Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Meget lidt hjælp at hente Først da vi gjorde opmærksom på deres foreningsansvar, kom vi videre med en sag, som vi vandt i Arbejdsretten. Det er vores opfattelse, at sagen blev vundet pga ma... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde anmeldt en faldskade til 2 forsikringer. Skaden skete i august 2022. Efterfølgende fik jeg en hjerneblødning 2 måneder efter faldet. Der gik et år før der skete noget i sagen. Jeg har fåe... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

VSL - Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes landsammenslutning

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Super kompetent sagsbehandling

Jeg valgte at blive medlem da jeg stod i en dum situation og manglede eksperthjælp. De er yderst kompetente og yder god sagsbehandling. Jeg kan kun anbefale at blive medlem, pengene er givet godt ud. De går til makronerne når det gælder. Tak for jer

12 de março de 2026

Fantastisk fagforening

Fantastisk fagforening. De var der da jeg havde brug for det, og tøvede ikke et eneste sekund om at tage kampen op, og fulgte det hele til dørs. Her er man i trygge hænder. Kan klart anbefale VSL.

26 de fevereiro de 2026

Lyttede og reagerede.

Lyttede, indsamlede data og vupti pengene på kontoen 3 dage senere.
Alle de gange jeg har snakket med VSL har de lyttet, jeg er fuldt ud tilfreds med dem indtil videre.

17 de dezembro de 2025

Kæmper for medlemmerne.

De er dedikeret og kæmper for medlemernes rettigheder. Jeg er positiv overrasket. Jeg havde med to medarbejdere at gøre. Ca. og Am. De ringede og holdt mig opdateret omkring sagen. Mine kolleger og jeg fik hvad vi fortjente takket VSLs meget engagerede medarbejdere. Jeg kan kun give dem ros og hvis nogen er i tvivl om VSL er penge værd , JA de er.
Mvh.
En meget taknemmelige og positiv overrasket medlem.
Luis Daniel A. Lewis

1 de maio de 2025

For lav lærlingeløn

I forbindelse med hhv. for lav lærlingeløn og senere ikke udbetalt løn under skoleophold, kontaktede vi VSL. Man bliver taget alvorligt og medarbejderne er meget entusiastiske.

Der blev rettet op på den for lave lærlingeløn - restbeløbet blev udbetalt af arbejdsgiver. Den manglende løn under skoleopholdet kom der ligeledes hurtigt styr på.

Lad være med at arbejde i faget uden at være medlem af VSL.

15 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kontaktet VSL da der var rod med min…

Kontaktet VSL da der var rod med min løn.
Alle mine lønsedler bliv gennemgået og der blev fundet over 30000 kr som jeg havde fået for lidt i løn.
Al kontakt til min arbejdsgiver gik igennem VSL i en god og sober tone og jeg fik alle mine penge udbetalt.
Havde ikke kunne gøre det uden VSL

28 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kontaktede VSL i forbindelse med…

Jeg kontaktede VSL i forbindelse med min fyring under længere varende sygdom med arbejdes relateret stress. Jeg blev mødt med så meget forståelse og jeg var så tryg med at lukke Unni og hendes team ind i mit inderste. Jeg fortalte alt der havde medført til min stress. VSL ville meget gerne have lov til at tjekke mine lønsedler igennem og det viste sig at jeg manglede et kæmpe beløb i sygeløn over de sidste mdr. det viste sig at jeg var lønnet rigtigt. VSL tog kampen og min tidligere arbejdsgiver ikke var enig. Det var VSL fuldstændig ligeglade med og de kørte den benhårdt og jeg fik til sidst hver en krone som VSL havde regnet sig frem jeg manglede.

Jeg vil klart anbefale VSL til andre og fortælle at man fra dag 1 bliver taget alvorligt. De rykker fra dag 1 og holder dig løbende opdateret om status og hvor langt de er i processen.

Jeg sender mine varmeste anbefalinger til andre der søger fagforening.

