Lämna absolut INTE din bil till Werksta, oavsett stad, om du är i behov av din bil!!! Efter trafikskada blev vi hänvisade till Werksta i Karlstad som enligt bärgaren var auktoriserade på vår bil. M... Ver mais
Lämnade in bilen för att byta ett krånglande bilbälte (hakade upp sig). Efter bytet började en lampa lysa som varnade för att bilbältessystemet var ur funktion. Åkte tillbaka och bad de ta en titt... Ver mais
Renault master MFB767 Det var skönt att höra (inga problem det löser vi) och den attetyden är det jag vill höra 1 ordning och reda 2 En kontroll på bilen och en bokad tid, när jag lämnade... Ver mais
Werksta i Enköping: Så här långt fem stjärnor i både väntetid, kundbemötande och service. Helhetsupplevelsen var mycket god. De har gjort en besiktning och upprättat dokumentation och jag har fått p... Ver mais
Werksta är norra Europas ledande skadeverkstadskedja. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och hanterar professionellt alla slags skadereparationer av plåt-, lack– och krockskador på din bil.
Respondeu a 17% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Men Werksta i Karlstad hade inte tid så bilen blev fraktad till Linköping. Där de påbörjade bilen.. Men de saknade något verktyg så bilen blev fraktad till en tredje verkstad som vi varken vet namnet på eller adressen till. Vi har tjatat på Werksta för att få besked, men vi får inget svar på när bilen kan tänkas bli klar. Vi får bara några halvt ointresserade svar om att de ska se till att vi får vår bil tillbaka så fort som möjligt. Werksta har haft vår bil i två månader och vi får fortfarande inget svar om när bilen kan tänkas bli klar.
Så lämna absolut INTE din bil till Werksta! Det misstaget kommer vi aldrig mer att göra!!

Resposta da Werksta
Varning för Werksta I Danderyd.
Lämnade bilen för en mindre lackskada kofångare fram. Det är ett försäkringsärende där Trygg Hansa hänvisar mig till sin upphandlade verkstad i Stockholm. När bilen lämnas åter har jag felmeddelanden som indikerar att radar/kamera fram ej är kalibrerad rätt så funktioner som autoinbromsning, farthållare etc är ur funktion. Det visar sig att de ej har utrustning att åtgärda detta i Danderyd och jag hänvisas till deras Werksta i Haninge. Jag ifrågasätter hur de kan ta på sig en reparation när de inte har utrustning/kompetens att färdigställa en 10 år gammal Volvo. Och hur kan de lämna ifrån sig en bil som inte är klar. Deras kundservice har duckat ett flertal gånger. bytt handläggare tre ggr nu och bilen har hämtats till Haninge och lämnats utan att felet åtgärdats. Nu menar de plötsligt 2 månader senare, att felet kan ha uppstått utan deras inblandning. Efter att skadan inträffade fungerade allt finfint tills de fått tillgång till bilen och nu vill de inte ta ansvar. Jag rekommenderar starkt att undvika detta företag då bristande reklamationshantering brukar vara ett tydligt tecken på dålig kvalitet och management. // Martin Pollak Volvo XC70

Resposta da Werksta
Fick då höra att de minsann inte gjort något fel utan att "bilar går sönder" och att det var ren otur att det hände i samband med besöket.
Tvingades åka hem utan att få någon hjälp. Ringde då chefen och ville få en felsökning och fick då höra att det kostar 2900 kronor ca för att leta reda på felet som de orsakade!
Uppdatering: prövade ringa det nummer som de vill att man ringer. Kom fram till kundcenter som var förstående men vad hjälper det!?
Nån ”riktig” hjälp kan man ju fetglömma!

Resposta da Werksta
Mkt trevlig personal i Bredäng varit här 2ggr och det har varit smidigt och bra skulle rekomendera Werksta Bredäng alla dagar

Resposta da Werksta
Toppen upplevelse! 🌟 Snabb och smidig service från inlämning till upphämtning. Trevlig personal redan direkt när man kliver in genom dörren - 10/10 service till Özkan 💯
Rekommenderar starkt Werkstad Bredäng!!

Resposta da Werksta
Otroligt fin service och smidig process från första kontakt till lagad bil.

Resposta da Werksta
De ljuger som serviceärenden, de återkommer inte och skjuter bara fram problemet. De tar inget ägandeansvar och är direkt otrevliga i all kontakt. Rekommenderar ingen att använda dom.

Resposta da Werksta
Jag är extremt besviken på Werksta (Malmö/Bernstorp). Det har nu gått ett helt år sedan min reparation i februari 2025, då verkstaden tappade bort nyckelkortet till min bil. Vi kom överens om att jag skulle lägga ut för en ny nyckel och att Werksta skulle ersätta mig mot faktura.
Trots att jag har skickat fakturan upprepade gånger och trots interna mejl från deras egen personal (Magnus Knöös) som ber kollegorna att "ta hand om ärendet", händer absolut ingenting. Jag har blivit ignorerad i månader. Att ett stort företag låter en kund vänta i 12 månader på en enkel utbetalning för ett fel de själva orsakat är under all kritik.
Dålig kommunikation och total brist på ansvarstagande. Undvik om du värdesätter din tid och dina tillhörigheter.

Resposta da Werksta
Mycket trevlig personal, och noggrant utfört arbete.

Resposta da Werksta
Werksta i Tagenevägen, Göteborg: Efter min bil krockade, lagade de bilen snabbt, mycket tidigare än utlovade tid och mycket fint. Proffsigt arbete och väldigt trevligt bemötande. Är väldigt nöjd och rekommenderar varmt.

Rekommenderar Werksta Falun, grymt jobb och service. 5-stjärnor definitivt

Resposta da Werksta
Alltid så tillmötesgående och hjälpsamma gör att det negativa att besöka en bilverkstad blir en positiv upplevelse. Kan varmt rekommendera Werksta i Bredäng

Resposta da Werksta
Jag har lämnat in min Tesla här i Helsingborg tre gånger nu, och det fina är att det aldrig varierar. Det är samma höga servicegrad varje gång, och det säger en hel del.
Två gånger har jag haft påkörda skador. De tog emot på ett lugnt och proffsigt sätt, ordnade allt smidigt och resultatet efter lackeringen blev riktigt bra. Inget slarv, inga genvägar. En annan gång behövde jag få en justering gjord, och även då var det samma sak. De lyssnade, förstod direkt och såg till att det blev rätt, punkt.
Jag är ganska noga, och jag vill känna att jag lämnar bilen i trygga händer. Här gör jag det. De har ett personligt bemötande, men samtidigt ett professionellt förhållningssätt som gör att man litar på dem. De förklarar så att man förstår, oavsett om man kan bilar eller inte, och man märker att de har ordning på detaljerna.
För mig är det här ett ställe där man känner sig välkommen, där det flyter på utan krångel och där jobbet blir riktigt bra gjort. Jag kan varmt rekommendera dem.

Resposta da Werksta
Är mycket nöjd med den hjälp jag fick med att få min krockskada åtgärdad. Lämnade bilen på morgonen och hämtade den igen på eftermiddagen. Tack för vänligt bemötande och fin hjälp!

Resposta da Werksta
Otroligt bra bemötande från personalen och bra jobb på bilen. 5 poäng av 5 möjliga!

Resposta da Werksta
Snabb hantering o bra förklaring vad som gått fel o behöver åtgärdas❣️

Resposta da Werksta
Personliga mötet var 10/10, proffsigt och tryggt att lämna min bil. Snabba och bra :)

Resposta da Werksta
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.