Via een zoekopdracht op Google kwam ik terecht bij voordeelstoffen.nl omdat ik op zoek was naar stof voor het hemeltje van mijn auto. Tijdens het bekijken van de stoffen raakte ik in gesprek met... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Met Martin heb ik telefonisch contact gehad, omdat ik Sterk Gobelin meubelstof wilde bijbestellen en het stof waar i mijn stoelen in 2017 meehad bekleed bestond nog dat heb ik toen ook bij voordeelsto... Ver mais
Martin is een man met een jarenlange ervaring in het stofferen van meubels. Kwaliteit heeft ie hoog in z’n vaandel staan. Hij heeft onze 2,5 sits bank opnieuw gestoffeerd. Echt super goed gedaan, het... Ver mais
Hier ben je echt nog klant. In mijn bestelling zat een foutje. Martin heeft mij de dag erna een mail gestuurd en zijn tot een zeer attente oplossing gekomen. Waar krijg je nog z'n klantgerichtheid. Ze... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Voordeelstoffen verkoopt voordelige stoffen, meubelstoffen, leder huiden, skai leer en meer!
Informações de contacto
Ootmarsumseweg 362 , 7667 PC, Reutum, Holanda
- 0541 - 670 186
- info@voordeelstoffen.nl
- www.voordeelstoffen.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Goede telefonische support gekregen van…
Goede telefonische support gekregen van Martin Stevelink nog voordat de aankoop gedaan werd. Op basis van de verkregen info wel de gewenste spullen kunnen kiezen en gekocht en ook de juiste voorbereidingen kunnen doen. Alleen jammer dat er geen sample verkregen kon worden, dit had de keuze en het voorbereiden wellicht nog iets soepeler doen verlopen. Zeker een aanbeveling waard!

Resposta da Voordeelstoffen.nl
Coupon gekocht en na 3 dagen keurig…
Coupon gekocht en na 3 dagen keurig ontvangen. Stoelen opnieuw bekleed en ze zijn weer als nieuw!

Resposta da Voordeelstoffen.nl
Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering.
Eerst telefonisch contact gehad en ben goed en vriendelijk geholpen. Bestelling was heel snel binnen.

Kunstleer gekocht
alles goed. gevonden wat ik wilde snel bij mij geweest

Prima service
Prima service, informatie en kwaliteit van het product.

meubelstof van goede kwaliteit
kreeg 20 cm meer als ik besteld had, goed verpakt, goede kwaliteit, makkelijk te verwerken

Resposta da Voordeelstoffen.nl
Het was een plezierige verrassing om in…
Het was een plezierige verrassing om in het atelier van Martin Stevelink in alle rust te kunnen kijken naar de verschillende stoffen en door hem daarover vakkundig te worden geadviseerd. Toen ik mijn keus had gemaakt werd de bestelling ook prompt afgehandeld.

Resposta da Voordeelstoffen.nl
Voordeelstoffen in de persoon van Martin Stevelink, Gewoon een fijne ervaring rijker!
Voordeelstoffen.nl hebben wij ervaren als een opmerkelijk accuraat, zeer klantgericht bedrijf.
De communicatie is luid, duidelijk en razend snel. Prijzen zijn meer dan redelijk en als je telefonisch of per mail contact opneemt, word je uitgebreid geïnformeerd over de kwaliteit.

Resposta da Voordeelstoffen.nl
goed advies en snelle levering van het…
goed advies en snelle levering van het gevraagde materiaal. Tevreden

aankoop coupon
coupon bleek kleiner te zijn dat op de website vermeld was. Keurig de vraag gekregen of het genoeg zou zijn. Nadat ik aangaf dat het onvoldoende zou zijn, kreeg ik zonder probleem een groter stuk opgestuurd ipv het originele coupon. Dat is pas klantenservice!

Resposta da Voordeelstoffen.nl
Knipstaal opvragen niet mogelijk.
Jammer dat je geen knipstaal kunt opvragen. Ik deed daartoe een verzoek per e-mail en wilde daarvoor zelfs wel betalen, want stukjes stof versturen kost ook geld. En daar heb ik alle begrip voor. Mij werd voorgesteld om te komen kijken, maar die afstand was te groot. Ik heb dat ook zo beantwoord. Niet heel klantvriendelijk in dit geval dus.
De stof benaderd de afbeelding op de website, maar is het voor mijn gevoel, na ontvangst, toch niet helemaal. Echt jammer! Had ik een knipstaal gehad dan had ik waarschijnlijk andere stof uitgezocht.

Prima service en contact
Mooie stof en spijkerknopen besteld. Over de levertijd is goed gecommuniceerd.

Resposta da Voordeelstoffen.nl
Goede service. Na telefonisch contact met wat vragen ben ik snel en vriendelijke geholpen. De bestelling was ook snel binnen.

Goed en aardige service.
Ik heb ontvangen wat ik heb besteld en de levering was ook snel. De
kwaliteit is prima. Ik was benieuwd of de kleuren een beetje overeen kwamen met wat ik verwachtte en dat was het geval. Soms is dat wat lastig te bepalen via foto's op het net maar hier ging dat dus prima. De leverancier is ook nog eens servicegericht gebleken door snel te reageren op mail, de klant geen dubbele bezorgkosten te laten betalen en een extraatje mee te leveren met het pakket. Dat is altijd aardig.

Resposta da Voordeelstoffen.nl
Snelle levering van mooi kwaliteitsvol…mooi stuk wit leder .
Snelle levering van mooi kwaliteitsvol grote lap leder voor stoelen te overtrekken aan zeer interressante prijs, wanneer nodig kijk en bestel ik zeker terug daar .