De nemmeste 5 stjerner. Mit styringssystem til gulvvarmen var gået i stykker. Udover en yderst faglig dygtig indsats var kundeservicen også helt i top. Da jeg kom hjem fra arbejde virkede alt igen.... Ver mais
A empresa respondeu
Fik monteret jordvarme anlæg . Erling og Daniel fra vvs syd.stod for monteringen.vi havde en fin dialog om hvad der var muligt og hvad jeg kunne tænke mig . Drengene var løsnings orienteret,og anl... Ver mais
A empresa respondeu
VVS Syd har færdigmonteret mit fjernvarme og det er blevet gjort til fuld tilfredshed. Jeg har lige fra første møde med firmaet ikke på noget tidspunkt følt at jeg bare skulle plukkes, men er hele tid... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har igennem nogle været kunde hos VVS syd, og det har hver eneste gang været en virkelig god oplevelse. SUPER service, god rådgivning, holder dig konstant orienteret om hvad det sker og ved... Ver mais
A empresa respondeu
VVS Syd er din autoriserede sparringspartner. Hos VVS Syd er den høje faglige kvalitet en selvfølge - det er vores service, der er noget helt særligt. Hos VVS SYD er vi stolte af det arbejde, vi udfører, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og kundeservice. Vi arbejder hurtigt og effektivt, samtidig med at vi leverer kvalitetsløsninger, hvor kunden er i fokus. Med VVS SYD er både du og dine vvs-installationer i sikre hænder. Vi er professionelle fagmænd med over 30 års erfaring.
Industrivej 5, 6230, Rødekro, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Har lige haft besøg af Thomas, og fået monteret luft til vand.
Super flot stykke arbejde og meget professionelt.
Kan kun anbefale vvs syd

Resposta da VVS SYD
VVS SYD har lige været her for at udskifte 2 vandhaner og et nyt toilet. Det var et besøg til kryds og bolle. Det er ikke at se de har været her og alt er ryddet op. Det var heller ikke at høre at de var her. God information og venlige svar på mine spørgsmål. Så VVS SYD får mine bedste anbefalinger.

Resposta da VVS SYD
Hededanmark bruger vvs syd meget da vi passer en del ejendom med lejer i,når vi har problemer kommer de 24/7 derfor kan jeg varm anbefalde at i bruger vvs syd de kommer når man ringer
Mvh Tommy driftsleder

Resposta da VVS SYD
Har fået installeret et blødgøringsanlæg. Super hurtig service og en professionel instruktion i brugen af anlægget. Kan klart anbefale både firmaet og anlægget.

Resposta da VVS SYD
Har lige fået installeret varmepumpe, det var super effektivt og hurtigt.
Pænt arbejde og flinke medarbejder.

Resposta da VVS SYD
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.