30 de setembro de 2024

Vundet sag

Kære Alle
VSL har lige vundet en sag for mig overfor min arbejdsgiver.
Uden anden grund end racistisk temperament, påstod min arbejdsplads, at jeg havde opsagt min stilling.
De gjorde livet livet surt for mig da jeg efterfølgende måtte være i karantæne.

VSL hjalp til virkelig professionelt og gav arbejdsgiveren hele armen, hvor de måtte lave det om til en fyreseddel og et forlig som kostede arbejdsgiveren 3 måneders løn.
Man må sige, deres adfærd på det sidste kostede dem kassen…

Er virkelig glad for VSLs kæmpe stor hjælp og fortryder aldrig nogensinde at have tilmeldt mig det.
Af den gode grund og mange andre så anbefaler jeg stærkt alle i denne branche, at tilmelde sig denne stærke fagforening…

Tak VSL

24 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Da jeg kontaktede dem om en…

Da jeg kontaktede dem om en bagvaskelses sag, som omhandlede sexisme på mit arbejde, grinede han og sage: "så heldig er vi ikke mange der er" Og mere var der ikke for mig at komme efter. Så jeg melde mig selvfølgelig ud. Bananrepublik!

20 de outubro de 2023

Kære Dan

Mange tak fordi du har brugt tid på at skrive en anmeldelse af din 14 år gamle oplevelse.

Sexisme er en alvorlig sag – uanset om man er mand eller kvinde, skal man behandles med respekt på sin arbejdsplads, og når man kontakter sin fagforening.

Derfor kan jeg også love dig, at alle henvendelser bliver taget alvorligt her i VSL.

Robert Andersen, næstformand i VSL

Kæmpe anbefaling

Jeg kan kun anbefale VSL til alle vagter der ikke er medlem hos dem, i snyder jer selv for en fagforening der har din ryg, og tager fat med det samme de bliver involveret.

Jeg har kun positivt at sige om dem, og de er professionelle og er ærlige overfor dig.

30 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Erstatning for faldskade samt hjerneblødning.

Der gik et år før der skete noget i sagen. Jeg har fået stor hjælp og vejledning af Martin Frendrup Kragh Nilsson med sagen. Efter flere henvendelser blev jeg indkaldt til en samtale med en speciallæge. I december 2023 og januar 2024 er jeg blevet tilkendt erstatning fra begge forsikringer til stor tilfredshed.

20 de janeiro de 2023

Arbejdsskade

De hjalp mig med en arbejdsskade sag.
Altid behjælpelige, ved hvert et spørgsmål jeg måtte have, og kørte sagen for mig.

28 de novembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

God i starten....så "dør baby"....

Det er virkelig spild af ca. 15 måneders kontigent. Er i ressourceforløb og da Torben (socialrådgiver) efter tre gange hjælp med samtaler i jobcenteret, så mente han jeg selv var voksen nok til selv at klare samtalerne med kommunen. Så ikke mere hjælp fra VSL. Nu føler jeg mig snydt og derfor har jeg meldt mig ud. Har selv fundet en bisidder, som har hjulpet mig med notater, de sidste tolv måneder. Øv siger jeg bare. Husk man også skal melde sig ud af sin A-kasse. Det er ud over udmelding af fagforeningen. Hilsen Monica

29 de setembro de 2023

Kære Monica
Vores socialrådgivere hjælper medlemmer i svære situationer, hvor der er behov for hjælp til samtaler med kommunen.
De fleste medlemmer vælger at få gode råd, hvorefter de selv tager samtalerne.
Som du selv har oplevet, stiller de både op som bisidder og som personlig rådgiver, inden medlemmer selv tager møder med Jobcentret.

Det er en hjælp, som de fleste medlemmer er meget glade for. Som jeg læser din anmeldelse, har du også selv haft glæde af bisidning, rådgivning og støtte.

Men socialrådgiverne i fagforeningen har ikke uanede resurser. De kan ikke deltage i alle møder. De deltager, når der er ekstra behov for støtte.

Er man ikke medlem af fagforeningen, har man ikke mulighed for at trække på fagforeningen støtte under sygemelding fx hvis man bliver opsagt under sygdom. Man kan heller ikke bruge socialrådgiverordningen, som hjælper ved arbejdsskader, sygedagpenge, resurseforløb, revalidering, ansøgning om fleksjob og førtidspension.

Et medlemskab af A-kassen er også vigtigt, da man ellers ikke kan få dagpenge, når man bliver rask.

Jeg ønsker dig god bedring, og er glad for at læse, at du har fundet en, som kan støtte dig i din svære situation.

Robert Andersen

Classificada 1 em 5 estrelas

Efter flere mails for at blive klogere…

Efter flere mails for at blive klogere på de ting som nu er når man går ind i vagt branchen så er jeg meget skuffet over det Vsl kan gøre og skaffe deres medlemmer. Ja vi skal presses til at ha vores pension i pension danmark som jo langt fra er de billigste i administrationen og de er langt fra de bedste til at lave et godt afkast. Så ska man betale til de pænt dyre forsikringer inde hos pension danmark. Mange i vagt branchen har ikke fuld tid og når jeg samlinger med mit tidligere job i industrien så var lønnen højer og pension var meget bedre placeret hvor de har haft et meget højere afkast end pension danmark. Man burde som en OK fagforening slå sig samme med andre også finde det bedste til sine medlemmer. Det er så en grund til jeg ikke flytter min pension over i pension danmark og bare lader den gamle pension stå hvor den er, så vælger jeg ikke at være medlem af Vsl selvom jeg er vagt og firmaet har overenskomst med dem, men jeg suppler så den 120 timers kontakt, men et andet job uden overenskomst hvor jeg så selv kan vælge hvor jeg vil ha min pension... Men så får Vsl's venner pension danmark da min opsparing til kaffekasen for jeg vil ikke modtage noget fra dem og derfor har de hverken min mail, eller tlf eller noget og en skam man ikke kan fravælge dem på E post. Men jeg spare da fagforening kontingent som jeg så ka sætte ind på min andrn pension opsparing. Men realt så mister man 10% af sin løn, faktisk 12% da man jo stadig skal betale 2% som så bliver smidt over i pension danmark og deres total dyre forsikringer. Men håber da vores politikere vil tage fat om det også tage noget at den magt fra fagforening for de bestemmer alt for deres medlemmer.

25 de julho de 2023

Kære Lars
Mange tak for dine betragtninger.
Vores overenskomster har sikret ret til en arbejdsmarkedspension, som er placeret i Danmarks største arbejdsmarkedspensionskasse PensionDanmark.
Andre overenskomster har arbejdsmarkedspensionen placeret i andre arbejdsmarkedspensionskasser. Arbejder du under Industriens Overenskomst, er arbejdsmarkedspensionen placeret i Industriens Pension.
Fælles for arbejdsmarkedspensionerne er, at der er meget lave omkostninger for dig og din arbejdsgiver, hvis man sammenligner med private pensionsopsparinger.
Det betyder, at en større del af indbetalingen til pension kan gå til din pensionsopsparing. Du mister bestemt ikke noget af din løn, når du indbetaler til pension. Hvis du logger ind på www.pension.dk, kan du se, hvordan din pensionsopsparing vokser. Nogle år mere end andre. Forrige år gik det rigtigt godt på de finansielle markeder, sidste år knap så godt, og i år går det igen fremad, og vores pensionsopsparinger vokser.

Til arbejdsmarkedspensionen er tilknyttet en række forsikringer, som vores medlemmer normalt er glade for. Hos PensionDanmark er der blandt andet forsikring ved kritisk sygdom, førtidspensionering og udbetaling ved død. På www.pension.dk kan du vælge dækning og dermed prisen for dine forsikringer.
Hvis du vil vide mere om den pensionsopsparing, som vi har sikret dig i overenskomsten, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 36 14 11 11.

Du kan også ringe til PensionDanmark på 70 12 13 35. De hjælper med at tilpasse dine forsikringer og investeringsprofil, så det passer til dine behov og ønsker.

VSL

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais