Helt tryg ved at købe cykel og tilbehør, da personalet har fuldstændig tjek på detaljerne. Venlig og kompetent service.
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde en forespørgsel omkring en reservedel til en saddelpind. Sælgeren tog med det samme kontakt til leverandøren, jeg kunne bestille reservedelen, og dermed slippe for at skulle købe en helt ny... Ver mais
A empresa respondeu
Super service. De bestilte cykelsko var desværre udsolgt hos producenten, da jeg bestilte den via WeBikes hjemmeside. Blev ringet op af WeBike kort tid efter og fik tilbudt bedre model til samme pris... Ver mais
A empresa respondeu
Endnu en gang super professionel behandling Skulle købe en Carbon Sadelpind, havde op til flere spørgsmål, og hver gang kom svar hurtigt, og tilmed med bonus info, kan kun endnu engang kun anbefale h... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Det er dig, der skal være vinder. Og hvornår er du det? Er det, når du mærker vinden i håret og roen i kroppen? Er det, når du kommer i bedre form, eller når du vinker til kollegaen i bilen, mens du overhaler ham indenom påvej til arbejde? Det er helt op til dig. Det vigtigste for os er, at det ikke er dit grej, der begrænser dine sejre. Vi hjælper dig med at komme først over din personlige målstreg! Vores mål er ikke at sælge dig hvilken som helst cykel, men derimod den cykel der passer til ruten i dit liv. For os er det ogsåde småsejre i hverdagen, der tæller. Vi vil være forrest i feltet, og vi vil have dig med. Du vil derfor mærke, at vores rådgivning har mere bund, mere kant, mere erfaring og mere ærlighed.
Informações de contacto
Brøndby, Østerbro og Odense
- 70 22 99 91
- info@heinocykler.dk
- www.webike.dk
Helt tryg ved at købe cykel og…
Manglede et par nye hjul til min cykel
Manglede et par nye hjul til min cykel. Ringede til Jacob og fik en god cykelsnak. Kort efter fik jeg en mail med anbefaling til nye hjul. Bestilte med det samme og 2 dage efter har jeg dem hjemme. SUPER god service. Tusind tak Jacob og Heino Cykler.
Super mekaniker på Lyngbyvej 165
Efter at have døjet med konstante gearproblemer i over et år, hvor flere mekanikere forsøgte at løse problemet og skifte kassette mv., lykkedes det endelig at få problemet løst. En ny mekaniker løste problemet og finjusterede hele mekanikken, så min cykel nu virker bedre end nogensinde. Han bidrog endvidere med god rådgivning generelt og var en fornøjelse. Han ved hvad han laver, da han også er mekaniker for kvindelandsholdet. Kan absolut anbefales.
Varene kom som forventet.
Imødekommende og hjælpsomme
Dårlig service
Jeg synes engang Heino var et godt sted, men synes godt servicen og “ekspertisen” er forsvundet.
Køb dit grej et andet sted. Der er masser af seriøse og gode cykel butikker.
Super & hurtig service
Hurtig betjening.
Varen kom som beskrevet og til aftalte…
Varen kom som beskrevet og til aftalte tid. Synes, at fragten var i overkanten i forhold andre danske nethandler på cykeldele.
Deres mekaniker
Deres mekaniker overhoved ikke profitional
Jeg har aflevere min Racecykel og banalt mange penge til service men den er IKKE ok
De havde den stump jeg skulle bruge på…
De havde den stump jeg skulle bruge på webshoppen.
Fik en mail om at varerne var kommet til den fysiske butik, men da jeg kom derind var den ikke kommet endnu, Det er pænt ringe service.
Til gengæld havde de tilsvarende varer i butikken, jeg kunne tage med hjem.
Jeg vil anbefale at de først sender mails med at varerne er klar til afhentning, når de rent faktisk er klar, så man ikke risikerer at køre forgæves.
Fin betjening
Fin betjening. Fik mail om, at varen var lidt forsinket, men den var hurtig fremme alligevel.
Super kundeservice og hurtig ekspedition
Super service.
Super service!
Fik lynhurtigt svar på en kommentar til firmaet.
Overskuelig og nem hjemmeside at …
Overskuelig og nem hjemmeside at navigere rundt på.
Hurtig levering - alt tip top.
Godt tilbud og hurtig levering
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.