Limitless Virtual Reality Opiniões 552

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Sjovt at lave sammen med venner/kollegaer/familie, da man kan spille sammen. Inde i spillet kan man se og tale med hinanden, hvilket gør at man lever sig fuldt ind i det. Hvis jeg skulle komme med n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sjov og medrivende oplevelse - selv for en mor. Medarbejderen var god til at forklare hvad der skulle ske og hvordan spillene virkede og gjorde meget ud af, at forklare til mig (mor til to teenagere)... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Så fed oplevelse. Vi havde aldrig prøvet det før og fik en god og forståelig gennemgang inden. Spillene var virkelig sjove og der var plads til vores små skrig når forskrækkelsen opstod. Tiden... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de entretenimento
  2. Café

Escrito pela empresa

Limitless Virtual Reality er Danmarks – og Nordens – førende virtual reality-café. Hos os får du en unik og utrolig indlevende VR-oplevelse ud over det sædvanlige. Så tag vennerne eller veninderne med under armen, til en uforglemmelig oplevelse! Vi byder på de fedeste VR-oplevelser i København

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 62% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Sjov for hele familien

Vi har været hos Limitless flere gange og har det sjovt hver gang. Dog var der problemer med lyden denne gang, så derfor et lille minus herfra. Vi kunne fx høre lyden fra andre spillere, der ikke var med i vores spil, hvilket var super irriterende. Derudover kunne det være godt med flere spil - vi har været der 3 gange nu og har prøvet alle spillene.

4 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Min familie og jeg havde en fed…

Min familie og jeg havde en fed oplevelse og ham der tog imod os var super sød. Varm anbefaling herfra 😃

31 de março de 2026

Resposta da Limitless Virtual Reality

Det er dejligt :) Glæder os til at I kommer forbi en anden god gang :)

Sjov og medrivende oplevelse

Sjov og medrivende oplevelse - selv for en mor.
Medarbejderen var god til at forklare hvad der skulle ske og hvordan spillene virkede og gjorde meget ud af, at forklare til mig (mor til to teenagere) som ikke bevæger mig i spilverdenen, så jeg sagtens kunne følge med.

30 de março de 2026

Resposta da Limitless Virtual Reality

Det er jo netop dette ! Alle skal være med på hver deres niveau, så vi alle på tværs af aldre kan spille sammen og hygge os i spilverdenerne :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg prøvede at booke cafeeen til mit…

Jeg prøvede at booke cafeeen til mit arbejde og efter flere mails frem og tilbage, så troede jeg faktisk jeg havde booket. Men så læser jeg trustpilot at andre grupper har stået foran en lukket cafe:(
Jeg ringer derfor for at få en officiel bookingsbekræftelse og finder ud af at nogle andre har booket 2 timer hen over min ene time.
Jeg kan ikke lade være med at tænke at de havde valgt en dyrere pakke og derfor blev min booking slettet. Uanset hvad så er det så uprofecionelt af dem ikke at informere mig om at den tid jeg efterspørger ikke er ledig. Jeg ville have stået og været til grin over for mine kollegaer hvis jeg ikke havde ringet til dem for en ekstra bekræftelse.

25 de março de 2026

Hej,

Det er altså kun et par på en bestem dag og det var grundet sygdom :(

Det lyder som en ærgerlig episode :/ Helt enig og beklager det :(

Alle fra alderen 10-81 havde det sjovt

Vi var en gruppe på fem hvor alderen gik fra 10-81 og alle havde det sjovt. Det var lidt svært for den ældste i gruppen men han fik god hjælp fra medarbejderen.

23 de março de 2026

Resposta da Limitless Virtual Reality

VR er også en sjov fælles aktivitet for alle aldre og især sammen :) Håber I kommer igen :)

Sjovt

Hvis jeg skulle komme med noget feedback, så ville det være at der skulle være et større udvalg af spil.

16 de março de 2026

Resposta da Limitless Virtual Reality

Det er jo absolut, det sjoveste som i virkeligheden, som i virtual reality, at vi kan være sammen og have det sjovt.

Vi takker for feedbacken!

Vi arbejder fremadrettet på at få flere spil ind i vores udvalg, som vi alle kan have det sjovt sammen!

Håber I kommer forbi en anden sjov gang :)

Vildt sjov oplevelse

Vildt sjov oplevelse. Men…
Instruktøren var desværre ikke så god til at forklare hvad der gik ud på, det var først gang vi var i VR. Synes også at tiden blev afkortet lidt i begge ender. Men den tid vi fik var sjov og underholdende, så det er ikke sidste gang vi prøver VR.

7 de março de 2026

Resposta da Limitless Virtual Reality

Altid godt at oplevelsen var sjov :) I er altid velkommen tilbage, så skal der nok gives god tid til forklaring :)

Super oplevelse!

Super oplevelse!

Jeg var lidt i tvivl om, hvor fedt det ville være, men udover selve spillet, var Navid også med til at gøre oplevelsen den ekstra smule bedre.

Bliver ikke sidste gang - kan klart anbefales.

5 de março de 2026

Resposta da Limitless Virtual Reality

Vi er glade for at vi kom tvivlen til gode og især at vores gode personale, Naveed inklusiv, gøre oplevelsen lidt bedre - forhåbentligt også til næste gang ;)

Det var virkelig sjovt.

Det var virkelig sjovt.

