Voordeelstoffen.nl Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Via een zoekopdracht op Google kwam ik terecht bij voordeelstoffen.nl omdat ik op zoek was naar stof voor het hemeltje van mijn auto. Tijdens het bekijken van de stoffen raakte ik in gesprek met... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Met Martin heb ik telefonisch contact gehad, omdat ik Sterk Gobelin meubelstof wilde bijbestellen en het stof waar i mijn stoelen in 2017 meehad bekleed bestond nog dat heb ik toen ook bij voordeelsto... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Martin is een man met een jarenlange ervaring in het stofferen van meubels. Kwaliteit heeft ie hoog in z’n vaandel staan. Hij heeft onze 2,5 sits bank opnieuw gestoffeerd. Echt super goed gedaan, het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hier ben je echt nog klant. In mijn bestelling zat een foutje. Martin heeft mij de dag erna een mail gestuurd en zijn tot een zeer attente oplossing gekomen. Waar krijg je nog z'n klantgerichtheid. Ze... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Voordeelstoffen verkoopt voordelige stoffen, meubelstoffen, leder huiden, skai leer en meer!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

210 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen, hele fijne materialen om mee te werken. Heb helaas wel 2 weken op mijn bestelling moeten wachten, best jammer, zeker als je voor t eerst besteld. Maar het kan altijd en overal wel ens fout gaan of vertraging oplopen.
Al met al, goede service!

21 de janeiro de 2020

Hallo Franka
Goed om te horen dat de materialen aan uw wens voldoet, echter de vertraging had te maken dat we net rond de feestdagen uw bestelling hebben gehad en er zijn bedrijfen die gewoon 2 weken dicht zitten rond deze periode. Maar toch goed om te horen dat alles is goed gekomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Uiterst correcte afhandeling van mijn klacht!

Ik had een coupon skai besteld om mijn keukenstoelen opnieuw te bekleden. Helaas ontdekte ik dat er sneetjes in zaten op +/- 20 cm van de rand, En aangezien ik het laatste stuk van de rol kreeg, zat de laatste 10 cm vol met lijm.
Maar toen ik mijn beklag hierover deed bij Voordeelstoffen.nl, kreeg ik meteen, zonder extra kosten, een nieuw stuk toegestuurd!
Dus complimenten voor de prima afhandeling van mijn klacht!

18 de janeiro de 2020

Hallo Sander
Ik had deze beschadiging niet opgemerkt, Ik dat ook zo hoort dat je een fout deze hersteld naar behoren. Ik probeer zo eerlijk mogelijk de klanten te voorzien van meubelstoffen-kunstleer en meubelleer.

Perfect

Perfect verpakt, mooie kwaliteit zoals geadverteerd, dit wordt mijn adresje voor de toekomst

8 de janeiro de 2020

Hallo
Zoals ik al eerder aan heb gegeven bij truspilot, bestel bij voordeelstoffen.nl en maak zelf mee welke mooie kwaliteiten stoffen, kunstleer, meubelleer we hebben.

Snel en correct geholpen..een aanrader

Snel en correct geholpen..een aanrader
Gr.Thomas

6 de janeiro de 2020

Hallo Thomas
Door de vele jaren heen is voordeelstoffen het juiste adres voor kunstleer, meubelstoffen en meubelleer en fournituren. Uiteraard krijgt u waar voor uw geld A keuze materialen

betrouwbaar

betrouwbaar, eerste bestelling gedaan stof was echter niet meer op voorraad gelijk geld terug met excuses. nu opnieuw besteld.

4 de janeiro de 2020

Hallo Cees
Mooi om te horen dat u goed bent behandeld en alles eerlijk heeft afgehandeld. Dit mag je toch ook verwachten wij proberen het iedereen naar hun zin te maken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, snelle levering en duidelijk te woord gestaan. Enorme keuze van goede kwaliteit.

30 de dezembro de 2019

Hallo
Dit mogen de klanten ook verwachten van voordeelstoffen. wij proberen zo duidelijk en zo eerlijk mogelijk te zijn.

Top geregeld alles

Top geregeld alles , snelle levering

29 de dezembro de 2019

Hallo Jan
Goed om te horen dat u dik tevreden bent met uw aankoop bij voordeelstoffen. Succes met verwerken ervan, mocht u vragen mag u mij altijd benaderen wellicht kan ik helpen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Zeer slechte klantenservice

Fijne website, goeie zoekfuncties en prima stof. Prijzige verzendkosten en zeer slechte klantenservice. Pakket is verstuurd naar factuuradres i.p.v. afleveradres.
Toen ik daar over mailde, kreeg ik, in pijnlijk slecht Nederlands, een mail terug waaruit ik kon opmaken dat ik het zelf maar moest oplossen. Kon ik dus het hele land door.. Dit heeft mij extra tijd en geld gekost en het pakket was daardoor te laat op bestemming. Hier koop ik niet weer!

20 de dezembro de 2019

Hallo
Ik weet het dit was mijn fout niet goed gekeken. Het pakket was al verstuurd en kon dit niet meer wijzigen. Het hele land door lijkt mij overdreven u had dit ook weer kunnen laten versturen, dan had ik u de verzendkosten nog wel vergoeden. Jammer dat het zo gelopen is.

Classificada 4 em 5 estrelas

heel mooie stoffeer stof prima…

heel mooie stoffeer stof prima bediening. Ik heb er wel lang over gedaan om te kiezen

16 de dezembro de 2019

Hallo Chritine
Mooi om te horen dat u ook DIK tevreden bent met uw aankoop bij voordeelstoffen. Zegt het Zegt het voort. We hebben een ruim assortiement bekledingsstoffen voor een aantrekkelijke prijs.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede koop en perfect geleverd!

14 de dezembro de 2019

Hallo Joke
Ervaar het zelf! stoffen kunstleer en meubelleer besteld u goedkoop met staffelkortingen bij voordeelstoffen. Alle A keuze stoffen geen imitatie!

Goede prijs/kwaliteit-verhouding

10 de dezembro de 2019

Hallo
Bij voordeelstoffen krijgt u waar voor u geld, A keuze stoffen kunstleer en meubelleer en dat alles voor een scherpe prijs.

Tevreden

Tevreden
Tevreden, tevreden

7 de dezembro de 2019

Hallo Jan Carel van
mooi om te horen dat u 100% tevreden bent met uw aankoop bij voordeelstoffen. Zoals zoveel klanten is bijna iedereen tevreden op een uitzondering na natuurlijk. Bekijk alle reviews en oordeel zelf wat de klanten vinden van voordeelstofen.

Classificada 5 em 5 estrelas

uitstekend keurig verpakt en goede info…

uitstekend keurig verpakt en goede info omtrent de leverdatum

2 de dezembro de 2019

Hallo Peter
Bedankt voor uw reactie. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen koop uw meubelstoffen bij voordeelstoffen wij verwerken deze stoffen andere materialen in eigen stoffeerderij en weten wat we aanbieden en verkopen op internet. Alles van A keuze en u koopt uw stoffen met Garantie.

Snelle nette levering

Snelle nette levering, prachtige stof.

27 de novembro de 2019

Hallo Mevrouw Vrijbloed
Mooi om te horen dat ook bij u alles naar wens is met uw aankoop bij voordeelstoffen online.

Dik tevreden.

Dik tevreden.
Prima prijs/kwaliteit

20 de novembro de 2019

Hallo Esther
Mooi om te horen dat u ook dik tevreden bent met uw aankoop bij voordeelstoffen, en veel plezier ermee.

Goede keuzemogelijkheden, vlotte levering

Goede keuzemogelijkheden, vlotte levering.

19 de novembro de 2019

Hallo Jack
bedankt voor het berichtje, je moet het erst zelf meemaken om tot de conclusie te komen dat voordeelstoffen een mooi collectie aanbied op het internet met duidelijke afspraken. En voorzien van de juste informatie en garantie bepaling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima product en snelle levering.

7 de novembro de 2019

Hallo Van Ravesteijn
Goed om te horen dat alles naar wens is. Ons streven is een snelle levering van al onze produkten. We verkopen alleen maar goederen waar we ook zelf mee werken en hiervan veel kennis hebben.

Goede prijs

Goede prijs. Snelle levering

4 de novembro de 2019

Hallo RC.
U moet het eerst zelf ondervinden om tot deze conclusie te komen dat we bij voordeelstoffen alleen maar stoffen verkopen die we ook verwerken en hier de juiste kennis bij hebben. We verkopen alleen maar A Keuze stoffen met GARANTIE bepaling

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, 100% in orde!

30 de outubro de 2019

Hallo Marja

Goed om te horen dat alles is verlopen zoals het hoort.