Top. Onze wasmachine is vlot en keurig afgeleverd. De oude is netjes weer meegenomen. Helaas was onze trap beschadigd maar ook dat werd goed opgelost. De bezorgers/ monteurs waren ook heel aar... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bij Bosch een wasmachine besteld en de levering werd verzorgd door Vonk & Co BV. Wat een topservice! De bezorging werd door twee medewerkers gedaan. Clyde heeft vervolgens de wasmachine vakkundig... Ver mais
Top.
Top.
Onze wasmachine is vlot en keurig afgeleverd.
De oude is netjes weer meegenomen.
Helaas was onze trap beschadigd maar ook dat werd goed opgelost.
De bezorgers/ monteurs waren ook heel aardig.
Sem heeft ons zeer goed geholpen met…
Sem heeft ons zeer goed geholpen met onze vaatwasser. Heel tevreden.
Wat een slecht bedrijf
Van te voren contact opgenomen met Vonk om te informeren of zij ook de contactdoos zouden plaatsen bij inbouwen. Dat werd beaamt dus verder geen actie ondernomen. Bij aflevering was de installateur ontdaan dat de contactdoos ontbrak en dat zij geen electriciens waren. Er is niets ingebouwd en zelfs de stekker hebben ze niet aan het snoer van de kookplaat gezet. Contact opgenomen met Vonk over de hele aflevering maar daar wordt niet op gereageerd. Ronduit beschamend, dit bedrijf
Clyde en zijn collega waren fantastisch…
Clyde en zijn collega waren fantastisch bij het installeren van mijn inbouwvaatwasser! Zeer vakkundig en netjes gewerkt. Wilden niet weggaan totdat alles tot in de puntjes goed geplaats en geïnstalleerd was. Zeer vriendelijk en professioneel. Ik raad Vonk echt aan!
Bij ons waren vandaag Clyde en zijn…
Bij ons waren vandaag Clyde en zijn partner om een nieuwe koelvrieskast te installeren. Wat een verademing en vakmanschap. Super service
Afdeling die plaatst voor AEG is…
Afdeling die plaatst voor AEG is waardeloos . Bij montage maken ze onnodige schades door overdreven te werk te gaan . Zeg je er wat van krijg je asociale grote smoel en trappen ze het af . Ondertekenen zelf dan maar hun pakbon met naam v d klant . Ronduit grote prutsers
Onvriendelijk en kortaf
De mail communicatie ging naar verwachting. De bezorger die het woord had was onvriendelijk en érg kortaf. Geen reclame voor zowel Vonk en co en Siemens.
Docent was onaardig en ik mocht geen…
Docent was onaardig en ik mocht geen water halen. Toen het heel warm was
Vandaag een zeer goede levering van een…
Vandaag een zeer goede levering van een nieuwe vaatwasser gekregen bij ons in Berkel en Rodenrijs. Ik heb zelden zulke vriendelijke en klantgerichte monteurs thuis gehad. Ter plekke lostten ze snel nog twee andere mankementen op in de keuken, omdat ze er toch waren en het voor hun nauwelijks tijd kost. Super!
Bird en een andere medewerker hebben…
Bird en een andere medewerker hebben onze wasmachine vervangen en dat is heel professioneel verlopen. Ze waren beleefd, vriendelijk en duidelijk en dachten praktisch mee. Alles werd netjes achtergelaten. Over het algemeen een lastige taak netjes uitgevoerd. Toffe mensen. Wij zijn erg tevreden over de service van Vonk en Co.
Ze waren erg behulpzaam.
Ze hebben heel netjes en schoon werk gewerkt , ik was erg tevreden. Ze hebben zelfs meer gedaan dan van hen verwacht werd. Er zijn wel andere bedrijven geweest, maar die waren nooit zo behulpzaam.
Top service!
De bezorging werd door twee medewerkers gedaan. Clyde heeft vervolgens de wasmachine vakkundig geïnstalleerd en de elektra aangesloten. Daarnaast heeft hij mijn droger netjes geplaatst. Alles werd met enorm veel perfectionisme en aandacht uitgevoerd. Echt vakwerk.
Bedankt voor de professionele service!
Professionele installatie koelkast door Sem
Sem heeft bij ons de nieuwe koelkast geïnstalleerd. Hij komt erg professioneel over. Een vriendelijk, gezellig persoon. Denkt met je mee. Neemt de tijd. Zeer tevreden.
We hopen geen problemen met de koelkast te hebben, indien wél, dan hopen we Sem graag weer te zien!
Sem vakkundig en snel
Sem vakkundig en snel. Vaatwasser goed ingebouwd. Goed gedaan. Tevreden.
Prima aflevering
Ik werd keurig op tijd gebeld. Ahmed en collega hebben de wasdroger prima op de plek boven de wadmaschine geplaatst en de afvoerslang geïnstalleerd. Verpakkingsmateriaal meegenomen. Keurig!!!!
Vervangen kookplaat
Sem kwam met een collega om onze kookplaat te vervangen. Ongeveer een kwartier voor aankomst kreeg ik netjes een belletje dat ze er aan kwamen.
De kookplaat is snel en vakkundig vervangen.
Levering kookplaat
Werd 20 minuten van te voren gebeld dat ze er bijna waren. Installatie van de kookplaat ging razendsnel. Erg tevreden over. Bedankt Sem.
Sem was een vriendelijke man samen met…
Sem was een vriendelijke man samen met zijn collega de wasmachine metjes naar boven gebracht en aangesloten.
Mooi op tijd top
Zeer snel kundig tevreden
Zeer snel kundig tevreden. Door Sem.
Heel goed geholpen door Sem
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
Sem belde 10 minuten van tevoren dat hij er aan kwam.
Hij zag er nogal dorstig uit vond ik, maar ondanks dat maakte hij eerst zorgvuldig de klus af voordat hij wat ging drinken.
Hij was prettig in contact en bijzonder vriendelijk. We zagen dat hij echt verstand van zaken had.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.