Jeg er slet ikke til computerspil og havde min tvivl, da jeg bookede, men jeg blev positivt overrasket. Det var virkelig sjovt.

10 de janeiro de 2026

Resposta da Limitless Virtual Reality

Glædeligt at vide, at på trods, så VR også sjovt for dig. Håber at I kommer forbi til en anden god gang sjov :)

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og sjov oplevelse

Helt igennem sjov oplevelse
Vi nåede 3 spil på 2 timer

28 de fevereiro de 2026

Resposta da Limitless Virtual Reality

Det glæder os :) Endelig kom forbi igen et par timer eller en halv og nyd et eller et par af vores andre spil eller oplevelser igen :)

Fantastic

I loved every bit of it. We were 6 people, we played individual games and also as a group. Everything was just so much fun. I definitely recommend to do this with friends and family.

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Limitless Virtual Reality

We love that you all had a fun time! Thanks for the love and looking forward to host you all again :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi ventede i en hel time og da der…

Vi ventede i en hel time og da der stadigvæk ikke var kommet nogle og åbnet op gik vi, vejret var også -2 grader, vi ringede også en masse gange og stod i kø som nummer 1 i næsten 2 timer.
Og nu gider de ikke at tage telefonen og returnere vores gavekort.

Det er simpelthen ikke ok!

Resposta da Limitless Virtual Reality

Det er vi super kede af at det skete for jer og det er naturligvis ikke okay :'( I er mere end velkommen til at skrive os på mail

kontakt@vrlimitless.dk

Fed oplevelse

Første gang vi prøvede VR og det skuffede ikke.
Vi spillede først Propagation: Top Squad, som er et zombie-shooterspil, der var ret fedt. Fede detaljer og man fik adrealinen helt op. Eneste (lille´) minus var når man skulle bevæge sin spiller, så sker det i nogle "hak", hvor man nærmest spawner lidt længere frem i billedet. Det havde været bedre for spiloplevelsen, hvis man bare rykkede sin spiller flydende.

Næste spil var RevolVR, som var ok - dog ikke den fedeste grafik og gameplayet var også kun lige godkendt.

Limitless Virtual Reality kan helt sikkert anbefales - De mangler bare at få lidt flere spil af vælge imellem a la det zombiespil - det var meget anbefalelsesværdigt.

22 de fevereiro de 2026

Resposta da Limitless Virtual Reality

Vi takker for de fine beskrivelse af spillene - Hver spil er jo unik i sig selv og ved at spille spillene støtter vi også dem, som udvikler spillene.
Så fremtiden skal nok vise bedre.
Håber I kommer forbi til en anden god gang zombie eller andet fornøjeligt :)

Classificada 5 em 5 estrelas

God instruktion og sjove spil for 3 på…

God instruktion og sjove spil for 3 på 42,16 og 6.allr hyggede sig og set var let at komme til og fra.

25 de outubro de 2025

Resposta da Limitless Virtual Reality

Glæder os at vide :) Vi gør en dyd ud af at forklare til alle aldre og baggrunde. Vi håber at I kommer forbi en anden god gang :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Havde lukket da vi ankom

Havde lukket da vi ankom, på trods af vi havde booket.

Ikke til at komme i kontakt med efterfølgende på hverken telefon eller mail. Efter mange forsøg lykkedes det og de ville vende tilbage med en løsning. Men det er ikke sket.

Resposta da Limitless Virtual Reality

Det er vi super ærgerlige over :'( I er velkommen til at skrive os på mail kontakt@vrlimitless.dk , så vi kan finde ud af hvad der er sket :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Manglende info om aflysning og elendig service

Trods nedenstående kommentar fra firma og efterfølgende mange forsøg på kontakter stadig ikke muligt at få refusion. Elendigt sted.
Booket en tid med familie langvejs fra. Mødte op til lukket center hvor det ikke var muligt at komme i kontakt med nogen. Der er nu gået 2 måneder hvor vi ikke har kunne få fat i ansvarlig person i forhold til ny tid og evt kompensation for togbilletter mm. Uheld kan ske men håndteringen af det har været elendig.

Det lyder super ærgerligt :'(
I er velkommen til at skrive os på mail, så vi kan håndter det :)

kontakt@vrlimitless.dk

Så fed oplevelse

Så fed oplevelse.
Vi havde aldrig prøvet det før og fik en god og forståelig gennemgang inden.
Tiden fløj simpelthen afsted.
Mega fed oplevelse og helt klart ikke sidste gang vi kommer igen.

15 de fevereiro de 2026

Resposta da Limitless Virtual Reality

Vi er så glade for at jeres første gangs oplevelse var så god !
Hos os er der plads til alle mulige udtryk, også grinene og skrigene, det er endda glædeligt for os, så ved vi alle, at VR spillet gør sig godt.

Vi ser frem til jer næste gangs skrig, grin og hygge her hos os :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Great time with my friends

Great time with my friends. One hour is more than enough :) The appointment was delayed, but there is a Foosball table you can enjoy while waiting.

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Limitless Virtual Reality

We are glad, that you all had a great time !
We do have more time packages, our Diamond package consisting of 85 minutes, and for some of our games, such as Atlantis and Starforce, it is almost a must if you want to complete the game :)

Hope you all will spend more time with us, maybe even a game of table football beforehand your appointment :) ?

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais