dag, de gjorde alt hvad de kunne for at vi skulle føle o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert Hotel Dejlig mad Danske Guider, Danske chauffører i bussen, Dansk skiskole til børnene, Danskere i skiudlejningen. Super nemt. Ankom som planlagt Lørdag morgen kl. 7, spise morgenmad og n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Trods problemer med 2 hoteller, som ikke havde værelser til os, selvom Vinterly havde fået lovning på dette, lykkedes det Vinterly at få alt til at falde på plads på et 3. hotel (som godt nok lå I en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi boede i Saalbach, som uden tvivl er det bedste ski-område vi har været i til dagsdato. Hotel Herzbloot levede op til forventningerne om et 4 stjernet hotel - eneste men er at buffeten kunne godt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Férias de esqui
  2. Agência de viagens
  3. Loja de artigos para desportos de Inverno

Informação fornecida por diversas fontes externas

Velkommen til fantastiske oplevelser i sneen. Glæd dig til at rejse ud i den hvide verden med Vinterly Skirejser, der gennem årene har sendt tusindvis af tilfredse skigæster til vores skønne rejsemål i Østrig, Italien, Norge og Sverige. Navnet Vinterly Skirejser er nyt som nyfalden sne. Vi har tidligere heddet Team Benns Ski, men valgte i 2018 at skifte navn til Vinterly Skirejser. Navnet er nyt, men bygger videre på vores velkendte rejsekoncept med fokus på høj servicekvalitet, danske guider, egne hoteller og masser af livgivende ferieoplevelser. Gennem årene har Vinterly Skirejser opbygget et unikt flyprogram med direkte fly fra Aalborg, Billund og København. Vi tilbyder derfor flyvninger til alle vores østrigske og italienske rejsemål. Vi sørger naturligvis for transfer fra lufthavnen og til hotellet, så du hurtigst muligt kan komme på ski.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fantastisk ferie til Lofer

Fantastisk ferie til Lofer, hvor vi boede på Hotel Dax. Lækker mad og god betjening. Perfekt beliggenhed. Et besøg værd.

Hej Jesper!

Tak for din feedback af Hotel Dax i Lofer!

Super oplevelse og service

God kontakt til sælger online, det blev fornemt fulgt op af guider det kontaktede mig telefonisk en uges tid før ankomst for at byde velkommen og skabe kontakt. Meget personligt og vedkommende. Fin og afdæmpet service på lokationen i Marie Alm og var altid til at komme i kontakt med

Hej Kenneth!

Tusind tak for de flotte ord!

Salbach uge 7

Rigtig god service på kontoret og hjælpsomme guider i Salbach.

Hej Kim!

Tusind tak - det er så glade for at høre!

Søde og professionelle guider

Søde og professionelle guider, stor fleksibilitet ved bestilling og ændring af rejse. Absolut en rejsearrangør i top.

Hej Birgitte!

Tusind tak - det er så glade for at høre!

Skitur

Super service og en fornuftig pris på rejsen !!

Hej Rene!

Tusind tak for din feedback - det sætter vi stor pris på!

Super god skiferie

Super god skiferie, perfekt hotel-placering, og en skarp pris!

Hej Lars!

Tusind tak - det er vi glade for at høre!

Skiferie Lofer Østrig

Skiferie Lofer Østrig
God service fra Vinterly og på hotel DAX

Hej Michael!

Tusind tak for din feedback - dejligt at høre I havde en god ferie på Hotel Dax i Lofer!

Vi glæder os til at se dig næste år:-)

Dejligt sted

Dejligt sted, godt hotel, søde guider der var gode til at underholde børnene. Fin pris. Vi vil klart se på rejser fra Vinterly igen

Hej Anne!

Tusind tak for din feedback!

Vi glæder os til at se dig næste år:-)

Dejlig vinterferie i Uge 5

Fin service fra Vinterly, særlig ved bestilling af rejsen.

Hej Martin!

Tusind tak for din kommentar!

Super virksomhed.

Super organisation. Sikrer gode ferier til gode priser.

Hej Peter!

Tak for roserne!

Super guider

Super søde og sjove guider, der arrangerede mange gode ture i terrænet samt events, ikke mindst en vellykket og underholdende picnic.

Hej Finn!

Tusind tak for din anmeldelse - dejligt med jeres picnic - det er bare en skøn middag/eftermiddag :-)

Vinterferie Lofer Østrig

Super oplevelse hvor gæsten er i centrum. Har man problemer med skileje, skiskole m.m er der hjælp at hente og der bliver gjort noget med det samme. Har kun godt at sige om Vinterly

Hej Johnny!

Dejligt at høre tusind tak! Vi er glade for at vi kunne hjælpe.

Classificada 4 em 5 estrelas

Super søde og smilende guider

Super søde og smilende guider. De var på vores ferie mere end en gang behjælpelig med kommunikation imellem os og skiudlejer, sådan at alle fik det rette udstyr og også til den aftalte pris 😊

Hej Kristian!

Dejligt at vi kunne hjælpe jer i skiudlejningen også!

Vinterly Skirejser :)

Rettidig omhu og fair priser er vel sammenfattende for vor oplevelse med Vinterly. Det sammenholdt med en aktiv og service minded guide på lokationen. Tommel op :)

Hej Jan!

Dejligt at høre - tusind tak!

Classificada 5 em 5 estrelas

Søde smilende guider der vil gøre alt…

Søde smilende guider der vil gøre alt for at hjælpe dig, og rejser til en pris hvor alle kan være med.

Hej Morten!

Tusind tak for de flotte ord! Jeg sender straks roserne videre til vores guider også!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin service både fra guider og…

Super fin service både fra guider og mht. booking. Vil klart anbefale Vinterly og rejser gerne med Vinterly igen:-)

Hej Kim!

Tusind tak for din anbefaling - det sætter vi stor pris på!

Vinterly Skirejser

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais