Niets gekocht. We gingen naar de showroom en het licht werd niet eens aangedaan. We kregen ook geen duidelijk antwoord op onze vragen. De dame die ons hielp was alleen met zichzelf bezig en vond het w... Ver mais
Prima info, meteen, ook dat er vertraging was met bezorgen, Product 60 cm vuurschaal groot genoeg, 2 grepen opzij fijn ivm gewicht met mijn arthrose, op mooie ronde soort buizen als poten Voor mij... Ver mais
Goede product, snel geleverd ondanks de drukte van sinterklaas. 5 sterren met een aantekening: Een mooie buitenhaard besteld, ik was vergeten hoes mee te bestellen. Meteen e-mail achteraan gestuurd... Ver mais
Best een lastige zoektocht met zoveel keus. Uiteindelijk een hopelijk goede kwaliteitshaard gevonden. De prijs lag vergeleken met andere sites 50%! lager. Ding is netjes geleverd. Helaas met DHL wat n... Ver mais
Vuurkorfwinkel.nl is dé specialist in vuur, warmte en gezelligheid. Het enorme assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende sfeerartikelen variërend van vuurkorven en tuinhaarden tot vuurtafels en terrasverwarming. U vindt nergens anders een uitgebreider aanbod!
Jan Frederik Vlekkeweg 12, 5026RJ, Tilburg, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 84% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vandaag besteld morgen in huis, niet dus.... Meerdere malen moeten bellen, steeds de toezegging dat het dezelfde dag verstuurd zou worden en iedere keer gebeurde het niet. Verjaardagskado dik een week later pas kunnen geven. Onbetrouwbaar.

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl
Prijs goed, verzendsnelheid goed. Communautaire goed.

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl
Zeer tevreden. Levertijd was snel en het product voldeed aan de verwachtingen. Mooie vuurschaal.

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl
Pizzasteen was gebroken bij ontvangst, na overleg vuurkorfwinkel stuurde deze een nieuwe steen een dag later al..

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl
Ofyr handschoenen besteld. Volgens website op voorraad. Meteen een opdrachtbevestiging, maar geen track en trace. Na 2 dagen gebeld of dit goed ging. Nee. Ze waren niet op voorraad.
Op mijn opmerking dat ze nog steeds op de site op voorraad stonden geen reactie.
Dus maar gevraagd of de zwarte er wel lagen. Die zijn er wel.
Aangegeven dit dan om te zetten. Dat gingen ze doen. Echter weer geen bericht dat ze verstuurd zijn.
In communicatie is hier nog wat te winnen.
Verder goede producten en goede prijzen.

Komen hun belofyen niet na voor 17.00u bestelt volgende dag gelever niet dus

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl
Exact 1 week na de bestelling tuinhaard nog niet binnen. Al voor de 2e keer track en trace codes gehad die het niet doen.
Op de website staat : vòòr 17.00 uur besteld, morgen in huis.
Ondertussen al wel onvriendelijk en niet oplossing gericht te woord gestaan door klantenservice.

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl
Duidelijke website , prijzen binnen de marge , snelle bezorging.

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl
We zijn eerst in de winkel geweest waar we zeer netjes zijn geholpen. Goede uitleg en tips. Later de BonFeu vuurschaal online besteld en inderdaad werd hij de volgende dag al bezorgd.

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl
Product van goede kwaliteit en snel geleverd.

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl
Snel geleverd en stond al klaar bij de deur voor het afhalen. Medewerker bood aan de bestelling in de auto te zetten!

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl
Omdat mijn aankoop helaas kapot gegaan was tijdens het bezorgen, kreeg ik vrij snel een nieuwe. Dit werd zonder moeilijk gedoe snel opgelost :-)

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl
Corrected levering,en goeie kwaliteit van product

Resposta da Vuurkorfwinkel.nl
Ik heb mijn pakketje nog steeds niet binnen. Dhl is 1x aan de deur geweest, toen was ik niet thuis. Ik kreeg daarna de melding dat het retour wordt gestuurd en nu staat mijn status al een paar dagen op aangekomen in uw regio.