Leia as opiniões dos outros
De screenprotector van mijn OnePlus moest worden vervangen en daar ben ik zelf heel slecht in. Contact gehad met We Repair All en in overleg besloten dat ik zelf de screenprotector zou bestellen en d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Gespecialiseerd in het repareren van communicatie apparatuur
Informações de contacto
Trasmolenlaan 12, 3447GZ, Woerden, Holanda
- 0348 342187
- info@werepairall.nl
- www.werepairall.nl
Super goede ervaring bij We Repair All
Super goede ervaring bij We Repair All! Ik ben hier echt top geholpen. De service was vriendelijk, snel en professioneel. Mijn probleem werd vakkundig opgelost en alles werd duidelijk uitgelegd.
Je merkt dat ze hier weten wat ze doen en echt met je meedenken. Ik ben ontzettend tevreden en zou We Repair All zeker aanraden aan iedereen die een betrouwbare reparatie zoekt!
En dikke shoutout
En dikke shoutout naar Tracy en haar collega's . Supergoed geholpen , al meerdere keren. En onwijs klantvriendelijk : mijn zoon had zn iphone15pro laten vallen, beide schermen stuk. Helaas bleek pas na reparatie dat ook de chipset stuk was en niet meer te repareren bleek. Tracy stelde voor om de telefoon in te nemen , en bood me een Iphone15 aan met een korting, omdat we al zoveel kosten aan die pro hadden gehad.
Werepairall had iet kunnen weten dat de chipset stuk was omdat ik ze de telefoon niet had laten testen toen ik 'm ophaalde nadat de schermen gerepareerd waren.
Al met al, by far de beste reparateur die ik heb gehad voor al mn gebroken schermen de afgelopen jaren sinds de intrede van de Iphone!
ohja, ze reageren altijd zeer snel via whatsapp
Mijn mobiel is netjes en snel…
Mijn mobiel is netjes en snel Gerepareerd thanks
Top! Controller laten maken
Heb hier gratis mijn controller met stick drift kunnen maken! Aardig personeel en snelle reacties via whatsapp. Goeie winkel om je devices te laten maken!
De afgelopen week heb ik meerdere keren…
De afgelopen week heb ik meerdere keren zowel telefonisch als persoonlijk aan de balie contact gehad. Je krijgt een eerlijk en transparant advies. Er wordt meegedacht en snel geacteerd met kennis van zaken zowel als het gaat om reparatie als om de aankoop van een refurbished toestel. Echt een verademing in de wereld van soms schimmige reparateurs waarbij je als klant niet altijd weet of je echt dat krijgt wat je beloofd is.
Respect voor deze dame, Tracy, die dit bedrijf is gestart en er op een gedreven wijze gestalte aan geeft!
Mooie iPhone en topservice
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop! De iPhone ziet er heel goed uit, was goed verpakt en werd snel geleverd. Zeker een aanrader!
Ik kon op korte termijn een afspraak en het probleem werd verholpen
Ik kon op korte termijn een afspraak maken om de voice over instelling op mijn iPhone ongedaan te maken. Ik werd op een zeer vriendelijke deskundige wijze geholpen. Ik kon mijn iPhone weer gebruiken. Ondanks dat ik aandrong om hiervoor te betalen hoefde dit niet. Waar maak je dit nog mee?
Klasse Firma met kennis &Service
Geweldige nette snelle service waar echt de klant nog K O N I N G is mooie en geweldige voorlichting en geheel open &eerlijke voorlichting mensen die weten waar ze het over praten .
Aan elke consument of zaken partner aanbevelen
De screenprotector van mijn OnePlus…
Contact gehad met We Repair All en in overleg besloten dat ik zelf de screenprotector zou bestellen en dan zetten zij de protector er op. Zo gezegd zo gedaan en ik stond vandaag binnen 10 minuten weer buiten met een nieuwe screenprotector. Top sevice.
Probleem met laden iPad Pro opgelost
Probleem met laden van mijn iPad Pro op laten lossen. Bleek een defekte chip op het moederboard. Zo’n reparatie voert Apple zelf niet uit.
De reparatie had wel wat voeten in de aarde en kostte tijd, maar m’n dure iPad Pro werkt weer helemaal.
Eerlijke prijzen en advies en heel klantvriendelijk
Eerlijke prijzen en advies. Klantvriendelijkheid zelden zo gemerkt!
Snel en professioneel geholpen door…
Snel en professioneel geholpen door Tracy en team.
Als er iets kapot gaat aan je telefoon is dit “the place to be”
Een probleem met laden van een app in mijn telefoon
Ik had een probleem met het laden van een lesprogramma in een app van Apple, de backoffice van het betreffende sportbedrijf kon mij niet helpen. Na een telefoontje met één van de mensen van We Repair All kon ik meteen langskomen. Het probleem werd heel snel gevonden en opgelost. En ontzettend leuk was dat ik niets hoefde te betalen, ik was ontzettend blij, wat een topadresje! Ik ga er zeker terug als ik weer hulp nodig! Bedankt nogmaals!
Jacqueline uit Amsterdam
Kansloos
Stel een simpele vraag met duidelijke foto's via WhatsApp om een indicatie te krijgen van de verwachte kosten. Het probleem beschrijf ik ook duidelijk.
Direct krijg ik een verzoek om een bezoekafspraak: 'dan moet je even langskomen'. Op doorvragen op de kosten krijg ik reactie: 'ik zie het niet goed. Stuur nog meer foto's'. Van enige expertise op afstand is niets te merken. Pas als je laptop brengt en zij het onder een vergrootglas kunnen leggen is het hun duidelijk denk ik. Jammer.
Snelle en goede service!
Gister een afspraak gemaakt en kon vandaag meteen terecht. Super geholpen en mijn telefoon weer zo goed als nieuw!
Super service
Super service, kon bijna gelijk terecht miet mijn iPhone die niet meer wilde opladen. Bleek troep in de aansluiting te zitten. Kosteloos verwijderd en binnen 5 minuten stond ik weer buiten met een werkende iPhone.
Snelle service
Snelle service, nette prijs, geen flauwekul. Eelijke zaak.
Aanrader!
Super! Goed geholpen, goede prijs, vriendelijk, nog een gratis glasplaatje erbij gekregen. Aanrader!!
Snelle service tegen een eerlijke prijs…
Snelle service tegen een eerlijke prijs 👍
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.