Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min største anbefaling til Rose og Wax Studio Aarhus 🌹 Efter at være flyttet fra kbh til Århus, var det nødvendigt at finde et nyt voks sted. Sådan et skift er ikke helt let, og de fleste der h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det eneste sted jeg vil blive vokset! Jeg bliver vokset hos dygtige Niv, hun er både super professionel og imødekommende. Hun er rigtig omhyggelig, og de resultater vi har opnået er mere end jeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mine 5 stjerne går helt klart til Lulu! Hun er simpelthen så fantastisk dygtig, og har en ganske særlig evne til at få en til at føle sig virkelig tryg og i gode hænder. Hun er både yderst professione... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Clínica de dermatologia
  2. Fábrica de cosméticos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Skånsom og effektiv hårfjerning ved hjælp af voksbehandling. Hårfjerningprodukter særligt velegnet til sensitiv hud.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Stor anbefaling til Rose! 🌹

Min største anbefaling til Rose og Wax Studio Aarhus 🌹

Efter at være flyttet fra kbh til Århus, var det nødvendigt at finde et nyt voks sted. Sådan et skift er ikke helt let, og de fleste der har denne selvpleje som fast rutine, kan nok genkende den lidt angstprovokerende følelse det kan gi.😃

Mødte Rose ved mit første besøg her og hendes rolige, effektive og professionelle udstråling, får en til at føle sig i trygge og kompetente hænder. Har nu været fast kunde hos Rose i Wax Studio, det sidste 11 mdr 🙌🏼

22 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun give mine bedste…

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Wax studio, og særligt til Niv - udover at være super dygtig og professionel formår hun også at skabe et rum hvor man som kunde føler sig tilpas og tryg. Hun er ærlig, sjov og omsorgsfuld. Så de varmeste anbefalinger herfra! 🌟

16 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Høj faglighed og fantatisk service

Wax studio byder på høj faglighed og fantastisk service til fornuftige priser. Jeg kan virkelig anbefale Mette, da hun er så dygtig, virkelig omhyggelig med sit arbejde, og meget behagelig og imødekommende. Man føler sig tryg i hendes hænder.

13 de novembro de 2025

Jeg var inde ved Niv

Jeg var inde ved Niv, og få lavet en brasiliansk. Aldrig har jeg oplevet så komfortabel en oplevelse med voks. Så skøn og sjov, og gjorde oplevelsen helt vildt naturligt. Hun gav endda min veninde en gratis bikinilinje voks for hun kunne prøve det til fremtidig behandling. Ingen får lov at lave voksbehandlinger på os, hvis hun ikke hedder Niv <3 - Mille og Sissel

8 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Det eneste sted jeg vil blive vokset!

Det eneste sted jeg vil blive vokset!

Jeg bliver vokset hos dygtige Niv, hun er både super professionel og imødekommende. Hun er rigtig omhyggelig, og de resultater vi har opnået er mere end jeg kunne ønske.
Derudover er klinikken altid ren, indretningen super flot. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Wax Studio. Jeg går ingen andre steder hen end hos Niv!♥️

13 de junho de 2025

Sødt personale - rar oplevelse

En virkelig rar oplevelse til trods for det naturlige ubehag ved hårfjerning. Man føler sig virkelig i trygge hænder. Personalet er utrolig søde og dygtige til deres arbejde. En bonusservice er, at man får tilbudt vand og iskaffe! Kan klart anbefales.

26 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Højt niveau af faglighed og kundeservice

Jeg går fast hos Mette og kan KUN give både hende og Wax Studio alle roser med på vejen ♥️

Klinikken er yderst indbydende og med en skøn, rolig atmosfære. Mette er nærværende, snaksaglig og ekstremt behagelig, samtidig med at hendes arbejde er fuldstændig upåklageligt hver gang. Høj professionalisme, faglighed og imødekommenhed.

Derudover er priserne meget SU-venlige, og til trods for at jeg som studerende ikke lægger store summer penge ved mine besøg, har jeg aldrig oplevet at det har kompromitteret kundeservicen ♥️

7 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god første oplevelse hos Wax…

Virkelig god første oplevelse hos Wax Studio. Det behøver åbenbart ikke gøre særligt ondt med intim voks :-D. Behandleren Goma var så professionel og smilende, det var en super rar oplevelse. De varmeste anbefalinger herfra og kommer helt sikkert igen :-)

4 de outubro de 2023

Meget tilfreds og glad!

Jeg fik for er par uger siden min første Brazilian ved Goma. Hun er så dygtig både til sit arbejde og til at tage hånd om mig. Jeg er virkelig fuldt ud tilfreds, og kommer helt sikkert igen. Generelt er stemningen i klinikken rar og behagelig, og man føler sig velkommen

17 de julho de 2023

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Amy er fantastisk dygtig, engageret og vidende.

Så har hun et stort smil på læberne og er en snakkesalig karakter som bare gøre, at man føler sig velkommen. Tak for god behandling, Amy. Min krop føles som en nyfødt baby xD

Vi ses helt sikkert snart igen!

20 de junho de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais